@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.07.2015

6-12 Temmuz haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta değişim, dönüşüm ve manevi yanımızı destekleme zamanının geldiğini hissettiren günler yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

6 Temmuz Pazartesi

6-12 Temmuz haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendimizi oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissederek başlıyoruz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun günler. Gece yarısından itibaren hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebiliriz ancak sabah saatlerinde belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemek daha mantıklı olacak. Öğle saatlerinde aldığımız destekler kendimizi rahat ve güçlü hissetmemizi sağlarken özgüvenimiz oldukça yükselebilir. Ancak bugün gün boyunca güç savaşlarını tetikleyebilecek, değişim, dönüşüm ve arınma zamanının geldiğini bize gösterecek bazı zorlayıcı deneyimlerle karşılaşmamız da mümkün. Gücünüzü sınayan deneyimlere bu gözle bakabilmenizi ve bunları fırsata dönüştürebilmenizi dilerim.

7 Temmuz Salı
Bugün de hassas ve duyarlı halimiz devam ettiğinden manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleştikten sonra öğle saatlerine kadar da mantığımızla duygularımız arasında çelişkide kalabiliriz. Öğleden sonra ise aradığımız destekleri bulmamızla birlikte özellikle iş hayatımızda kendimizi daha fazla güvende hissetmeye başlayabiliriz. Saat 17:37-19:38 arasında gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından işlerin sonuca ulaşması daha zor olabilir. Bu yüzden yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Saat 19:38’de başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.

8 Temmuz Çarşamba
Bugün de oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öte yandan Çarşamba günü haftanın en zorlayıcı günü olacak gibi görünüyor. Gece yarısından itibaren geçmişle yüzleşmemize sebep olacak olaylar yaşayabiliriz. Sabah saatlerinden itibaren ise gerginlik daha da artabilir, hatta rekabet ve mücadeleler yaşanabilir. Bu saatlerde huzursuz ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Akşama doğru ise duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve zorlanabiliriz. Gece yarısına doğru bütün bunlara Sondördün’ün getireceği gerginlik eklenebilir. Bugün sakin ve dengeli kalabilenler oldukça kazançlı çıkabilir. Bugün ayrıca zihin ve iletişim gezegeni de duygularımızı daha fazla ifade etmeyi tercih edeceğimiz bir dönemin başladığını gösteriyor. 23 Temmuz’a kadar sürecek bu dönemde mantıklı kararlardan ziyade subjektif bakış ve sezgiler ön planda olacak.

9 Temmuz Perşembe
Bugün de oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ani olayların getirebileceği huzursuzluk, gerginlik ve şoklar söz konusu olabilir. Öğleye doğru ise havamız tamamen değişebilir ve kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra keyifli, uyumlu, huzurlu ve bir o kadar da neşeli olabilir, sosyalleşmek, dostlarla olmak veya romantik saatler geçirmek isteyebiliriz. Saat 16:47’den 22:50’ye kadar her ne kadar enerjimiz çok yüksek olsa da gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 22:50’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Bugün enerjimizi bize ilham veren konulara odaklamak ve hayallerimizi gerçekleştirecek motivasyonu bulmak için son derece uygun bir gösterge var. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

10 Temmuz Cuma
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren duygularımızı rahatça ifade edebilir, daha fazla sohbet ve bilgi akışı içinde olabiliriz. Öğleye doğru merhametimiz ve ilham gücümüz yükselerek biraz daha yumuşamamızı ve hoşgörülü olmamızı sağlayabilir. Akşamüstü saatlerinde hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir, iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve sonrasında da aradığımız destekleri bulmamızla birlikte daha da güçlü hissedebiliriz.

11 Temmuz Cumartesi
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yüksek olabilir ve endişelerimizden kolayca sıyrılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama ve gereksiz riskler alma eğilimimize dikkat etmeliyiz. Akşama doğru da ilişkilerde dengeyi bulmak zor olabilir. Gece yarısına doğru başta otorite figürleri ve finansal konular olmak üzere sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak oldukça zorlayabilir. Biraz kabuğunuzda kalmanız ve koşulları fazla zorlamamanızda fayda olabilir.

12 Temmuz Pazar
Saat 00:53 ile 03:17 arasında gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından herhangi bir risk almamak daha doğru olacak. Saat 03:17’de 2,5 günlük yeni döngünün başlamasıyla zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışımız artarken, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde olayların çok kadersel olarak geliştiğini fark ettirecek güzel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Günün geri kalanında fazla hassas ve karmaşa içinde hissederseniz geleceğe yönelik kritik bir adım atmaktansa, manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Özellikle dans, müzik, yoga veya deniz kenarında yürüyüş yapmak huzur verebilir. Yazarlık ya da tasarım gibi yetenekleriniz varsa bugün çok üretken olabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER