@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.01.2013

7-13 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları

7-13 Ocak 2013 haftasında bizi neler bekliyor? Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da gökyüzü hareketlerini anlatıyor ve bu hafta için ipuçları veriyor.

7 Ocak Pazartesi:

7-13 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları
Duygusal yoğunluğumuzun, sezgilerimizin yüksek olduğu, hırsımız ve tutkularımızın ön planda geldiği bir günle başlıyoruz bu haftaya. Gece saatlerinde oluşan bazı zorlu açılar etkisini sabahın erken saatlerinde hissettiriyor olsa da öğleye doğru kendimizi çok daha rahat, sağlam ve güvende hissedebiliriz. İş ve para konularında daha somut, daha kolay sonuçlar almamız mümkün. Saat 13.32 sonrasında ise başta bu konular olmak üzere hiçbir konuda radikal bir adım atmamanızı, koşulları zorlamamanızı tavsiye ederim. Bugün yeni girişimlerde bulunmak ya da herhangi bir şekilde fiziksel ve ruhsal gücümüzü zorlamak için uygun bir gün değil. Ancak hayatta bizi durdurduğunu hissettiğimiz temalarla yüzleşmek ve bu konuda farkındalığımızı yükseltmek için uygun olabilir. Özellikle akşam saatlerinde her şeyin çok kadersel aktığını hissedebilirsiniz.

8 Ocak Salı:
Sabah saat 10.29’a kadar pazartesi için saydığım tüm öneriler aynen geçerli. Saat 10.29 sonrasında ise 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Duygusal olarak oldukça ferahladığımızı hissedebilir, çok daha neşeli, enerjik ve iyimser olmaya başlayabiliriz. Kendimizi geliştirme isteği yükselirken, yeni deneyimler yaşamak için, yeni seyahat ve eğitimler planlamak söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde biraz dağınık ve kararsız olabiliriz ancak sezgilerimize güvenebiliriz. Akşamüstüne doğru yaratıcılığımız yükselebilir ve kendi farkımızı ortaya koyabileceğimiz fırsatlar yakalayabiliriz. Ekip çalışmaları yapmak için de uygun saatler olabilir. Akşama doğru bazı endişelerimizle yüzleşip şifalandıktan sonra son derece rahat, coşkulu ve iyimser saatler bizi bekliyor. Sosyalleşmek ve birden fazla organizasyona katılmak isteyebiliriz. Bu saatlerde aşırılıklara kaçmamaya, özellikle sarf ettiğimiz sözlerde gerçekçilikten uzaklaşacak kadar iyimserleşmemeye dikkat edersek son derece keyifli, fırsatlarla dolu, yüksek enerjili bir akşam olabilir.

9 Ocak Çarşamba:
Halen iyimserliğin, neşenin ve kendimizi geliştirme isteğinin yüksek olduğu, öte yandan ayın yavaş yavaş kapanmaya başladığı ve yeni bir başlangıç yapmayı değil eldeki işleri tamamlamayı tavsiye ettiği bir gün olacak Çarşamba günü. Sabahın erken saatlerinde motivasyonumuzun ve cesaretimizin yüksek olduğunu hissedebiliriz ve ideallerimize uygun hareket etmek için gereken desteği de kolayca bulabiliriz, ancak saat 06.10’dan itibaren gökyüzünde temel bir hareket olmayacağından bizim de, sakin, sabırlı ve akışta kalmamız tavsiye edilir. Zaten genel olarak olumlu ve motive edici bir gün olacak, koşulları zorlamanın zaten gereği yok diyebiliriz. Zodyak’ta keyif, aşk, ilişkiler ve para konularını sembolize eden gezegen bugün 2 Şubat’a kadar kalacağı yeni bir konuma geliyor ve bu süreçte bu konularda daha fazla sorumluluk sahibi olmaya, stratejist şekilde çaba sarf etmeye ve hedeflerimize yürümeye bizi davet ediyor. Daha fazla evlilik ve ortaklık kararlarının alınabileceği bir dönem olabilir.

10 Ocak Perşembe:
Saat 10.55’e kadar olaylarda gözlemci olduktan sonra bu saatten itibaren inisiyatifi, kontrolü ele almaya başlamak isteyebiliriz. Önümüzdeki 2,5 gün boyunca de hedeflerimize yürümeye, sorumluluklarımızı ön plana almaya ve hayatı fazlasıyla ciddiyetle yaşamaya eğilimli olabileceğimiz bir süreçteyiz. Ancak lütfen unutmayın, bugün ve yarın her ne kadar hedeflerinizi ön plana alıyor olsanız da çok büyük bir risk almaya ve ileriye yönelik adım atmaya uygun günler değil, çünkü ayın döngüsünün kapandığı ve aslında geçtiğimiz ayın konularının toparlanmasına ve tamamlanmasına özen göstermemiz gereken günlerdeyiz. Ortaklıklar, ilişkiler ve finansal konularda rahat hissedebileceğimiz öğle saatlerinden sonra akşamüstü saatlerinde biraz daha beklenmedik olaylara ve sürprizlere karşı hazırlıklı olmalı, gece yarısına doğru duygusal baskı hissettiğimiz taktirde de yukarıda bahsettiklerimi hatırlamalı ve sakinliğimizi korumalıyız.

11 Ocak Cuma:
Sabah saatlerinde Perşembe günü için bahsetmiş olduğum şekilde hedeflerinizi ön plana alıyor olsak da, yeni bir atılım yapmamak gerekliliği devam ediyor. Dikkatinizi geçen ayki hedeflerinizi ne kadar yerine getirebildiğinize odaklayarak işleri toparlamanız çok daha faydalı olacaktır. Öğle saatlerinde ise kendinizi ifade etmek ve zihinsel olarak odaklanmak için gereken desteği bulabilirsiniz. Saat 21.44’te ise Yeniay gerçekleşecek. Her yeniay hayatımızın bir alanında yeni başlangıçlar yapmak için bir tohum atmak gibidir. Bu ay kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmak için en uygun zaman da işte bugün başlıyor. Sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz her şeyi kolaylaştıracaktır. Aldığımız kararların hemen ardından akşam saatlerinde çok kadersel karşılaşmalar yaşayabiliriz.

12 Ocak Cumartesi:
Bugün saat 11.02'ye kadar duygusal olarak rahat hissetmekten ziyade toparlanması gereken işleri düşünüyor olabiliriz. Koşulları zorlamak yerine sabırlı olmalı ve saat 11.02’yi beklemeliyiz çünkü bu saatten itibaren 2,5 günlük yeni bir döngü başlıyor ve buna göre biraz daha rahatlıyor, sosyalleşmeyi ve arkadaşlarımızla beraber olmayı ön plana alıyoruz. İdeallerimizi paylaşmak, yaratıcılığımızı kullanmak bu hafta sonu bizim için önemli olacak. Akşam saatlerinde arka arkaya oluşan olumlu açılar tüm bu konularda kolayca destek bulacağımızı, son derece keyifli, neşeli ve iyimser bir şekilde iletişimin çok kolay aktığı organizasyonlara katılabileceğimizi gösteriyor. Cumartesi gecesinin tadını çıkarmanızı, ancak gece yarısını pek fazla geçirmeden akşamı tadında bırakmanızı tavsiye ederim.

13 Ocak Pazar:
Sabah saatlerinde her ne kadar sosyalleşme isteğimiz devam ediyor olsa da, ilişkilerde huzur ve güven duygularını, uyumu ve keyfi korumak biraz sabır ve sakinlik gerektirebilir. İlişki ve ortaklıklarımız ani olaylara, tepkilere, sürprizlere fazlasıyla açık olabilir. Rekabete girişme eğilimi de gerginliği yükseltebilir. Çok bilinçli olmalıyız, çünkü bu bir fırsat da olabilir ve bizi kısıtlayan tüm ilişkilerden özgürleşmek için son derece uygun bir gün olabilir. Saat 10.36 sonrası, ileriye yönelik bir risk almamak gerektiğini gösterdiğine göre; atacağımız adımların anlık tepkilerden gelmemesine özen göstermeliyiz.

İyi haftalar
Zeynep Süzmen Şen

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER