@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.07.2012

30 Temmuz-5 Ağustos haftalık burç yorumları

30 Temmuz-5Ağustos tarihleri arasında astrolojik açıdan bizi nelerin beklediğini ve gökyüzü hareketlerini astrofiber sitesinin uzmanları anlatıyor. Hepsi Pudra.com'da.

30 TEMMUZ PAZARTESİ: Güne iyimser duygularla başlayabiliriz ancak taze enerjiler için saat 10.30’u beklemeli, girişimlerimizi bu saatten sonra başlatmalıyız. Oğlak burcuna geçen Ay ile birlikte hafta sonunun verdiği rehavetten sıyrılıp sorumluluk bilinci ile davranmak isteyebiliriz. Ay- Neptün açısının olumlu etkisi ile hayallerimizi gerçeğe döndürmek için çaba içine girebilir, sezgilerimizin de yardımı ile de başarılı işler çıkarabiliriz. Ay Oğlak burcunda iken aslında duygusal olarak kendimizi huzurlu hissetmez, işimizi şansa bırakmaz ancak ciddi ve sorumluluk sahibi oluruz. Kariyer, iş, güç ve ailevi konular gündemimizde olur, sosyal hayatımız ve statümüz için anlık düşünmek yerine uzun vadeli planlar yaparız. Daha üretken olabileceğimiz şartların oluştuğu enerjilerin altında somut konular üzerine yoğunlaşabiliriz. Gece geç saatlerde Ay- Pluto kavuşumunun vereceği derinlik ve içsellikle geleceğimiz için zihnen düşünceli olabilir, Ay- Uranüs karesi ile de çarpıcı ve orijinal fikirler üretebilmek için gerekli motivasyonu yakalayabiliriz. Ancak ailevi ilişkilerde dikkatli olmalı inatçılıktan ve ani tepkiler vermekten kaçınmalıyız.

30 Temmuz-5 Ağustos haftalık burç yorumları

31 TEMMUZ SALI: Yaratıcığımızı en üst seviyede kullanmamıza olanak sağlayan enerjiler bugün bizimle birlikte olacak. Güneş- Uranüs üçgeninin etkisi ile gelişmeler karşısında her zamankinden farklı davranmak isteyecek, sorumlulukların getirdiği yükler karşısında bilinçli ancak özgür ve bağımsız tavırlar içinde olacağız. Orijinal ve farklı ortamlara girebilir, sıra dışı, bize yeni bir bakış açısı kazandıracak kişilerle tanışabiliriz. Venüs 15 Mayıs’ta retro hareketine başladığı 23 dereceye tekrar geri dönüyor. Bir buçuk ay boyunca bize ilişkiler ve maddi kaynaklarımızla ilgili değerlendirme zamanı ve revizyon yapmak fırsatı verdi. Artık Satürn- Venüs olumlu açısı ise tecrübelerimiz doğrultusunda son kararlarımızı alabilir; yapılandırmalarda bulunabiliriz. Sevgi ve aşkta yaşadığımız ikilemler yavaş yavaş sona ererken mantıklı ve ölçülü hareket edebiliriz. Sanat ve estetikle alakalı uğraşlar gündeme gelebilir; uzun vadede kazançlı çıkacak girişimlerde bulunabiliriz. Öğle saatlerinde yaşanacak Ay- Mars karesinin de verdiği gerilimli etki ile biraz istikrarsız davransak, güçlüklerle karşılaşsak dahi çatışmacı enerjiyi lehimize çevirebilir; doğru kararları alabilme zeminini hazırlayabiliriz. Duygularımıza gem vurmayı bilmeli; olur olmaz şeylerden dolayı bir kaşık suda fırtına koparmaktan kaçınmalıyız. Gece geç vakitlerde Ay- Satürn arasındaki kare açı duygusal soğumalara, depresif düşüncelere, aile fertleriyle mesafeli ilişkilere neden olabilir. Dikkati, nezaketi ve özeni elden bırakmadan hoşgörülü davranmak için kendimizi zorlamalıyız.

1 AĞUSTOS ÇARŞAMBA: Bugün Saat 13.00’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Bu süre içinde yeni girişimlerde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamaya vakit ayırabiliriz. Ay’ın Kova burcuna girmesi ile birlikte ruh halimiz bir anda değişebilir, hayata daha pozitif ve ümitle bakabiliriz. Ay Kova burcunda iken grup çalışmaları, projeler, hedeflerimiz ve arkadaşlıklar daha görünür olur, kendimizi sosyal uğraşlar içinde bulabiliriz. Bugün yaşanacak Ay- Merkür karşıtlığı genelde duygularımızı ve düşüncelerimizi söze dökmeye eğilim verir ancak Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmadan değerlendirirsek bu durum içselleşebilir; düşünceleri iletmekte zorluklarına neden olabilir. İfade etmekten ziyade bize zihinsel kurgular yaptırabilir. Yetenek gerektiren çalışmalar için ön hazırlık dönemi veya ilişkilerde yolunda gitmeyen şeyleri gözden geçirmek için iyi bir süreç olabilir. Olumsuz anlamda söylemek istediklerimizi ifade etmekte zorlanabilir; yanlış anlayıp, anlatabiliriz. Dikkatli olmakta ve önlem almakta fayda var.

2 AĞUSTOS PERŞEMBE: Bugün saat 06.27’de Kova burcunda Dolunay meydana geliyor. Aslan-Kova ekseninde karşı karşıya gelen Güneş ve Ay, yaratıcılık-ifade, bireysel davranma - grup insanı olma temalarını gündeme getirecek. Kendimize karşıdan bakarak ilkeler doğrultusunda davranıp davranmadığımızı görebilir, geçen haftalarda başlattığımız girişimlerin neticelerini alabiliriz. Aşk ve sevgiye dair umutlarımızı gerçekleştireceğimiz olumlu koşullar olabileceği gibi ilişkilerimizde bazı sonlanmalarda yaşayabiliriz. Geleceğimizi belirleyecek kariyer ve eğitim konuları da gündeme gelebilir; başkalarının fikirlerini alarak yönümüzü belirleyecek kararları alabiliriz. Dolunay’ın; Jüpiter’den olumlu destek alıyor oluşu ufkumuzu açacak fırsatlara; olaylara geniş bir perspektiften bakma imkanına da işaret etmekte. Aslan burcu otoriteyi de temsil ettiği için bu konularda sorunlarla karşılaşabilir; gruplarla rekabete girebilir, ekip çalışmalarında kendimizi ön plana çıkarmak isteyebiliriz. Bu da bir şekilde gerginliğe sebep olabilir. Ay- Mars arasındaki akıcı üçgen açının etkisi ile girişimci tarafımız ortaya çıkabilir; cesaretimizi ortaya koyabiliriz. İşbirliklerine yönelik tutum ve tavır içinde davranmak istesek de pürüzlerle uğraşmak zorunda kalabiliriz.

3 AĞUSTOS CUMA: Ay Kova burcundaki yolculuğunu halen sürdürmekte. Sabaha karşı Satürn ile kurduğu olumlu açının enerjisi ile güne başlıyoruz. Temkinli, gerçekçi, olgun, iletişime ve işbirliklerine açık olacağız. Uzun vadeli çalışmalara ve projelere katılabilir somut işler üretmek için harekete geçebiliriz. Ay-Venüs arasındaki güzel etkileşimin de desteği ile yaratıcı yönümüzü rahatça sergileyebilir; sanat, duygu ve zarefet içeren işlerde başarılı olabiliriz. Sevgi ve ilişkilere odaklıyız ancak mantık çerçevesinde akılcı ve arkadaşça duygularla hareket edeceğiz. Saat 10.30 itibariyle Ay’ın boşluğa düşecek olması her zaman söylediğimiz gibi yeni girişimler için uygun olmadığına işaret ediyor. Saat 17.00’ye kadar olan sürede eksik kalan işlerimizi tamamlayabilir, girişimlerimizin ön hazırlıkları için gereken planlamayı yapabiliriz. Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile mantık ve gerçekçilikten uzaklaşabilir; kendimizi birden bire hayaller dünyasında bulabiliriz. Ay- Neptün kavuşumu bizi merhamete, duyarlılığa davet ederken gereksiz yere de kurban durumuna düşmemize de sebep olabilir. Dikkatli ve gözümüz açık olmalı; bize verilen bilgilerin doğruluğunu iki kez kontrol ettikten sonra harekete geçmeliyiz. Zira aldanma ve aldatma potansiyelinin yüksek olduğu etkiler altındayız. Ay’ın aydüğümlerine karesi ise yaşayacaklarımızın kadersel ve öğretici nitelikte olacağına işaret etmekte.

4 AĞUSTOS CUMARTESİ: Ay Balık burcunda ilerlerken sezgilerimize güvenebilir, duygusal paylaşımlarımızda hayalci ve fedakar olabiliriz. Ancak kararsızlıklara ve ikilemlere de açığız. Kontrol dışı oluşacak gelişmeler gündemde olabilir; gelişmeleri net bir şekilde göremeyebiliriz. Sanat ve esin gerektiren uğraşlar için en uygun süreç oluşu yaratıcılığımızı mükemmel bir şekilde ortaya koymaya da yardımcı olabilir. Ay- Pluto sekstili duygularda derinlere inmemize; Ay- Kiron kavuşumu fedakarlığa, yardımseverliğe, yaralanmakla birlikte çevremize şifa dağıtmamıza olanak tanıyabilir. Ay- Jüpiter arasındaki kare açı ise kararsızlıkları ve ikilemleri arttırabilir, abartılı tepkiler vermemize neden olabilir. Aklı ve sağduyuyu birlikte kullanmaya gayret etmeli, hayale fazla kapılmadan ilerlemeye çalışmalıyız.

5 AĞUSTOS PAZAR: Ay halen Balık burcunda ancak Venüs dışında diğer hiçbir gezegenle açı kurmadan ilerlemekte. Ay- Venüs kare açısı aşırı toleranslı davranmak yüzünden ilişkilerde ve iletişimde soruna sebep olabilir. Sevgimizi gösterirken abartılı davranabilir, ikilemlerde kalabilir, yeme içme ve zevklerde aşırılığa kaçabiliriz. Sanat, yaratıcılıkla ilgili konulara eğilimli olmakla birlikte istediğimiz tadı ve keyfi bulmakta zorlanabiliriz. Güzellik ve bakım içerikli faaliyetler için uygun olmayabilir, gereksiz yere harcamalar yapmaktan dolayı pişmanlık ve sıkıntı yaşayabiliriz. Akşam saat 20,55’te Ay boşluğa düşüyor, bu saatten sonra dinlenmeye ve ertesi güne hem bedenen hem ruhen hazırlanmaya bakmalıyız.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER