@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.01.2014

6 - 12 Ocak 2014 haftasının astroloji yorumu

Gelişmelere açık, hızlı bir hafta sizi bekliyor. Güçlü bir yıla girdiğinizi bilmeli, olayları daha objektif değerlendirmelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

6 Ocak 2014 Pazartesi

6 - 12 Ocak 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftaya yumuşak bir enerjiyle başlıyoruz. Ay, akşam saatlerine kadar hassas Balık burcunda olacak. Kendinizi daha naif, fedakar, affedici hissedebilirsiniz. Olaylara konsantre olamakta zorlanabilir, dağınıklaşabilirsiniz. Merhamet duygunuz daha baskın olacağı için kolay etki altında kalabilirsiniz.

Gün içindeki açısal bağlantılara baktığımızda da yine yumuşak etkiler ortaya çıkıyor. Arkadaşça çalışan altmışlık açının etkisi ön planda. Ay ile zeki Merkür arasındaki altmışlık, dağılmamak için arkadaşlarınızdan alacağınız fikirlerle ilermenizi tavsiye ediyor. Farklı bir bakış açısı işinize yaracak. Yanısıra Merkür ile Satürn arasında gerçekleşen altmışlık da aynı konuların altını çiziyor. Ardından Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki üçgen gerçekleşiyor. Üçgen açı, kolay akan enerjileri anlatır. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için daha fedakar davranabilirsiniz. Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık ise kendinizi değerli hissetmenize yardımcı olacak. 11.45’te gerçekleşen bu açıdan sonra, akşam 21.46’ya kadar Ay, Balık burcundan çıkana kadar, önünde açı yapacağı gezegen kalmayacak. Yani Ay Boşluk’ta olacak. Bildiğiniz gibi içe dönmek için bu saatleri değerlendirmelisiniz.

Eğer bilgisayarda ve cep telefonunda Google Takvim kullanıyorsanız, web sitemdeki linkten, özel olarak hazırladığım Ay Boşlukta takvimini, kendi takviminize ekleyip, online kullanabilirsiniz. Ay akşam saatlerinde savaşçı Koç burcuna girecek. Bundan sonraki birkaç gün çok hızlı geçeğe benzer. Perşembe gününe kadar zorluklara sabır göstermek gerekecek.

7 Ocak 2014 Salı
Bugün Ay, cesur Koç burcunda… Ancak Koç burcunun yöneticisi Mars, Aralık ayından beri zorlandığı, Terazi burcunda, güçsüz durumda… O yüzden bu süreci krizlere yol açmadan başarıyla yönetmek için sakinliğinizi korumalısınız. Sizi kızdıran, harekete geçiren, öfkelendiren şeylerden uzak durmalısınız. Bedeninize daha özen göstermelisiniz. Tansiyon sorunları, sakarlık, ateşli hastalıklar, kazalar gibi akut olaylardan sakinliğinizi koruyarak sakının.

Gün içinde Ay’ın önündeki açılar oldukça zor. Önce sabrın gezegeni Satürn’le karşıtlık var. Ortaya çıkan olaylarla sabrınız denenebilir. Bir şey demeden, harekete geçmeden önce olayların nereye gideceğini kestirmeli, kendi sorumluluklarınıza zarar gelecek çıkışlardan sakınmalısınız. Ay ile sıradışı Uranüs’ün kavuşumu çok yakın dakikalarda olacak. Karşınızda sizi zorlayan şeylere karşın isyankar tavırlar almaktan sakınmanızı tavsiye ederim. Sıradışı gelişmelere de açık olmanız yararlı olacak. Ay ile yenilmez Pluto arasındaki sert kare ise güç savaşlarının hiç de yararlı olmayacağını söylüyor. Özellikle ülkemizle ilgili önemli olaylara açık bir süreçten geçmekteyiz.

8 Ocak 2014 Çarşamba
Ay Koç burcunda, önündeki engellere vura çarpa ilerlemeye devam ediyor. Bugün de daha sakin olmalı, daha özenle geçirmeye çalışmalısınız. Öfkenizi kontrol etmek her şeyden daha iyi gelecek. Ama ne zamandır kendinizi ortaya koymak ve uğradığınız haksızlıklardan kurtulmak istiyorsanız adım atabilirsiniz. Ancak yine de sakin olmalı, temkini elden bırakmamalısınız.

Günün ilk bağlantısı iletişim gezegeni Merkür ile ilişki gezegeni Venüs’ün birleşmesi. Venüs geri harekette olduğu için ilişki sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Buna çözüm bulmak için daha akıllık hareket etmelisiniz. Gün içinde Ay’ın önünde, sadece sert etkiler taşıyan kare açı olmasına dikkat çekmek isterim. İlk bağlantı Ay ile şanlı Jüpiter arasında olması sizi yanıltmasın. Bu etkiyle verdiğiniz tepkiler iyiyse, olaylar iyi yönde, sertse diğer yönde gelişecek demektir. Ay ile Güneş arasındaki kare açı, önem verdiğiniz kişilere dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Eleştirilere açık olmalısınız. Ay ile güzel Venüs karesi, yine sizi yanıltmasın. Geri harekette olan Venüs, yanlış anlamalara ya da ilişki sorunlarına işaret ediyor. İyilik olsun diye yaptığınız şeyin yanlış anlaşılmamasına özen göstermelisiniz. Akşam 18.22’de boşluğa düşen Ay, sabaha karşı sakin Boğa burcuna geçecek.

9 Ocak 2014 Perşembe
Bugün Ay Boğa burcunda olduğu için daha sakin bir atmosfer sizi bekliyor. Şartların değişmemesi için yavaş hareket edebilirsiniz. Rahata, huzura, güvenliğe daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Ay’ın önündeki tek açının yumuşak Neptün’le olması sizi destekliyor. Sakinliğinizi korumak için bazı şeyleri görmezden gelmelisiniz.

Ancak bugün, savaşçı Mars ile iyimser Jüpiter arasında sert etkiler taşıyan kare açı ortaya çıkıyor. Etkisi birkaç gün öncesi ve sonrasında görülecek. Mars’ın Terazi burcundaki zor durumu, Jüpiter’in genişleten etkisiyle büyüyebilir. Özellikle diplomasi savaşlarından sakınmalısınız. Hukuksal, ahlaki ya da dini değerlere daha hassas olmakta yarar var.

10 Ocak 2014 Cuma
Haftanın son günü en iyi etkiler ortaya çıkıyor. Ay, Boğa burcunda daha sakin kalmanızı sağlarken, gelen güzel açılarla daha rahat davranabilirsiniz. Kalıcı işler yapmak için bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Kişisel horoskobunuzda tersi bir durum söz konusu değilse, ertafınızdan destek alabilir, işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.

Günün hareketlerine bakarsak, Ay ile güçlü Pluto arasındaki üçgen sizi güçlendirecek. Kalıcı adımlar atmanız için gereken gücü içinizde hissedeceksiniz. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açı, attığınız adımların hızla cevabını alacağınızı haber veriyor. Ay ile Güneş arasındaki üçgen ise, başladığınız işlerin güçlü kimselerce destekleneceğini anlatıyor. Sizin için değerli kimseler ya da eş, yönetici, müdür, baba gibi orotite figürlerinden yardım alabilirsiniz. Son olarak Ay ile Venüs arasındaki üçgen, ilişkilerden yana da olumlu etkilere açık olduğunuz bir günü gösteriyor. Venüs’ün geri harekette olduğunu da düşünürsek, geçmişten gelen ilişkileriniz ortaya çıkıp, size kolaylık sağlayabilir. Belki de eski bir sevgiliniz çıkıp gelip, ruhunuzu okşayabilir. Evliler içinse geçmişte yaptığınız bir iyilik bugün eşiniz tarafından tekrar takdir edilebilir. Kısacası haftanın en güzel günü sizi bekliyor.

11 Ocak 2014 Cumartesi
Hızlı bir hafta sonu başlıyor. Bugün 12.59’a kadar Ay Boğa burcunda kararlılığını koruyacak. Ardından 14.26’ya kadar boşlukta kalıp, hareketli İkizler burcuna geçecek. Sabah saatleri daha yumuşak, rahat geçerken, öğleden sonra hızlı bir gündem sizi bekliyor.

Günün etkilerine bakarsak, ilişki gezegeni Venüs ile ciddi Satürn arasında altmışlık açı gerçekleşiyor. Etkisi birkaç gün önceye ve sonraya yayılacak alan bu etki, ilişkilerinize çeki düzen vermek için kararlı olamanıza yarayacak günlerden geçmektesiniz. Bugün Ay ile haberci Merkür arasındaki altmışlık açı, merakınızı uyandıracak konuların ortaya çıkacağını söylüyor. Farklı şeyler duyabilir, farklı fikirlere kapılabilirsiniz. Güneş’in Venüs’le birleşimi ise oldukça güzel etkiler taşıyor. Kendinize değer katacak şeylerle yakından ilgilenebilirsiniz. İlişkiler her zamankinden daha önem taşıyacağa benzer. Ay, İkizler burcuna geçtikten sonra hayatınızdaki haraket artacak. Etrafınızla daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. İletişim gücünüzü ortaya koyabilir, daha çok konuşabilr, yazışabilir, hızlanabilirsiniz. Güneş ile Satürn arasındaki altmışlık açı, zorlukları aşmak için önemli kişilerden destek alacağınıza işaret ediyor. Ay ile gizemli Neptün arasındaki kare, gizli kalmış, şaibeli konuların sırları ortaya çıkacağını anlatıyor. Hareketli bir hafta sonu sizinle olacağa benzer.

12 Ocak 2014 Pazar
Haftanın son günü iletişim hızı artacağa benzer. Ay İkizler burcunda ilerlerken, sizin de evde rahat rahat oturmanız pek mümkün görünmüyor. Yakın yerlere gidebilir, komşularınızı ziyaret edebilirsiniz. Evde kaldıysanız da basın, yayın ya da internet aracılığıyla yeni bilgilere, haberlere açık olabilirsiniz. Çalan telefon ya da kapı zili yeni haberleri dünyanıza getirebilir.

Gün içinde Ay ile sıra dışı Uranüs arasındaki altmışlık açı, farklı haberlere açık olabileceğinizi söylüyor. Kendinizi sınırlanmış hissediyorsanız, yüklerden kurtulmak için özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak hızlı karar vermemelisiniz. Ardından Ay ile savaşçı Mars arasındaki üçgen, sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini haber veriyor. Bildiklerinizi söylerken gereğinden fazla ısrar etmemelisiniz. Bazen susmak daha değerlidir. Akşam 23.34 ile gece 02.25 arasında Ay Boşlukta olacak, derin bir uyku çekebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER