@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.12.2012

31 Aralık 2012-6 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları

Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, 2013'ün ilk haftasında bizi nelerin beklediğini ve gökyüzü hareketlerinin üstümüzdeki etkisini Pudra.com'da anlatıyor.

31 Aralık Pazartesi

31 Aralık 2012-6 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftanın ilk iki günü kendinizi ön plana almaya, eğlenmeye, rahat olmaya daha fazla eğilim gösterebilir, özgüvenli ve neşeli olabilirsiniz. Sadece Pazartesi sabahı çok erken saatlerde sorumluluklar, zorunluluklar ve finansal konular bu havanıza çelişki yaratacak ciddiyette çıkabilir karşınıza. Bugün, zihin ve iletişim sembolü de, ayın 19’una kadar bulunacağı yeni bir konuma geliyor ve bize bu süreçte geleceğimizle, ileriye yönelik hedeflerimizle ve özellikle de kariyerimizle ilgili stratejist düşünmemiz ve daha fazla sonuçları dikkate alarak, kontrollü ve akıllıca konuşmamız gerektiğini hatırlatıyor. Biraz sabrederseniz, akşama doğru kendinizi son derece canlı hissetmeye, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmeye, gevşemeye ve coşkulu olmaya doğru gittiğinizi göreceksiniz. Yılbaşını kutlamaya en uygun, en iyimser, en uyumlu, en keyifli, en eğlenceli gökyüzü olasılıklarından birinin bu sene olduğunu söylemeliyim. Yine de saat 23.52’den sonra önemli bir adım atmamanızı, riskli bir karar almamanızı, sadece yeniyıl kutlamasının tadını çıkarmanızı tavsiye ederim. Mutlu bir 2013 dilerim!

1 Ocak Salı
Özgüven, canlılık, eğlence havası devam etse de saat 19.35’e kadar önemli ve geleceğe yönelik bir adım atmak yerine anın tadını çıkarıyor olmak gerekiyor. Yılın ilk gününde kutlamaların ardından oluşabilecek ruh haline çok uygun diye düşünüyorum. Kendimizi yaratıcı şekilde ifade edebilme ve sezgilerimizin yükselmesi gibi bazı olumlu durumları da bugün deneyimlememiz mümkün. Saat 19.35 sonrası 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge artık eğlence ve rahatlığın yerini işleri toparlama isteği ve çalışkanlığın alabileceğini sembolize ediyor. Bu akşam saatlerindeki dağınıklığımız işlere odaklanmamıza çok izin vermeyebilir. Temizlik, toparlama, düzenleme işleri içinse çok uygun saatler. Gece yarısına doğru duygularımızı ifade etmek daha kolay olabilir.

2 Ocak Çarşamba
Çarşamba günü haftanın en fazla verimlilik vaat eden günü olduğundan önemli işlerinizi bugüne, özellikle de günün ikinci yarısına planlamanızda fayda olabilir. Sabah saatlerinde iyimser ve coşkulu olabiliriz ancak biraz aşırılıklara kaçma riskimiz var ama öğlene doğru kendimiz güçlü hissedebilir ve önemli kişilerden destek bulabiliriz. Bu saatlerde özellikle iş ve para konularıyla ilgili doğru kararlar ve doğru tavırlar içinde olmak kolay olabilir ve bu da bize sağlamda, güvende olduğumuzu hissettirebilir. Akşama doğru özellikle iş konusunda özgüvenimiz, rahatlığımız daha da artabilir ve hayatımızdaki her şeyin tam istediğimiz gibi olduğunu hissedebiliriz.

3 Ocak Perşembe
Bugün saat 14.15’e kadar bizim isteklerimizle karşımızdaki kişilerin istekleri arasında denge kurma çabası içinde olabiliriz. Ayrıca yediklerimize, içtiklerimize, harcamalarımıza da farkındalık getirmemiz gereken saatler olabilir. 14.15 sonrasında ise gökyüzünde temel bir hareket olmadığından bizim de biraz daha sakin olmamız ve koşulları zorlamamamız tavsiye edilir. Çünkü bugün zihinsel anlamda da oldukça hareketli, ancak bir o kadar da gergin olabiliriz. Bu durumun iletişime yansımaması için mutlaka dikkatli olmalı, sorunları çözmeye çalışmak için değil yaratıcı düşünce için uygun bir gün olduğunu hatırlamalıyız.

4 Ocak Cuma
Saat 03.10’dan itibaren çok daha sosyal ve keyifli olabileceğimiz 2,5 günlük bir süreç başlıyor ve bu süreçte ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve denge arayışı ön plandaki konular olabilir.Sabah saatlerinde yaratıcılığımız ve sıra dışı davranabilme kapasitemiz yükselse de kolayca gerginleşmemiz mümkün. Daha sonra ise duygu-mantık dengesini bulmak emek gerektirecek. Akşamüstüne doğru ise her şey çok daha kolay akabilir ve kendimizi rahat, iyimser ve neşeli hissedebilir, hedeflerimize yüksek enerjiyle ve rahatça ulaşabildiğimizi hissedebiliriz. Yine de akşama doğru baskı altında hissetmemize sebep olabilecek kişi ve ortamlardan sakınmamızda fayda olacaktır.

5 Ocak Cumartesi
Sabahın çok erken saatlerinde Sondördün gerçekleşecek. Sondördünde, biraz daha hırslanır ve ne zamandır uğraştığımız konularda sonuç almayı hedefleriz, bu yüzden de biraz gerilebiliriz. İşlerimizle ilişkimizi veya sosyalliği dengelemekte zorlandığımız bir Cumartesi geçirebiliriz. Gün boyunca başka hiçbir gökyüzü hareketi oluşmayacağından, olaylar da pek fazla ilerlemeyebilir. Bu yüzden ne kadar hırslanmış olsak da sabırla ve sakince akışta kalmak daha doğru olacaktır. Geceyarısına doğru neşemiz daha fazla yerine gelmeye başlayabilir ve kendimize keyifli bir Cumartesi gecesi organizasyonu yapabiliriz. Cumartesi gecesi için iyi eğlenceler dilerim.

6 Ocak Pazar
Saat 01.12’den sabah 08.08’e kadar herhangi bir sonuca ulaşmak çok mümkün olmayacağından riskli bir karar ya da söz vermemek gerekiyor. Saat 08.08’den itibaren ise 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve buna göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz artarken tutkularımızın ve hırslarımızın sesi yükselecek. Finansal konular, borçlar, alacaklar, ödemeler, vergiler daha fazla ön plana çıkan konular olabilir. Sabah saatlerinde sezgilerinizin gücüne şahit olabilirsiniz. Zihinsel konsantrasyonumuzun çok yoğun olabileceği böyle günlerde belirli bir kişi ya da olaya çok takılmak riski söz konusudur. Bu yüzden odağımızı herhangi bir bilgide derinleşmeye ya da araştırma yapmaya çevirmemiz çok sağlıklı olacaktır. Kelimelerin gücü bugünün önemli temalarından olacağından her sözümüzü farkındalıkla sarf etmeliyiz.

İyi haftalar!

Zeynep Süzmen Şen

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER