@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2014

31 Mart - 6 Nisan 2014 haftasının astroloji yorumu

Hızlı bir hafta, hızlı bir ay bizi bekliyor. Ülkece önemli bir kavşaktan geçtiğimizi fark etmeli, tepki vermeden önce iyi düşünmeliyiz. Astroloji Uzmanı Asude Argun, 31 Mart - 6 Nisan haftasını Pudra.com okuyucuları için yorumluyor.

31 Mart Pazartesi

31 Mart - 6 Nisan 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk gününe hızlı başlıyoruz. Bugünden itibaren, Pazar akşamı doğan, Koç burcundaki Yeniay’ın etkisi oldukça net bir şekilde ortaya çıkmaya başlayacak. Gün içinde, duyguları ifade eden Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle, daha hızlı tepki verebilir, herşeyi daha sert algılayabilirsiniz. Daha girişimci olabilir, gözü kara hareket edebilirsiniz. Ancak cidden zor bir aya girdiğimizi fark etmeli, sinirlerinize hakim olmalısınız.

Gün içinde pek çok açısal bağlantı kuruyor Ay… İlki, bereketli Jüpiter’le yaptığı kare açı. Ancak bu bereket duygularınızın kabarmasına sebep olabilir. Bu da sizi daha sinirli, öfkeli hale getirebilir. Önünüzü görmeden adım atmamalısınız. Ardından, Ay Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Eğer duygularınızı fark edip, kendinizi kontrol etmeye başlamadıysanız, iş işten geçebilir. Uranüsü’ün sarsıcı etkisiyle, duygusal tepki verebilirsiniz. Ama kontrollü giderseniz sorunlara sıra dışı çözümler bulmanız olası… Ay ile yenilmez gezegen Pluto arasındaki kare, olayların önemini belirtiyor. Şartları zorlayıp, gereksiz güç savaşlarına girmemelisiniz. İnadın işe yaramadığı günlerdeyiz.
Ay ile Mars’ın karşıtlığı güne damgasını vuran etkilerden olacak. Ay Koç burcunda ilerlerken, onun yöneticisi Mars’la kontağı normalde gayet iyi etkiler taşır. Ancak Mars’ın, rahat etmediği Terazi burcunda ve geri harekette olması sorunu büyütebilir. Unuttuğunuzu sandığınız, eski konular da ortaya çıkıp, öfkenizi artırabilir. Özellikle Koç’lar, Yengeç’ler, Terazi’ler ve Oğlak’lar ya da yükselenleri bu burçlardan olanlar, bugünlerde çok gergin olabilirler. Yapılacak en iyi şey, bunun bir sınav olduğunu idrak etmek olacak. Günün son bağlantısının güzel Venüs’le olumlu altmışlık açı olması çok iyi. Barıştan yana adım attığınızda karşınızdakilerden destek alacaksınız. İlk adımı siz atmanız kaydıyla… Akşam 23.07’de açısız kalıp boşluğa düşen Ay, salı 09.21’e kadar dinlenme, olayları gözden geçirme şansı verecek.

Pazartesi gecesi 03.00’te saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın… Yaz saatlerine göre güncellenmiş Ay Boşlukta listelerini buradan indirebilirsiniz.

1 Nisan Salı
Bugün Ay, sakinliği arayan Boğa burcuna geçiyor. Perşembe öğleden sonraya kadar, daha ağır adımlar atabilir, dışarıdaki kargaşadan daha korunabilirsiniz. Özellikle önemli işlere adım atmak isteyenler, Yeniay’ın büyüyen etkisinden bugünlerde yararlanabilir. Yeni başlangıçlar yapmak, büyümesini istediğiniz işlere zaman ayırmak yararlı olacaktır. Ancak şartları zorlamadan, gerçekçi planlar yapmalı, hiçbir konuda risk almamalısınız.

Ay ile gizemli gezegen Neptün arasındaki, olumlu altmışlık açı, yeni adımlar atmakta yardımcınız olacak. Hayal ettiğiniz bir konuya, Boğa burcunun verdiğini gerçeklikle yaklaşabilirsiniz. Ayrıca gün içinde, kişiselliğinizi gösteren Güneş’in şanslı Jüpiter’le kare yapması güzel bir günü vaad ediyor. Önemli kişilerden yana şanslısınız. Yöneticiniz, eşiniz, babanız gibi otorite figurlerine ilişkin güzel gelişmeler olabilir.
Beklediğiniz destek sizinle beraber olacak. Zamanın tüm zorluklarına rağmen, gelişime açık olduğunuzu bilmeli, ayaklarınızı yere sağlam basarak hareket etmelisiniz.

2 Nisan Çarşamba
Bugün de Ay Boğa burcunda… Kişisel rahatı aradığınız, duygularınızın ve duyularınız daha çok tatmin edilmesini istediğiniz bir gündesiniz. En başta, damak tadınıza uygun şeyler ilginizi çekebilir. Hayatın daha rahat, sakin, konforlu taraflarıyla ilgilenmek isteyebilir, zevklere daha ağırlık verebilirsiniz.

Gün içindeki bağlantılara bakarsak, Ay ile Jüpiter arasındaki destekleyici altmışlık açı, size yardım edeceğe benzer. Kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Ancak atalet göstermemeli, şansı yakalamak için adım atmalısınız. Sonra fırsat kaçabilir. Ay ile güçlü Pluto arasındaki olumlu üçgen, cesaret gerektiren konuların üstüne gidebileceğinizi söylüyor. Destek alacağınız güçlü kişiler olabilir. Günün son bağlatısı Güneş’le Uranüs’ün birleşimi… Aslında bu bağlantı hafta boyunca etkili olacak. Kişiliğimizi ve hayatımızdaki önemli kişileri anlatan Güneş’in, sıradışı gezegen Uranüs’le birleşmesine dikkat etmek gerekir. Kişisel konularda ya da hayatınızdaki önemli kişilerle ilgili hiç hesapta olmayan şeyler gelişebilir. Ünlü kişiler, yöneticiler, halkın önünde duran insanlarla ilgili de sıra dışı değişiklikler olabilir. 15 Nisan ve 29 Nisan’daki tutulmalara giderken, olayların hangi alanda değişime uğrayacağı bugünlerde ortaya çıkabilir. Eğer bilinçsiz, kontrolsüz hareket ederseniz bu etkiyle, risk alıp kayba uğrayabilirsiniz. Ancak olaylara daha objektif bakarsanız, zor durumlardan daha çıkmanın, farklı, herkes için yararlı bir yolunu bulabilirsiniz. Unutmayın, ne ekersek, çok hızlı biçeceğimiz günlerdeyiz.

3 Nisan Perşembe
Bugün Ay, Boğa burcunun rahatlığıyla başlayıp, öğleden sonra İkizler burcunun hızına doğru gidiyor. 10.44 ile 15.48 saatleri arasında, açısız kalıp boşluğa düşen Ay’a dikkat etmek gerekir. Her zaman belirtiğim gibi, önemli işlerinizi Ay Boşlukta’yken yapmamalısınız.

Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasındaki altmışlık, iletişim dolu bir güne başladığımızın habercisi olacak. Günün ilk saatlerinden itibaren pek konuda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Ay ile nazik Venüs arasındaki kare açıyla, ilişkilerinizi geliştirmek için adım atabilirsiniz.
Kalıcı, sağlam, güzel birliktelikler kuramaya çalışmalısınız. Ay’ın öğleden sonra hareketli İkizler burcuna geçişiyle etrafınızdaki diyaloglar aratacak. Gün içinde Ay dışında bağlantı kuran gezegenler de yer almakta. İletişim gezegeni Merkür, sorumluluk gezegeni Satürn’le üçgen açı yapmakta. Rahat etmediği Balık burcunda olan Merkür için bu durum oldukça iyi. Dağılan zihni toplamak, fikirleri somutlaştırmak için adım atabilirsiniz. Önemli, kalıcı anlaşmalar için destek alabilirsiniz. Yine de şartları iki kere düşünmenizi tavsiye ederim. Ardından, kendimizi ifade eden Güneş’in Pluto iler karesine dikkat etmek gerekir. Önceki günlerde gerçekleşen Güneş, Uranüs birleşimiyle benzer konuları ortaya koyan bu bağlantı, hafta içinde gündemde olacak. Kişisel konularda ya da önem verdiğiniz insanlarla ilgili gelişmeler olacağa benzer. Pluto’yla savaşa girmek, yel değirmenlerinin üstüne gitmek gibidir. O yüzden kişisel olarak hangi sorunlarla, kişilerle uğraşıyorsanız, güç birliği yapmalısınız. Yine ön planda öncü burçlar var; Koç’lar, Yengeç’ler Oğlak’lar, Terazi’ler ve yükselenleri bu burçlardan olanlar… İnat zamanında değiliz…

4 Nisan Cuma
Ay İkizler burcunda, etrafınızı hareketlendirecek. Yakın yerlere gitmek gelmek, kardeşler, komşular, kuzenlerle görüşmek için iyi bir gün. Yeni şeyler öğrenmek, öğretmek, bilgi almak için hevesli olacaksınız. Tabii ki bu kadar hareketli, iletişim dolu bir günün handikapları da olacak. En önemlisi dedikodudan uzak durmalı, her şeye inanmamalısınız.

Ay ile sisli Neptün arasındaki sert kare açı, tam da bunun altını çiziyor. Bir şeyi yanlış anlayabilir ya da yanlış anlatabilirsiniz. Olayları net bir şekilde bilmiyorsanız yorum yapmamalısınız. Hatta netliğinden emin olmak için biraz beklemelisiniz. Ay ile Uranüs altmışlığı, biraz sabrettiğinizde, olayların arkasındaki gerçekleri görmenize yardımcı olacaktır. Ortaya çıkan bezı gerçekler sis bulutlarını dağıtabilir. Ay’ın Güneş’le olan altmışlığı bugünün en öenmli açısı olacak. Ay büyürken, 15 Nisan’daki Dolunay’a eşlik eden Ay Tutulması’na giderken, nelerin büyüyebileceğini , sorun haline gelebileceğini bugün anlayabilirsiniz. Ay Tutulması ile ilgili bilgileri daha önce, burada sizlerle paylaşmıştım: Tutulmanın senaryosu bugünlerde belli olmaya başlacak.

5 Nisan Cumartesi
Haraketli bir hafta sonu bizleri bekliyor. Bu etki, dışarıda işleri olanlar için trafikte koşuşturma, içeride olanlar için susmayan telefonlar anlamına gelebilir. Ancak günün ilk saatlerinde boşluğa düşüp, gün boyunca açısız, boşlukta kalan Ay ile ilerlemek kolay olmayacağa benzer. Cumartesi 00.31 ile pazar 01.40 saatleri arasında Ay Boşlukta olacak. Önemli işlerinizi bugün yapmamalısınız. İşin güzel tarafı, normalde zaman alacak, el oyalayacak işleri daha rahat yaptığınızı görüp, mutlu olacaksınız.

Ay ile Mars arasındaki üçgen açı, bugün tepkilerinizi biraz daha kontrol etmeniz gerektiğini anlatıyor. Üçgen açı doğal akan enerjileri gösterir, aslında olumlu etki verir. Ancak savaşçı Mars’ın Terazi burcunda, geri hareketteki zor durumu işleri kritikleştiriyor. Ortaya çıkan olaylara, bir anda ters tepki verme olasılığınız artabilir. İçinizdeki sukuneti korumalısınız. Ay ile Merkür arasındaki kare, aklınızı , mantığınızı kullanmanızı söylüyor. Ancak bu seferde Merkür’ün Balık burcundaki huzursuz durumu işleri zorlaştırabilir. Odaklanmakta, olayları anlamakta zorluk yaşayabilirsiniz. Allah’tan günün son bağlantısı yardıma geliyor. Ay ile Venüs arasındaki üçgen açı, ilişkiler yoluyla zorlu koşulları dengeleyeceğinizi söylüyor. Sevgiden, barıştan, huzurdan yana attığınız adımlarla hem kendinizi, hem de etrafınızı rahatlatabilirsiniz.

6 Nisan Pazar
Bugün Ay, duygusal Yengeç burcunda olacak. Ailevi konular, milli duygular daha ön planda olacak. Sevdiğiniz kişilerle beraber olmak, onları korumak, kollamak isteyebilirsiniz. Daha şefkatli, yumuşak, naif bir ruh halinde olabilirsiniz. Yengeç burcunun misafir severliğini sergileyebilir, aile büyüklerinize zaman ayırabilirsiniz.

Gün içinde bu hoş temaları destekleyen açılar da devreye giriyor. Güzel Venüs ve yumuşak Neptün’le, Ay’ın kurduğu üçgen açılar, sizi manevi olarak doyuracak. Daha sezgisel, hisli olabilirsiniz. ikili ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Reel dünya dışında, içe dönmek için pazar gününü fırsat bilmeli, duygularınıza, ailenize zaman ayırmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER