@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.03.2015

30 Mart-5 Nisan haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta yaşayacağımız Dolunay'a, Ay Tutulması da eşlik edecek. Bu, büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret ediyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

30 Mart Pazartesi

30 Mart-5 Nisan haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteğiyle başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren özgüvenli ve rahat hissedebilir, sabah saatlerinde daha da rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Her ne kadar gün boyunca ilişkilerde kendimizi güçlü ve tutkulu hissetsek de öğleden sonra kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak biraz zorlayabilir. Akşamüstü saatlerinde daha fazla rahatlayarak dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Saat 16:58’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak.

31 Mart Salı
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Bugün gün boyunca gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 21:13’ten itibaren 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı geliyor. İşlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Bugün geçmişimizle ilgili konular karşımıza çıkabilir ve bu yüzleşme geleceğe yönelmemizi zorlaştırabilir. Bugün ayrıca zihin sembolü 15 Nisan’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve böylece düşüncelerimizi çok daha hızlı ve aktif şekilde dile getirmeye, daha anlık kararlar alamaya başlıyoruz. Bugün bir başka değişim ise savaş gezegeninin konumunda olacak. 12 Mayıs’a kadar keyfimizi, huzurumuzu, rahatlığımızı ve maddi güvencemizi çok önemseyeceğimiz ama bu konularda aradığımızı bulabilmemiz için uğraşmak ve efor sarf etmemiz gerekeceğinin mesajını veriyor. Bu süreçte esnek olmamız zorlaşsa da inatçı olmamaya çok özen göstermeliyiz.

1 Nisan Çarşamba
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Ancak sabahın çok erken saatlerinde hedeflerimize ulaşmak için bazı engelleri aşmamız gerektiğini fark edebilir ve özgürlüğümüzü kısıtlanmış hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren analitik işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmekte fayda olabilir. Önemli işlerinizi Çarşamba gününe koymamaya çalışmanızı tavsiye ederim.

2 Nisan Perşembe
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde daha keyifli ve rahat hissedebilir, ilişkilerde uyum ve dengeyi kolayca yakalayabiliriz. Saat 12:01’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Bugün ilişkilerdeki endişelerimizi gidermek, fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek ve özellikle günün ilk yarısında anlaşmalar yapmak için son derece uygun saatler olacak. Gün boyunca şans faktörü oldukça ön planda olacak. Ufkumuzu açacak yeni eğitimler ve seyahatler planlamak veya ruhsal çalışmalar yapmak için de son derece uygun bir gün.

3 Nisan Cuma
Saat 10:08’den itibaren başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gün boyunca kendimizi güvende hissedebilir ve desteklendiğimizi fark edebiliriz. Akşama doğru duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir çünkü içimizden daha insancıl olmak gelirken mantığımız daha fazla kendimizi düşünmemiz gerektiğini söyleyebilir.

4 Nisan Cumartesi
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde daha da rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Öte yandan günün geneli bu kadar rahat olmayabilir çünkü saat 15:05’te Dolunay ve Ay Tutulması gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay'a Ay Tutulması'nın eşlik etmesi ise çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder. Dolunay’ın ve Tutulma'nın Koç-Terazi burçları üzerinde gerçekleşmesi ana temanın ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden ilerleyeceğini gösteriyor. Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş Tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay Tutulması ile kendini daha fazla gösterebilir. Bütün olayların sonucunda ilişkilerimizde güç savaşlarına girmek yerine gereken dönüşümü yaratmaya odaklanmamız bu süreci büyük bir fırsata çevirmemizi de sağlayabilir. Dolunay'la beraber duygusal baskılar yükselmeye devam edebilir ve sonrasında da gerginliği artıran ani ve sürpriz koşullar oluşabilir. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek tavırlardan uzak kalmalıyız. Önemli işlerinizi Cumartesi gününe bırakmamanızı ve mümkünse kendinizi zorlayıcı ortamlardan uzak tutmanızı tavsiye ederim. Saat 18:59’dan itibaren gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak.

5 Nisan Pazar
Saat 22:05’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından neredeyse gün boyunca yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 22:05’te başlayan 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Bugün geçmişi fazlasıyla düşünmemize ve zihnimizi bugüne odaklamakta zorlanmamıza sebep olabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Bugün ayrıca bizim için önemli kişilerle güç savaşına girmek ve birbirimizi dönüştürücü etki yaratmak çabasında olabiliriz. Kısacası Pazar günü de zorlayıcı etkiler devam ettiğinden koşulları pek fazla zorlamadan olaylara biraz dışından bakmalıyız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER