06.11.2017

6 - 12 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs bu hafta konum değiştiriyor. Zeynep Süzmen Şen'in 6 - 12 Kasım 2017 Haftası için astrolojik yorumu Pudra.com'da.

6 Kasım Pazartesi:

6 - 12 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Haftanın ilk gününü zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öte yandan sabahın erken saatlerinden itibaren belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar içinse çok uygun bir gün olabilir. Akşam saatlerinde nihayet aradığımız destekleri bulabilir ve böylece geleceğe yönelik doğru kararlar verdiğimizi hissedebiliriz.
 
7 Kasım Salı:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde sosyalleşebilir veya ekip çalışmaları içinde bulunabiliriz. Öğleye doğru ise kendimizi oldukça uyumlu, rahat ve keyifli hissedebiliriz. Saat 13.44'te başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Günün geri kalanında kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs konum değiştirerek 1 Aralık'a kadar kalacağı yeni konuma gelecek ve böylece bu konularda tutkular ve riskler ana tema olacak. Tüm ilişkilerde uzlaşıdan ziyade diretme ve sonuç olarak da dönüşüm zorunluluğunun ön plana geçeceğini söyleyebiliriz. Finansal konularda da daha büyük riskler ve zorlanmalar söz konusu olabilir.
 
8 Kasım Çarşamba:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin fazlasıyla yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Akşamüstü saatlerinde özgüvenimiz yükselebilir  ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Ancak akşam saatlerinde bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir.
 
9 Kasım Perşembe:
Sabah saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Üstelik saat 08:15'ten 15:29'a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi ve sadece eldeki işleri tamamlamanızı tavsiye ederim. Saat 15:29'da başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun günler olabilir. Ancak akşam saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Neyse ki bugün, gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek bulmak çok kolay olabilir ve bu durum bizi oldukça güçlü hissettirebilir. Keyfini çıkarın!
 
10 Kasım Cuma:
Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmek isteyebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik olabiliriz. Perşembe günü olduğu gibi bugün de sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında aradığımız destekleri bulabilir ve böylece daha güçlü ve yüksek motivasyonlu hissedebiliriz. Anlıyoruz ki, bu yıl Atamızı anarken hüzünden çok onun verdiği motivasyonla geleceğe güvenle bakabilme hissi ön plana geçecek.
 
11 Kasım Cumartesi:
Ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedeceğimiz bir gün olabilir. Sabah saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmek huzur ve güven verebilir. Sonrasında sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini hissedebiliriz. Ancak saat 11:56'dan 19:41'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi ve sadece anın keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim. Saat 19:41'de başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Bugün ayrıca çok nadir görülen bir başka sembolizm de hayatımızda bazı köklü değişimleri hem hızlı hem de sağlam, kalıcı ve kontrollü biçimde gerçekleştirebilmemiz için bizi destekliyor. Bu sembolizm ile yaratıcı işler yapmak ve hayatımızı daha heyecanlı hale getirmek çok daha kolay olabilir. Bugün ayrıca kader ile bağlantılı olduğunu çarpıcı derecede hissedeceğimiz olaylar gerçekleşebilir ve geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz.  Hayat hedeflerimizi değiştirmemize sebep olabilecek olaylar yaşamamız mümkün olabilir. Bahsedilen son iki sembolizmin de bir önceki gerçekleşme tarihinin 19 Mayıs 2017'ye rastlıyor olması da oldukça ilginç bir denk düşme olarak gözükmekte ve dikkatlerimizi o dönemde aldığımız bir karar ya da başlatmış olduğumuz bir girişim varsa tekrar o noktaya odaklamamız gerektiğine işaret etmekte.
 
12 Kasım Pazar:
Sabah saatlerinde çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabilir, kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebiliriz. Öte yandan öğle saatlerinde duygu-mantık dengesi kurmakta ve kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabiliriz. Günün geri kalanında ise belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar içinse çok uygun saatler olabilir.
 
Mutlu haftalar!
 
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER