04.03.2013

4-10 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları

Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor?

4 Mart Pazartesi:

4-10 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya yüksek enerjiyle, ufkumuzu geliştirme isteğiyle, eğitim, seyahat ve eğlence planlarıyla başlıyoruz. Öte yandan bir süredir devam eden Balık Burcu’ndaki birikim bizi içsel seyahatlere, duygusal hassasiyete, empati ve ruhsallığa olduğu kadar karmaşa, kararsızlık ve rehavete de çekmekte. İşte Pazartesi günü içimizden bir ses özgürlüğe ve eğlenceye doğru eğilim göstermeye, bir diğer ses ise tamamen ilham gücü ve ruhsallık içeren çalışmalarda bulunmaya çağırıyor olacak. Bu iki ses arasında gün boyunca gidip gelirken son derece dinamik, bazen aşırılıklara kaçtığımız, bazen biraz gergin, kısacası inişli çıkışlı bir gün yaşayabiliriz. Genel olarak iyimserlik ve gelişim söz konusu olsa da özellikle yeme-içme ve alışveriş gibi konularda abartılara kaçılmadığına emin olmalı.

5 Mart Salı:

Bu hafta önemli işlerinizi mümkün olduğunca Salı gününe bırakmamanızı tavsiye ediyorum. Saat 17.29’a kadar rekabetin, gerek duygusal gerek fiziksel olarak güç sarf etmek gereken durumların ve gerginliği yükseltebilecek konuların ön planda olacağını tahmin ediyorum. 17.29 sonrası ise gökyüzünde temel bir gösterge bulunmadığından, herhangi bir konuda netleşmek ve sonuca ulaşmak çok kolay olmayacaktır. Üstelik ilişkiler ve finansal konularla ilgili endişelerinizle de yüzleşmeniz gerekebilir. Kısacası Salı günü müdahaleci ve kontrolcü olanlar değil, olaylara gözlemci konumundan bakan, biraz sakin ve sabırlı olanlar karlı çıkacaklar.

6 Mart Çarşamba:
Saat gece 02.17’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge tekrar sorumluluklarımızın ön plana geçmeye başlayacağını, hayatı ciddiye alma eğilimimizin artacağını sembolize ediyor. Sabah saatlerinde sezgilerimizi ve ilham gücümüzü de yerinde kullanabiliriz. Öğleden sonra ani gelişmelerin getirebileceği şaşkınlık ve huzursuzluğa karşı esnek olmakta fayda var. Akşam saatleri ise oldukça dinamik olabilir çünkü gökyüzünde ardı ardına önemli göstergeler oluşacak. Keyifli başlayan akşam güç çekişmeleriyle devam edebilir ancak sonu son derece rahat ve güvenli olacak. Kendimizi rahatça ifade edebilmemiz ve destek bulmamız çok kolay olabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek bazı göstergeler gün boyunca etkisini göstermeye başlayabilir ve ortaklıklar, ilişkiler ve finansal konularla ilgili önemli gelişmeler, ileriye yönelik projeler söz konusu olabilir. Öte yandan Merkür’ün geri gittiğini ve bize 17 Mart’a kadar yeni bir imza atmak yerine koşulları değerlendirmemiz gerektiğini hatırlatmalıyım.

7 Mart Perşembe:
Çarşamba günü için bahsettiğim ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili göstergelerin etkisi bugün de devam ediyor. Perşembe günü oldukça hareketli bir gökyüzü söz konusu olacak ve gün boyunca oluşacak tüm açılar da destekleyici, rahatlatıcı ve fırsatlar getirici olacak. Sabahın erken saatlerinde kendimizi son derece dingin ve güvende hissedebiliriz. Öğlen saatlerinde özellikle kendimizi ifade etmek, konuşmak, sunuş yapmak, yazmak için koşullar çok uygun olabilir ve çok kadersel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Akşama doğru ise hedeflerimize yürüyor olmanın verdiği motivasyon ve gücü hissetmemiz mümkün. Her ne kadar Merkür geri gidiyor olsa da, Perşembe günü kendimizden, hayatımızdan ve özellikle de işimizden memnun olmamız çok kolay olacak. Otorite figürleriyle anlaşmak ve destek bulmak çok daha kolay olacak. İşbirliği ve güç birliği için çok uygun, değerlendirilmesi gereken bir gün ve gece.

8 Mart Cuma:
Sabah 05.02’de 2,5 gün sürecek yeni bir dönem başlıyor ve buna göre ideallerimize göre hareket edebildiğimiz, ekip çalışmaları yaptığımız ve dostlarla zaman geçirdiğimiz günler bizi bekliyor. Cuma günü zihnimizde bazı endişeler olsa da, duygusal olarak daha rahat olabilir, yaratıcılığımızı gösterebilir, ekip çalışmalarında destek bulabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde çok daha fazla rahatlayarak hoş sohbetler içinde bulunabilir, sosyalleşebilir ve daha da iyimserleşebiliriz. Üstelik Perşembe günü için bahsetmiş olduğum işbirliği, otoritelerden destek bulma, işimizi sağlamlaştırma gibi etkiler de devam etmekte. Öte yandan Ay artık kapanmakta ve üstelik de Merkür geri gidiyor, yani ileriye yönelik bir adım atmak için uygun bir gün değil. Kısacası büyük bir risk almayın ama Cuma gününün ve akşamının tadını çıkarın derim. Bir de gece yarısına doğru duygusal anlamda zorlanmaya başladığınızı hissederseniz koşulları zorlamak yerine geceyi tadında bırakmanızı tavsiye ederim.

9 Mart Cumartesi:
Gecenin ilk saatlerinde gerçekleşecek bir gösterge duygusal zorlanmaların, yalnızlık hislerinin söz konusu olabileceğine karşı bizi uyarmakta. Kendimizi ve diğer insanları mümkün olduğunca rahat bırakmamız gereken saatler olacak bunlar. Üstelik gün boyunca başka hiçbir gökyüzü hareketi olmayacağından bu durum tüm Cumartesi günümüzü etkileyebilir. Bir yandan ideallerimiz, amaçlarımız bizi çekerken, diğer yandan yeterince kaynağa sahip olmadığımızı düşünerek kendimizi bazı şeylerden mahrum etme riskimiz var bugün. Lütfen unutmayın bu sadece bir günlük bir etki ve kendinizi mümkün olduğunca bu ruh halinden sıyırmak da sizin elinizde. Çok kadersel karşılaşmaların da gerçekleşebileceği bu Cumartesi gününde kendinizi zora sokacak işlerle ilgilenmektense dostlarla zaman geçirmenizi tavsiye ederim.

10 Mart Pazar:
Sabah saat 08.19’da 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Böylece gökyüzünde devam eden Balık Burcu’ndaki birikime Ay da eklenerek bu burcun temsil ettiği her şeyi daha da artırıyor. Böylesine bir yoğunluk gerçekten çok nadir gerçekleşebilir. Hepimizin sezgiselliğinin yükseldiği, rüyalarının arttığı, duygusal anlamda hassaslaştığı bir dönemdeyiz. Üstelik de aylık döngünün kapanmasının verdiği fazladan bir yavaşlama da söz konusu. Hayatı olduğu gibi kabul etmek, inançlı ve akışta olmak, izlenimci olmak, sürekli meditatif durumda olmak, fedakarlık, merhamet ve maneviyat Balık Burcu ile özdeşleştirilir ancak bu burç dünyevi anlamda bazı zorlukları da sembolize eder. Konsantrasyon zorluğu, dağınıklık, belirsizlik, halsizlik de bu dönemin temalarından olabilir. Kendinizi ve diğer insanları ruhsal, fiziksel ya da zihinsel herhangi bir şekilde zorlamamanız, mümkün olduğunca hoşgörülü ortamlarda bulunmanız tavsiye edilir. Meditasyon, dua, ilham gücü gerektiren işlerle uğraşmak, özellikle müzik, dans, yoga veya deniz kenarı yürüyüşleri bu dönemde mutlaka ön plana alınmalı. Bugün öğleden sonra zaten analitik bir işle uğraşmak, herhangi bir sorunu çözüme ulaştırmaya çalışmak ya da tartışmalara girmek size neredeyse imkansız gibi gelecektir. Akşam saatlerinde aşırı iyimserliğin getirdiği aşırılıklara dikkat edersek son derece keyifli bir gün olabilir.

İyi haftalar...
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını beğenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER