05.06.2017

5-11 Haziran 2017 haftası astrolojik yorumu

Bu hafta dolunay var. Ayrıca şans ve bolluk sembolü Jüpiter, düzenli hareketine başlıyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen haftayı yorumluyor.

5 Haziran Pazartesi:

5-11 Haziran 2017 haftası astrolojik yorumu
Haftaya ilişkileri, ortaklıkları, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Öte yandan sabah saatlerinde aradığımızı bulmamız çok da kolay olmayabilir çünkü ani olaylar, sürprizler ve şoklarla artabilecek gerginliklere karşı çok esnek olmamız gerekebilir. Öğleye doğru ise kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak zorlayıcı gelebilir. Saat 11.58’den 13.45’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 13.45’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde ise duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde enerjimiz ve motivasyonumuz daha da yükselebilir ve hedeflerimize doğru daha kolay yürüyebiliriz. Öte yandan bugün geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak zihinsel olarak biraz yorulabilir, büyük fikir değişiklikleri yaşayarak geleceğe yönelik kararlar alabiliriz.
 
6 Haziran Salı:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gün boyunca ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Bugün ayrıca aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs 9 Temmuz’a kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve böylece bu konularda risk almak yerine huzur ve güven aramaya, daha fazla keyif ve rahatlama hissetmeye başlayabileceğiz. Bugün yaratıcı fikirlerle endişelerimizi şifaya çevirmemiz mümkün olabilir.
 
7 Haziran Çarşamba:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Bugün gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Gün boyunca geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Akşam saatlerinde ise sorunlarımızı şifaya kavuştuğumuzu hissedebiliriz. Bugünün zihin ve iletişim sembolü 21 Haziran’a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor ve çok daha objektif olabileceğimiz, iletişimde rahat olabileceğimiz, eğitimler ve tüm zihinsel faaliyetlerde hız kazanabileceğimiz bir sürecin başladığını sembolize ediyor.
 
8 Haziran Perşembe:
Bugün saat 02.00’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Bugün gün boyunca fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek zorlayıcı gelebilir. Gün boyunca duygu-mantık dengesini kurmakta da zorlanabiliriz.
 
9 Haziran Cuma:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Öğleye doğru ise Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissedebiliriz. Saat 16.09’da Yay Burcu’nda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Yay-İkizler Dolunayı öğrendiklerimizle inandıklarımızı karşı karşıya getirebilir. Zihnimizin söyledikleriyle hayat felsefemizin nerelerde birbirini zorladığını görmemizi sağlar. Bu dengeleri kurma çabası bizi daha fazla bilme ve deneyimleme ihtiyacına, fiziksel ve zihinsel aktiviteye, eğitime ve daha fazla seyahate çıkma arzusuna yönlendirecektir. Bugün ayrıca şans ve bolluk sembolü olan Jüpiter 6 Şubat 2017’den beri süren geri hareketini bitirerek düzenli hareketine başlayacak. Bu süreçte olumlu olmasını beklediğiniz bazı konular sürekli ertelendiyse ve tüm umudunuza rağmen bir sonuç elde edemediyseniz, bu günden itibaren her şey doğal akışına kavuşabilir ve müjdeli haberler gelmeye başlayabilir.
 
10 Haziran Cumartesi:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini ve doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Saat 09.21’den 14.36’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 14.36’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Ancak günün geri kalanında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz.  Kendimizi ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissetmemiz gece yarısını bulabilir.
 
11 Haziran Pazar:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün büyük çoğunluğunda aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Gün boyunca başta aşırı yeme içme ve alışveriş yapma eğilimi olmak üzere tüm konularda abartılara kaçmamaya dikkat etmekte fayda olacaktır. Akşama doğru çok daha fazla sakinleşebiliriz. Bu saatlerde ilham gücümüz çok yüksek olabilir ve sezgilerimize de daha fazla güvenebiliriz.
 
İyi haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER