31.07.2017

31 Temmuz-6 Ağustos haftası astrolojik yorumu

Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Astroloji danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

31 Temmuz Pazartesi:

31 Temmuz-6 Ağustos haftası astrolojik yorumu
Bugün hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün erken saatlerinde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Öğleden sonra saatlerinde de duygusal olarak çok güçlü hissedebiliriz. Saat 14.10’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bugün ayrıca ilişkiler ve finans sembolü olan gezegen konum değiştiriyor ve 26 Ağustos tarihine kadar bu konularda güven arayan ve korumacı bir tavırda olacağımızı sembolize ediyor. İlişkilerde bağlılık ve şefkat ön plana geçerken yepyeni evlilik kararları ortaya çıkabilir. Ev almak, emlak veya toprak işleriyle ilgilenmek için de uygun bir zaman olabilir.

1 Ağustos Salı:
Günün ilk yarısında yine duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Öte yandan saat 15.01' e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatte kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. bugün saat 15.01’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ise kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz.

2 Ağustos Çarşamba:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde enerjimiz de yükselebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir.

3 Ağustos Perşembe:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları çok fazla zorlamamamız da fayda olabilir. Zaten sonrasında her şey yoluna girmeye başlayacak ve öğleden sonra bazı endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalsak da dostlarımızla sosyalleşmek iyi gelecek. Bugün ayrıca değişim, devrim, özgürlük ve yaratıcılık sembolü Uranüs geri hareketine başlıyor. 2 Ocak 2018' e kadar sürecek olan bu hareket bu konularda çok daha derinleşecek, yoğunlaşacak ve kişiselleşecek enerjilere işaret ediyor. 2 Ocak’tan itibaren ise tüm biriktirilenler yaratıcı şekilde dışa vurulmaya başlanabilecek. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

4 Ağustos Cuma:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında kendimizi doğru ifade etmek, anlaşıldığımızı hissetmek ve fikirlerimize destek bulmak kolay olabilir. Bugün gökyüzünde önemli bir sembolizm daha gerçekleşecek. Bir yandan sınırlarımızı genişletmemiz için yüksek bir motivasyon hissederken, diğer yandan aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Dengeleri koruyamayanlar için mücadele ve dönüşüm zorunlu hale gelebilir. Yenilenemeyen ve sürekli güç savaşı yaşanan ilişkilerin bugünlerde önemli sınavlardan geçeceğini de söyleyebiliriz. Başarılı olanları ise hem daha büyük özgürlük hem daha fazla tutku bekliyor olacak! Kolay gelsin!

5 Ağustos Cumartesi:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Fakat öğleye doğru güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek bir sembol söz konusu olacak. Günün geri kalanında ise zaman zaman yükselebilecek iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir.

6 Ağustos Pazar:
Bugün sabah saatlerinde hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Ancak aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginliği yükseltebilir. Saat 12.22’den 15.15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 15.15’te başlayacak 2,5 günlük sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.
Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER