07.08.2017

7-13 Ağustos 2017 haftasının astrolojik yorumu

Ay tutulması ile beraber duygusal çalkantılar bu hafta sizi bekliyor. Astroloji danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

7 Ağustos Pazartesi:

7-13 Ağustos 2017 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya otoritelere ve kurallara karşı çıkmak, sorunlara alternatif çözümler getirmek ve fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket etmek isteğiyle başlıyoruz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Ancak günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşabiliriz. Günün geri kalanında ise Dolunay’ a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissedebiliriz. Saat 21.10’da Kova Burcu’ nda Dolunay ve ona eşlik eden bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Dolunay aslında Yeniay’ dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız.
Kova-Aslan Dolunay’ ı kendimiz olabilmek, kendimizi ortaya koyabilmek ile grupla birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, kendimizi düşünmekle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını getirir. Dolunay’ a Ay Tutulmasının eşlik etmesi ise özellikle bu konularla ilgili çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder ve etki süresi de çok daha fazla olacaktır. Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş Tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay Tutulması ile kendini daha fazla gösterir. Bu dönemde bırakmak istediğiniz temalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle geçmişte otorite engelleri yüzünden kendinizi ortaya koyamamışsanız, ya da sizi halen geriye çeken duygusal bağımlılıklarınız varsa bunları serbest bırakmak için gökyüzü önemli bir destek sunmakta. Bol şans!

8 Ağustos Salı:
Bugün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi ve fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket etmeyi isteyebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde özellikle işimiz başta olmak üzere tüm hayatımızın sağlamda ve güvende olduğunu hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise geçmişle yüzleşmemize sebep olacak olaylar yaşayabilir, önemli sorgulamalara girişebiliriz. Neyse ki akşama doğru dostlarımızla sosyalleşmeye başlamak ve desteklendiğimizi fark etmek iyi gelebilir. Saat 22.08’den 00.55’ e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik adımlar atmamalıyız.

9 Ağustos Çarşamba:
Saat 00.55’ te başlayacak 2,5 günlük sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Gün boyunca kendimizi ılımlı, uyumlu ve huzurlu hissetmemiz ve keyifli sohbetler içinde olmamız mümkün. Sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir, sanatla ilgilenebilir veya romantik saatler geçirebiliriz. Akşam saatlerinde ise duygu-mantık dengesini kurmak ve kendimizi ifade edebilmek daha zor gelse de haftanın en rahat sembollerinin gerçekleşeceği Çarşamba gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

10 Ağustos Perşembe:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Gün boyunca hem zor hem de olumlu semboller birbirini izleyecek. Sabah saatlerinde kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissedebiliriz. Ancak öğleden sonra saatlerinde otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Üstelik de saat 16.38’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek ve koşulları zorlamayarak elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Öte yandan bugün anlaşıldığımızı hissetmek, fikirlerimize destek bulmak ve keyifli sohbetlerin tadını çıkarmak için fırsatlar da çıkabilir. Bugün bazı zor sembollere rağmen aslında yılın en önemli şans göstergelerinden biri de gerçekleşecek. Buna göre aradığımız destekleri bularak yepyeni şans ve fırsatlarla buluşabileceğimiz, yeni atılımlar ve gelişmelerin söz konusu olabileceği özel bir gün olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!

11 Ağustos Cuma:
Saat 08.21’ de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Her ne kadar enerjimiz çok yüksek olsa da gün boyunca başka önemli gösterge olmaması daha sakin bir güne işaret ediyor olabilir. Yüksek enerjimizi spor gibi aktivitelerle değerlendirebiliriz.

12 Ağustos Cumartesi:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Oldukça inişli çıkışlı sembollerin bulunduğu Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz. Neyse ki sonrasında enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve kendimizi güçlü hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde de iniş çıkışlar devam edecek. Önce güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek bir sembol söz konusu olacak. Günün geri kalanında ise zaman zaman yükselebilecek iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilecek. Akşam saatlerinde nihayet taşlar yerine otururken kendimizden ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz. Bugün ayrıca ilişkilerde aşk ve romantizmin yükseldiği, fedakarlık, estetik duygusu ve zarafetin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Sanatla ilgilenenler ilham gücünün yüksekliğini fark edebilirler.

13 Ağustos Pazar:
Günün ilk yarısında enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ani olaylara, şoklara, gerginliklere karşı sakin ve esnek olmak gerekebilir. Üstelik de saat 11.02’den 13.39’ a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu aralıkta önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 13.39’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Bugün bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu hissedebiliriz. Bugün otoritelerle uyum halinde çalışmak da mümkün olabilir.
Bugünün bir başka önemli gökyüzü olayı ise saat 04.00’da Merkür’ün geri gitmeye başlaması olacak. 5 Eylül tarihine kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareketin özellikle iş hayatımız ve sağlığımız ile ilgili bir kez daha düşünmek ve aksayan noktaları tespit etmek için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek, temizlemek ve içe dönüşle bilgiler almak da son derece kolaydır. Bu yüzden derin şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun günler olabilir. Bu süreçte işle ilgili konularda büyük riskler almamanızı, mümkünse yeni iş kurmak ya da herhangi bir kontrata imza atmak için 5 Eylül sonrasını değerlendirmenizi tavsiye ederim.
İletişim ve ulaşımla ilgili çıkabilecek aksaklık ve ertelemelere karşı gerekli kontrolleri yapmanızı ve alternatif planlara hazırlıklı ve esnek olmanızı, bilgisayar ve cep telefonunuzdaki önemli bilgileri yedeklemenizi, en fazla da ağzınızdan çıkacak sözleri birkaç kez filtreden geçirmenizi tavsiye ederim. Elinizdeki ödev, kitap, proje gibi çalışmaların tekrar tekrar üstünden geçmek, düzeltmek, kontrolleri tamamlamak ve bilgileri pekiştirmek için ise bu dönem çok uygun olabilir, tabi bütün bunların sunuşunu 5 Eylül sonrasında yapmak kaydıyla. Bu süreci en verimli şekilde değerlendirmenizi dilerim.

Mutlu haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER