@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.05.2017

8-14 Mayıs 2017 haftasının astrolojik yorumu

Perşembe günü gerçekleşecek dolunay ile büyük değişimler bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

8-14 Mayıs 2017 haftasının astrolojik yorumu şu şekilde;

8-14 Mayıs 2017 haftasının astrolojik yorumu
8 Mayıs Pazartesi:
Haftaya ilişkileri, ortaklıkları, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Öte yandan sabah saatlerinde aradığımızı bulmak çok da kolay olmayabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Akşama doğru ise duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta zorlanabiliriz. Gece yarısına doğru ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla artabilecek gerginliklere karşı çok esnek olmamız gerekebilir.

9 Mayıs Salı:
Saat 08.01’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden alacağımız destekler hem özel hayatımızda hem de iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Bugün gökyüzünde çok önemi bir başka sembolizm daha gerçekleşecek ve buna göre kaderin akış yönünü sembolize eden Ay Düğümleri burç değiştirecek. 2015 sonbaharından beri Başak-Balık aksında yol alarak bizi bu burçların sembolize etiği konular üzerinde temalarla yüzleştiren Ay Düğümleri bu kez Aslan-Kova aksı üzerinde 16 Kasım 2018’e kadar sürecek yeni bir macerayı haber veriyor. Güney Ay Düğümü alışık olduğumuz, güvenlik alanımız olan ama bizi artık geliştirmeyen konuları sembolize eder. Kuzey Ay Düğümü ise bizi geliştirecek, ileriye götürecek yeni deneyimlerdir ve asıl yönümüzdür ancak bunun için güvenlik alanımızdan çıkmamız gerekir. Yeni dönemde hepimiz içimizdeki Aslan’ı keşfetmeye başlayacağız. Aslında ne istiyoruz, gönlümüzde hangi aslan yatıyor buna bakacağız. Bunun için de kendimize odaklanmamız, merkezimizde olmamız, bir çocuk saflığında ve neşesinde olmamız ve sahneye çıkmayı yani kendimizi ifşa etmeyi göze alamız da gerekecek. Güney Ay Düğümü aslında bu yolculukta terk edilecek olan değildir. Tam tersine yanımıza alarak ilerlememiz gerekendir. Yani biz kendimize, kendi mutluluğumuza, kendimizi sevmeye yönelirken önemli olan bunu dostlarla birlikte yapabilmek, diğer insanları düşünmeyi ve hümanizmi elden bırakmadan bunu gerçekleştirebilmek olacak. Öte yandan eğer bir arkadaş, içinde bulunduğumuz bir topluluk ya da idealist bakış açımız merkezimizde kalmamızı ve kalbimizin ritmini duymamızı engelliyorsa geride bırakılabilecektir. Daha önce Ay Düğümleri 17 Eylül 1998-5 Nisan 2000 yılları arasında aynı konumda bulunmuş ve bize benzer fırsatları sunmuştu. Bu sefer kendimiz olma, mutlu olma ve içimizdeki kral/kraliçeyi keşfetme fırsatlarını daha iyi değerlendirmemizi dilerim. Bol şans!

10 Mayıs Çarşamba:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Günün ikinci yarısında ise kendimizi duygusal olarak çok yoğun ve güçlü hissedebiliriz. Gece yarısına doğru ise Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissedebiliriz.

11 Mayıs Perşembe:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Saat 00.43’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Boğa-Akrep Dolunayında bir yanımız güvencede, rahatta ve huzurda kalmak isterken, diğer taraftan tutkumuza doğru risk alıp mücadele etmeyi ve dönüşmeyi arzularız. Hepimizin hayatında başta ilişkiler ve finansal konularda olmak üzere benzer ikilemlerle yüzleşmemiz gerektiğini hissettiren bu dolunay ile güvenlik alanımızdan çıkmanın zamanının geldiğini idrak edebilir, büyük farkındalık geliştirebilir ve olgunlaşma sağlayabiliriz. Öğleye doğru endişelerimizi şifaya dönüştürebilir, geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Saat 19.59’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Bugün gün boyunca fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir. Öte yandan hayatta gitmek istediğimiz yönü sorgulayabileceğimiz ve belirli bir hedefe odaklanmakta zorlanabileceğimiz, ancak ilham gücümüzün yüksek olacağı bir gün olabilir.

12 Mayıs Cuma:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz mümkün olabilir. Günün geri kalanında ise belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Bugün gerçekleşecek çok önemli bir başka sembolizme göre de hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir, iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve yeni ufuklar keşfederek gelişebiliriz. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!

13 Mayıs Cumartesi:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak günün ilk saatlerinden itibaren gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Akşam saatlerine doğru dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz.

14 Mayıs Pazar:
Saat 08.37’de başlayacak sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Gün boyunca başka bir önemli değişim gerçekleşmeyeceğinden oldukça sakin bir gün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER