04.12.2017

4 - 10 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için uygun bir hafta olacağa benziyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

Bu hafta savaş sembolü Mars 26 Ocak 2018'e kadar kalacağı akrep burcuna geçiş yapacak. 23 Aralık'a kadar zihin ve iletişim sembolü Merkür geri harekette olacağından yeni girişimler için biraz daha sabretmek gerekebilir. Ayrıca 4- 10 Aralık haftası sondördünün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize daha hırslı bir şekilde odaklanmaya başlayabiliriz.

4 - 10 Aralık 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

4 Aralık Pazartesi:
Haftanın ilk gününde zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalsak da öğleye doğru dostlarımızla sosyalleşmek veya ideallerimize yönelik çalışmalar yapmak iyi gelebilir. Öğleden sonra hedeflerimize yürüyecek motivasyonu kolayca bulabiliriz. Fakat akşam saatlerinde otorite figürleriyle yüzleşmek zorunluluğu, özgür hissetmekte zorlanmak, sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olursa koşulları fazla zorlamamak gerekir. Sonrasında kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek de zor gelebilir. Üstelik saat 22.13'ten 23.36'ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi ve sadece eldeki işleri tamamlamanızı tavsiye ederim.

Saat 23.36'da başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz.
 
astroloji         
5 Aralık Salı:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir. Günün büyük çoğunluğunda ilham gücümüzün ve sezgilerimizin son derece yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Günün geri kalanında da kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz.

Bugün ayrıca 1 Temmuz'dan beri geri harekette olan şifa sembolünün düzgün harekete geçmesiyle birlikte sağlık konularında rahatlayabilir, şifa çalışmalarında edindiğimiz birikimin sonuçlarını deneyimlemeye başlayabiliriz.

6 Aralık Çarşamba:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz.  Fakat günün ilk yarısında ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir.

Akşama doğru da gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Kısacası çarşamba günü öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Üstelik saat 20.55'ten 23.37'ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi ve sadece eldeki işleri tamamlamanızı tavsiye ederim. Saat 23.37'de başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz.

Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun günler olabilir. Bugün zihin ve iletişim sembolü hem olumlu hem de zor etkiler altında olacak. Her ne kadar kendimizi ifade etmek için gereken motivasyonu kolayca bulsak da, açık fikirli ve iyimser olmanın zor olabileceği çarşamba gününe mümkünse önemli anlaşma, sözleşme veya sunuşları rastlatmamaya özen göstermeliyiz. Bugün hedeflerimize giden yolda önemli destekler de bulabiliriz.

ay7 Aralık Perşembe:
Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmek isteyebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde oldukça uyumlu, rahat ve keyifli hissedebiliriz. Ancak gününü geri kalanında aşırı iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir.  Kısacası perşembe günü dengeleri korumak son derece önemli olacak.

8 Aralık Cuma:
Sabah saatlerinde zor olsa da geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Öğleden sonra sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir, ideallerimizi paylaşabilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini hissedebiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay gelebilir. Gece saatlerinde önemli kişilerden alacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir.

9 Aralık Cumartesi:
Saat 02.08'de başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Ancak gün boyunca kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek gerektirebilir. Akşama doğru ise belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim.

Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için ise çok uygun saatler olabilir. Gece yarısına doğru ise rahatlayabilir, kendimizi çok daha şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün savaş sembolü Mars 26 Ocak 2018'e kadar kalacağı akrep burcuna geçiş yapıyor. Bu burçta çok güçlü çalışan Mars çok daha hedef odaklı, hırslı, tutkulu ve güçlü şekilde ilerlediğimizi hissettirebilir. Özellikle finansal konularda bu kez önemli adımlar atılabilir ve borçlar, ödemeler, ortaklıklar ve yeni riskler ön plana çıkan konular olabilir. Ancak 23 Aralık'a kadar zihin ve iletişim sembolü Merkür geri harekette olacağından yeni girişimler için biraz daha sabretmek gerekebilir.

10 Aralık Pazar:
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde önemli kişilerden alacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Ancak sonrasında sondördünün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize daha hırslı bir şekilde odaklanmaya başlayabiliriz.

Akşama doğru duygu - mantık dengesi kurmakta ve kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabiliriz. Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz. Hatta bugün kronik endişelerimizle yüzleştiğimiz şifa çalışmaları da yapabiliriz.

Bugün ilginç kadersel karşılaşmalarla geleceğe yönelik adımlar atmak isteyebiliriz ancak ilişkileri, ortaklıkları, finans ve sanatı sembolize eden gezegen olan Venüs tüm bu konularda belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamamız gerektiğini sembolize ediyor. Öte yandan çok daha ılımlı hatta fedakar olabilir, ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebilir ve romantik saatler geçirebiliriz.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER