@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.06.2015

8-14 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta enerjimizin ve mücadele gücümüzün yüksek olduğu günler bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

8 Haziran Pazartesi

8-14 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftaya kendinizi idealist ama bir yandan da adeta boşlukta hissederek başlayabilirsiniz. Saat 11:17’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 11:17’de başlayan 2,5 günlük süreçte ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Ancak sabah saatlerinde sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak da oldukça zorlayabilir. Günün ikinci yarsında ise bu sefer iletişim sorunlarıyla yüzleşmek gerekebilir ve mantığımızla duygularımız arasında çelişkiye düşebiliriz. Yine de bazı fırsatların ortaya çıkabileceği ve dostların desteğini alabileceğimiz bir gün olacak.

9 Haziran Salı
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle ilgilenmemek daha mantıklı olacak. Ancak ilham gücü gerektiren işler için çok uygun saatler olabilir. Öğle saatlerinde aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Öğleden sonra saatlerinden itibaren Sondördün’ün getirebileceği gerginliği hissetmeye başlayabilir ve hedeflerimize odaklanabiliriz. Akşama doğru ise gerginlik daha da artabilir, hatta rekabet ve mücadeleler yaşanabilir. Bu saatlerde zorlayıcı ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 21:09’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Akşam saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşerek şifa bulabiliriz. Bugün yaratıcılığımızı ifade etmek, alternatif yaklaşımlar geliştirmek, kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için fırsatlar çıkabilir.

10 Haziran Çarşamba
Saat 14:14’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Bu süreçte duygusal olarak kendinizi karmaşa halinde ve adeta boşlukta hissederseniz geleceğe yönelik kritik bir adım atmaktansa dans, müzik, yoga veya deniz kenarında yürüyüş yapmak gibi size huzur verecek şeylerle ilgilenin. Saat 14:14’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öğle saatlerinde aradığımız destekleri bulmamızla birlikte daha fazla güvende hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ise duygularımızı rahatça ifade edebilir, daha fazla sohbet ve bilgi akışı içinde olabiliriz. Üstelik de ilişkilerde uyum ve dengeyi yakalamak oldukça keyifli hissetmemizi sağlayabilir. Yaratıcı grup çalışmaları ve keyifli sohbetler için son derece uygun bir gün olabilir.

11 Haziran Perşembe
Bugün de oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren geçmişle yüzleşmemize sebep olacak ilginç olaylar yaşayabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ise duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve biraz zorlanabiliriz. Akşama doğru kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetsek de gece yarısına doğru ani olayların getirebileceği huzursuzluk söz konusu olabilir. Kısacası Perşembe gününün oldukça inişli çıkışlı geçebileceğini söyleyebiliriz.

12 Haziran Cuma
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek. Çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yüksek olabilir, hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebiliriz. Bugün her ne kadar harekete geçme ve mücadele etme ihtiyacımız yüksek olsa da, saat 02:43’ten 17:17’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından enerjimizi yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamaya yönlendirmeliyiz. Saat 17:17’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Cuma günü haftanın en ilginç ve yoğun günlerinden biri olacak gibi gözükmekte çünkü ilişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmeler yaşanabilir ve en büyük endişelerimizle yüzleştiğimiz şifa çalışmalarından muhteşem sonuçlar alınabilir. Bugün ruhsallık sembolü gezegen 18 Kasım’a kadar sürecek geri hareketine başlayarak deneyimleri çok daha derin hale getiriyor ve tüm etkileri içselleştirmeyi sağlıyor. Zihin ve iletişim sembolü ise düzenli hareketine başlıyor ve böylece 17 Eylül’den beri hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürebileceğimizi sembolize ediyor.

13 Haziran Cumartesi
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Gece yarısından sabahın erken saatlerine kadar süren bir gösterge ilişkilerde dengeyi bulmanın zor olabileceğine dikkat çekiyor. Sabah saatlerinden itibaren sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir ve çok daha keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Öğleden sonra saatlerinden itibaren ise aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Yeniay öncesi kapanan döngüde olduğumuzu unutmamalı ve bugün yeni bir şeye başlamaktansa geçen aydan arda kalan temalarla hesaplaşmalı ve vedalaşmalıyız.

14 Haziran Pazar
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme-içme ve para harcama eğilimimize dikkat etmeliyiz. Sabahın erken saatlerinde endişelerimizi şifalandıracak destekler alabiliriz. Saat 20:51’de 2,5 günlük yeni döngünün başlamasıyla zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak bu saatlere bazı sorumluluklar ve zorunluluklar bizi kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Öte yandan harekete geçme isteği, hırsımız, mücadele isteğimiz ve rekabet eğilimimiz son derece yüksek olabilir. Özellikle sözlerin çok sert çıkmaması için zihninizi rahatlatacak şeylerle ilgilenmeniz, bol bol meditasyon yapmanız, yazarak zihninizi boşaltmanız tavsiye edilir. Yeniay öncesi kapanan döngünün en sonunda olduğumuzu unutmamalı ve bugün yeni bir şeye başlamaktansa geçen aydan arda kalan temalarla hesaplaşmalı ve vedalaşmalıyız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER