@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.06.2016

30 Mayıs-5 Haziran 2016 haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

30 Mayıs Pazartesi

30 Mayıs-5 Haziran 2016 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissederek ve yüksek ilham gücüyle başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı rahatça ifade edebilir, aradığımız destekleri bularak çok daha güçlü hissedebiliriz. Gün boyunca ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz. Ancak günün ikinci yarısında endişelerimiz de yükselebilir. Bu endişelerle yüzleşerek şifaya dönüştürmenizi dilerim.
 

31 Mayıs Salı

Saat 04.09’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gün boyunca oldukça keyifli hissedebiliriz ve uyum gücümüz oldukça yüksek olabilir. Akşama doğru özgüvenimiz daha da yükselirken kendimizi gayet iyi hissedebiliriz. Bugün iletişim sembolü Merkür’ün olumlu açıları kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz, özellikle iş ve finans konularında geleceğe yönelik kararlar almamız ve uzlaşıya varabilmemiz yönünde çok uygun koşullar sunuyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

1 Haziran Çarşamba

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde duygusal olarak baskı altında hissetmemiz mümkün. Bu saatlerde güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Günün geri kalanında da ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Üstelik saat 18.43’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bütün motivasyonunuza rağmen yeni bir adım atmamak ve enerjimizi elimizdeki işleri bitirmeye odaklamak daha mantıklı olacaktır.
 

2 Haziran Perşembe

Saat 05.46’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan Perşembe günü genel olarak ilham gücünün de çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Ancak aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim.
 

3 Haziran Cuma

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde bizim için önemli kişilerden aradığımız destekleri bulmak kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Sonrasında her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir ve önemli karşılaşmalar yaşayabiliriz. Öğleye doğru duygularımızı rahat şekilde ifade etmemiz ve günün geri kalanında da bazı sıkıntılarımızı şifalandırmamız mümkün olabilir. Öte yandan bugün gün boyunca iki ayrı zorlayıcı sembol söz konusu olacak. Bunlardan biri ilişkiler ve finansal konulardaki belirsizlik ve karmaşalardan dolayı bu konularda riskli bir karar almamakta fayda olacağını vurgularken, diğeri engellerle mücadele etme zorunluluğu getirebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Bütün bunların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu da fark edebilirsiniz.
 

 4 Haziran Cumartesi

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan gece yarısından itibaren rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Gerginliğin yüksek olabileceği bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 02.02’den 06.01’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından sakin kalmak daha mantıklı olacaktır. Saat 06.01’de başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bugün iki ayrı riskli sembolün uyarılarına kulak vermemizde fayda olabilir. Bunlardan biri iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat çekmekte, öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebileceğimizi sembolize etmekte. Bir diğer sembol ise ilişkileri, aşkı ve parayı sembolize eden Venüs’ün konumu dolayısıyla, tüm bu konularda zorlanılan ve engellenmiş hissedilen bir gün olabileceğini gösteriyor. Bu sınavı farkındalıkla atlatan ilişkiler ise bu dönemden daha da güçlenerek çıkabilir. Yine de uyumdan ziyade kısıtlanma hissi ön planda olduğundan bugün sorunları çözüme ulaştırmaktan ziyade asıl sebebi idrak etmemiz daha olası. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugün önemli bir adım atmak yerine içe çekilerek geçtiğimiz ayın değerlendirmesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor.
 

5 Haziran Pazar

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren gerçekleşecek zorlayıcı açılar yerini sabaha doğru ılımlı sembollere bırakacak. Ve saat 05.59’da Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir. İkizler Burcu’nda Yeniay ise iletişimle, bilgiyle, kendimizi ifadeyle ilgili yepyeni bir dönemi haberdar eder. Artık yepyeni şeyler düşünmek, söylemek, yazmak zamanının geldiğini sembolize eder. Bunun için yeni eğitimler veya kısa seyahatler planlayabiliriz. Fikirlerimizi paylaşacak yeni zeminler ararız, çok sosyal ve paylaşımcı olmak isteriz. İletişim kanallarının çok sorgulandığı ve medyayla, ulaşımla ve eğitim sistemiyle ilgili sorunların tetiklenebileceği bu dönemde, İkizler’ de Yeniay tüm bunların daha fazla gündeme gelmesine sebep olabilir. Sabah saatlerinde ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise bol bol sosyalleşebilir ve heyecanlı saatler geçirebiliriz. Saat 19.48’den sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de pek fazla risk almamamızda ve yeni bir adım atmamamızda fayda olabilir. Akşam saatlerinde ise bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Bugün genel olarak hayatın keyifli tarafları fazlasıyla ilgimizi çekebilir. Yeme içme, alışveriş başta olmak üzere tüm keyiflerimizde aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Bu etki ilişkiler ve finans konularında da aşırı iyimserlik getirebilir. Dengeleri korumaya özen gösterirseniz Pazar günü genel olarak iyimser, neşeli ve keyifli geçebilir.


İyi bir hafta dilerim!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER