@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2015

4-10 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Haftaya Aktep Burcu'ndaki Dolunay'ın etkileriyle başlıyoruz. Derin duygularımız, sorumluluklarımız ve hayatı ciddiye alma ihtiyacımız bu hafta ön plana çıkabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

4 Mayıs Pazartesi

4-10 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Haftaya son derece yoğun ve derin duygularla başlıyoruz ve bugün hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkıyor. Saat 06:42’de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay’ın Boğa-Akrep burçları üzerinde gerçekleşmesindeki ikilem, mantığımıza göre güvencede, rahatta ve huzurda kalmak isterken, içgüdüsel olarak tutkumuza doğru risk alıp mücadele etmeyi ve dönüşmeyi arzulayışımızdır. Bu ikilem ve yüzleşmelerin en başta ilişkiler ve finans konularında ortaya çıkabileceğini biliyoruz. Dolunay'ın ardındansa iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Daha sonra duygusal anlamda kendimizi çok güçlü hissetmemizi sağlayacak destekler bulabilir ve endişelerimizi şifaya dönüştürebiliriz. Aşırılıklara kapılmamak ve dengede kalmak bugünün en önemli tavsiyesi olabilir.

5 Mayıs Salı
Günün ilk yarısında yoğun ve derin duygular hissedebiliriz ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Gece yarısından itibaren rekabete ve mücadeleye açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Saat 04:50’den 14:13’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacak. Saat 14:13’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Ancak akşam saatlerine kadar bizi kısıtlanmış hissettirerek zorlayan sorumluluklarla yüzleşmemiz gerekebilir.

6 Mayıs Çarşamba
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bugün de ön plandaki temalarımız olabilir. Gece yarısından itibaren duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren çok daha hassas, sezgisel ve duyarlı hissedebiliriz. Bu saatlerde karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla ilgilenmeliyiz. Öğleye doğru çok daha rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde çeşitli fırsatlar söz konusu olabilir. Gece yarısına doğru dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir ve yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Gün boyunca bizim için önlemli olan kişilerden güç desteği alarak istediğimiz dönüşümleri hayatımıza katabiliriz.

7 Mayıs Perşembe
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bugün de ön plandaki temalarımız olabilir. Gece yarısından itibaren endişelerimizle, kırgınlıklarımızla ve geçmiş yaralarımızla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Saatler ilerledikçe rahatlayabilir, çok daha keyifli saatler geçirebilir, özellikle ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Güzel bir akşam yemeği, romantik ve keyifli organizasyonlar için çok uygun bir akşam. Ancak saat 20:52 ile 21:17 arasında gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacaktır. Saat 21:17’de ise 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz.

8 Mayıs Cuma
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde her şeyin son derece kadersel şekilde değişmeye başladığını fark edebiliriz. Öğle saatlerinde ise sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Öte yandan gece yarısına doğru duygusal baskıların yükselmeye başlamasıyla daha zorlayıcı koşullar hissedilebilir. Bugün geleceğe yönelik fikirler, planlar, anlaşma ve sözleşmeler söz konusu olabilir. Bugün ayrıca ilişkiler ve finans sembolü olan gezegen konum değiştiriyor ve 5 Haziran'a kadar bu konularda güven arayan ve korumacı bir tavırda olacağımızı sembolize ediyor. İlişkilerde bağlılık ve şefkat ön plana geçerken yepyeni evlilik kararları ortaya çıkabilir. Ev almak, emlak veya toprak işleriyle ilgilenmek için de uygun bir zaman olabilir.

9 Mayıs Cumartesi
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren duygusal baskılar söz konusu olsa da sabahın erken saatlerinde özgüvenimizin yükselmesiyle kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz artabilir. Öte yandan ani olaylara, sürprizlere açık olabilirsek endişelerimizi şifalandırmamız mümkün olabilir. Akşama doğru hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebiliriz ancak saat 23:36’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığını ve yeni bir girişimde bulunmamamız gerektiğini söylemeliyim. Bugün zihinsel olarak da karmaşa içinde olabilir, netleşmekte zorlanabiliriz. Hatalı kararlar vermemek için biraz daha beklemekte fayda olabilir. İlham gücü gerektiren işler içinse oldukça uygun bir gün.

10 Mayıs Pazar
Saat 02:23’te başlayacak 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler olacak. Sabahın erken saatlerinde hayatımızı güvenceye aldığımızı fark edebilir ve kendimizi sağlam zeminde hissedebiliriz. Öğle saatlerinde ilginç tesadüfler söz konusu olabilir ve olayların çok kadersel aktığını hissedebilirsiniz. Akşama doğru fikirlerimize destek bulmak, kendimizi doğru ifade edebilmek ve anlaşmalar yapmak çok kolay olabilir. Bu saatleri oldukça sosyal geçirebilir, dostlarımızla bol bol sohbet edebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER