04.07.2016

4-10 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bugün gerçekleşen Yeniay'dan sonra duygusal yönümüzü keşfedebilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

4 Temmuz Pazartesi burç yorumu

Haftaya yoğun duygularla başlıyoruz. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızı rahatça ifade edebiliriz. Öğleye doğru ise ilham gücümüz yükselebilir, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek isteyebiliriz. Saat 14.00’da Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Yengeç burcu duygularla, sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle, şefkat ve anaçlıkla, besleme ve büyütme isteğiyle, aileyle ve vatanla, manevi değerlerle ve anılarla ilgilidir. Bu dönemde hayatımızda bu temaların ön plana çıkacağını, daha fazla evlilik, ev sahibi olma ve çocuk haberi alacağımızı, ailemizle daha fazla zaman geçireceğimizi, duygularımızı ifade etmenin yeni yollarını bulacağımızı ve ülkemizin değerlerine karşı daha fazla duyarlı olacağımızı söyleyebiliriz. Yeniay'ın ardından bulduğumuz destekler her şeyin yolunda olduğunu hissettirebilir. Ancak akşama doğru duygusal olarak baskı hissetmeye başlayabiliriz. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Akşam saatlerinde nihayet kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. 

4-10 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

5 Temmuz Salı burç yorumu

Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Saat 09.30’dan 19.27’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 19.27’den itibaren başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün ilham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmak, örneğin yazmak ve tasarımla ilgilenmek için oldukça uygun bir gün olabilir. Romantik ve hayalperest konuşmalar kolayca akabilir.
 

6 Temmuz Çarşamba burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Günün özellikle ilk yarısında başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızın güvende olduğunu fark edebilir ve kendimizi sağlamda hissedebiliriz. Bugün ayrıca ilişkilerde uzlaşı ve uyumu kolaylaştıran, motivasyonu ve canlılığı yükselten bir sembolizm, hem sorunların çözümünün hem de gerekiyorsa yeni başlangıçların çok kolay olabileceğini müjdeliyor. 
 

7 Temmuz Perşembe burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Öte yandan günün ilk yarısında gerginliğimiz oldukça yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Öğleden sonra rahatlayabilir, dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Saat 15.07’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Bugün ikili ilişkilerin zorda olduğunu gösteren bir sembol bulunuyor. Uzlaşıdan çok mücadele, rekabet ve ani gelişmelere açık olduğumuzdan sakin kalabilenler kazançlı çıkacaklardır. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim sembolü gezegen de oldukça ilginç etkiler altında olacak. Son derece kadersel gelişmeler sonucu geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir. Bu sembolizmin bir benzeri 9 Mayıs’ta gerçekleşmiş olduğundan, bu tarihlerde yaşadığınız bir sorunun tekrar karşınıza çıkabileceğini ve tekrar yüzleşerek sorunu çözme şansına ulaşabileceğinizi söyleyebiliriz. Bu sırada büyük bir zihinsel zorlanma içine girebilir, güçlü bir muhalefetle karşılaşarak fikirlerinizin baskı gördüğünü hissedebilir, ancak dostlarınızdan gördüğünüz desteklerle rahatlayabilirsiniz. 
 

8 Temmuz Cuma burç yorumu

Saat 01.40’ta başlayacak 2,5 günlük süreçte işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek çok uygun olabilir. Ancak gün boyunca çok dikkatli olmalıyız çünkü bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden koşulları zorlamamakta fayda olacak. Aslında bugün ilişkilerde ve finansal konularda endişelerimizi şifaya dönüştürebilir, ufkumuzu geliştirecek sohbet ve eğitimlere de katılabiliriz. Ancak bugün gün boyunca güç savaşlarını tetikleyebilecek, değişim, dönüşüm ve arınma zamanının geldiğini bize gösterecek bazı zorlayıcı deneyimlerle karşılaşmamız da mümkün. Gücünüzü sınayan deneyimlere bu gözle bakabilmenizi ve bugünkü olumlu sembollerin de desteğiyle bunları fırsata dönüştürebilmenizi dilerim.
 

9 Temmuz Cumartesi burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olacak. Sabah saatlerinde geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelik adımlar atabiliriz ve böylece kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz. Bu saatlerde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Öğleye doğru daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Akşamüstüne doğru düşüncelerimizi rahatça ifade edebilmeye ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmaya başlayabiliriz. Akşam saatlerinde ise motivasyonumuz daha da yükselebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yönelebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Cumartesi günü arka arkaya gelen bu olumlu açıların keyfini çıkarmanızı dilerim! 
 

10 Temmuz Pazar burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olacak. Sabahın erken saatlerinde uyum, denge ve keyif içinde olabiliriz. Ancak saat 06.28’den 11.32’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacaktır. Saat 11.32’de başlayacak yeni döneme göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün gökyüzündeki önemli bir sembolizm, aradığımız destekleri bularak yepyeni şans ve fırsatlarla buluşabileceğimiz özel bir güne işaret etmekte. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER