@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.04.2014

7 - 13 Nisan 2014 haftasının astroloji yorumu

Bu hafta olaylara dikkat etmek gerekiyor. Rüzgar ekenin fırtına biçeceği günlere gidiyoruz. Astroloji Uzmanı Asude Argun, 7 - 13 Nisan haftasını Pudra.com okuyucuları için yorumluyor.

7 Nisan Pazartesi

7 - 13 Nisan 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftaya duygusal bir günle başlıyoruz. Ay Yengeç burcundayken, daha sezgisel, daha hassas olabilirsiniz. Ailevi konular daha öne çıkabilir.
Yakınlarınızı korumak, kollamak, onlara bakmak isteyebilirsiniz. Nostaljik konular ilginizi çekebilir.

Gün içinde gökyüzü oldukça hareketli… Ay, ayın ortasından itibaren iyice netleşecek olan, büyük kare açı kalıbını oluşturan gezegenlerle bağlantı kuracak. Önemli sorunlara zemin olabilecek olaylar bugünlerde gerçekleşebilir. Nisan ayı burç yorumlarımda bu konulardan bahsetmiştim (Nisan 2014 Aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın) . Ay’ın ilk kontağı, bereketli Jüpiter’le kavuşum olacak. Bu etkiyle fırsat yakalabilirsiniz, ancak duygusallığınız artabilir. Ay ile Uranüs karesi, sıra dışı gelişmelere açık olmanızı söylüyor. Uranüs’ün keskin iniş çıkışlarını yaşayabilirsiniz. Ay, Pluto karşıtlığı, duygularınızı kontrol etmeniz gerektiğini vurguluyor. Şimdi güçlü olma zamanındayız. Yoksa zarar görebilirsiniz. Ay’ın Güneş’le yaptığı kare, gökyüzünde İlkdördün fazının başladığını haber veriyor. Bugünden itibaren olaylar giderek büyüyeceğe benzer. Dolunay sırasında Ay Tutulması yaşayacağımız için dikkatli olmalı… Ayın ortasına geldiğimizde, kim ne ektiyse onu biçecek, bunu unutmayın. Ay’ın Mars’la kurduğu kare, sinirlerinizi gerebilir. Öfkenizi ortaya çıkaran olaylara karşı soğukkanlı davranmalısınız. Ay ile Satürn arasındaki üçgen, sorumlulukları elden bırakmanın uygun olmadığını söylüyor. Sakinliğini koruyan, olaylara geniş açıdan bakan ve üzerine düşen sorumluluğu alanlar olası krizleri iyi yönetip, kazançlı çıkacak… Akşam 21:14’ten Salı 12:51’e kadar ay boşlukta kalacak. Bu saatleri içe çekilip dinlenme zamanı olarak kullanabilirsiniz.

8 Nisan Salı
Bugün öğlen 12:51’e kadar Ay Boşlukta olacak. Ay’ın açısız kalıp, enerjisini artıramadığı zamanlarda yeni işlere başlamamak en iyisi… Ardından Cuma gününe kadar kalacağı Aslan burcuna geçecek. Ay Aslan’dayken kendinizi göstermek için istekli olabilirsiniz. Yönetim yeteneğinizi ortaya koymak, organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Aşka, hayatın keyifli yönlerine ve yaratıcılığa daha açık olabilirsiniz.

Gün içindeki bağlantılarda, Ay’dan önce dikkati çeken başka bir unsur var; Güneş’le Mars arasındaki sert karşıtlığa dikkat etmek gerekir. Kişisel gücümüzü gösteren Güneş, liderliği öne çıkan Koç burcunda, ileri atılmak için bekliyor. Karşıt durduğu Mars ise, rahat etmediği Terazi burcunda ve geri harekette. İleri gidip kendinizi göstermek isterken, sizi zorlayan engeller, kişiler çıkabilir. Her türlü kaza, bela, yaralanma, ateşli hastalıklara açık olduğunuzu bilmelisiniz. Karşınızdaki kişi sizi çıldırtsa bile, enerjinizi harcamamalısınız. Ay’ın Merkür’le yaptığı üçgen, aklınızı kullanarak sorunların üstesinden geleceğinizi anlatıyor. Ancak konu burada kalmayabilir, konunun büyüme ihtimali olduğunu bilmelisiniz.

9 Nisan Çarşamba
Ay, keyifli Aslan burcunda yoluna devam ediyor. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Ancak abartıdan uzak durmalısınız. Gururdan, kibirden kaçınmalısınız. Tevazu ile ilerlemenin daha çok yararını göreceksiniz.

Bugün gökyüzü çok hareketli değil…. Gün içinde tek bağlantı Ay ile sıra dışı Uranüs arasındaki üçgen olacak. Tetikleyici etki yapan bu açıyla, kendinizi göstereceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Duygusal patlama yaşamamak için dikkatli olmalısınız. Gereksiz yere hırslanabilirsiniz.

10 Nisan Perşembe
Türkiye saatiyle, sabah 09:26’dan başlayarak Cuma gece yarısı 01:08’e kadar boşlukta kalan Ay, yeni adımlar atmaya uygun bir günde olmadığımızı söylüyor. Elinizdeki işleri yapmak, kişisel konularla ilgilenmek için şanslısınız. Ay, hala Aslan burcunda olacak. Her şeyi kişisel algılayıp, gurur yapmamalısınız.

Ay’ın Mars’la yaptığı altmışlık açı nedeniyle öfkeniz artabilir. Bu hafta tepkilerinize çok dikkat etmelisiniz. Ay’ın Güneş’le yaptığı üçgen, kendinizi geliştirmek açısından yararlı olacak. Önemli kişilerden yana olumlu destek alabilirsiniz. Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki kare, çaba göstermeniz gerektiğini anlatıyor. Hayatın gerçeklerini fark ederek adım attığınızda, olayların üstesinden geleceksiniz.

11 Nisan Cuma
Bugün Ay, detaycı Başak burcunda… Kendinizi olduğundan daha çalışkan, titiz hissedebilirsiniz. Temizlik, sağlık gibi konulara daha vakit ayırabilirsiniz. Bir şeyin detaylarıyla ilgilenmek, bakım yapmak isteyebilirsiniz. Analiz yeteneğiniz, verimlilik anlayışınız gelişebilir. Ancak eleştirilere de dikkat etmeniz gerekir. Detaylara takılıp, bütünü kaçırmamalısınız.

Gökyüzünde başka bir hareketlilik yok bugün. Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi bugünler. Dışarıda ne oluyorsa olsun, tepki vermeden önce iyi düşünmelisiniz. 15 Nisan’da yaşanacak Ay Tutulması’na doğru giderken her şey büyümeye başlayabilir. Özellikle Koç’lar, Terazi’ler, Yengeç’ler ve Oğlak’lar sert olaylarla karşılaşabilirler. Sert bir aydan geçtiğimizi hatırlatmalıyım. Tabii ki kişisel haritanızın etkisine göre, olaylar sizin için daha önem kazanabilir. Ancak bu endişelerinizi artırmasın. Sadece olayları daha iyi analiz ettiğinizde, çıkış yolu bulabilirsiniz. Yıldızların ışığı yolunuzu aydınlatır. O zaman krizler fırsata dönebilir.

12 Nisan Cumartesi
Ay, çalışkan Başak burcunda ilerliyor. Haftanın son iş günü erken tatil yapmayı planlayanlar için üzgünüm... Bugün daha detaylı çalışıp bütün işlerinizi bitirmenizi tavsiye ederim. Temizlik yapmak, bir şeyleri düzenlemek için adım atabilirsiniz. Her hangi bir konuda hizmet ve servis alabilirsiniz. Bakım, onarım gibi işlerde hızlı ilerleyebilirsiniz.

Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açı, fırsatın yakında olduğunu, ilk adımı sizin atmanız gerektiğini söylüyor. Ardından Ay ile güçlü Pluto ile üçgen açı gerçekleşiyor. Detaylara niye bu kadar önem verdiğinize sevineceksiniz. Ay’la zorlu Satürn arasındaki altmışlık, bugün bir çeşit sınav verdiğinizi gösteriyor. Çabanızın karşılığını çalışarak alacaksınız. Gün içinde güzel Venüs’le gizemli Neptün’ün kavuşumuna da dikkat etmek gerekir. Aşkı bekleyenler için kaçırılmayacak bir fırsat bu… Ancak reel dünyada hareket ediyorsanız, aldanmamaya dikkat etmelisiniz. Şaibeli durumlardan kaçınmalısınız. Birkaç gün öncesi ve sonrasını etkileyecek bu durumda, ikili ilişkilere daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Bilmediğiniz, görmediğiniz, net olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Akşam 20:12 ile Pazar 11:34 arasında boşlukta kalan Ay, hızlı ilerlememek gerektiğini anlatıyor. Olayları akışına bırakmalı, kendinize zaman ayırmalısınız.

13 Nisan Pazar
Sabah saatlerinde Ay Boşlukta olacak. Ay’ın önünde açı olmadığı bu saatleri kendinize ayırabilirsiniz. Ardından Ay, 11:34’te Terazi burcuna giriyor. İlişki burcu olan Terazi’deki yaklaşık 2,5 günlük yolculuğu başlıyor. İkili ilişkiler, ortaklaşa işler her zamankinden daha fazla öne çıkabilir. Eşiniz, ortağınız veya partnerinizle daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Bugün gökyüzü yine olağanüstü bir şekilde sakin, hiç açı yok… Ama bugünden itibaren çok net bir şekilde Ay Tutulması'nın etkisinde olduğunuzu söylemeliyim (15 Nisan'daki Ay Tutulması'nın bizi nasıl etkileyeceğini okumak için tıklayın). Hayatınızda neler oluyorsa ciddiye almalı, olayların gidişatını iyi düşünmelisiniz.

Yine öncü burçlar, bugünlerde ciddi olaylara yakınlar… Koç’lar, Terazi’ler, Yengeç’ler, Oğlak’lar dikkatli olmalı. Yükselen burçları ya da haritasında bu burçlarda vurgu bulunan kişilerde olaylara sağduyuyla yaklaşmalı. Kadersel değişikliklere açık olmalı. Ancak endişeden uzak, sakin bir şekilde hareket etmeli.

Ayrıca bu süreç ülkemizde de önemli olayların başlangıcı olacağa benziyor. Toplumsal olaylar, halkı ve hükümeti ilgilendiren konular bugünlerden başlayarak daha da önemli hale gelecek. Halkı ilgilendiren konular öne çıkacak. Bir sınav sürecinden geçtiğimizi hatırlayıp, öfkemizi kontrol etmeliyiz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER