08.01.2018

8-14 Ocak 2018 haftası astrolojik ipuçları

8-14 Ocak haftasına ilişkiler, ortaklıklar alanında uyum ve denge arayışı ile başlayacağız. Tüm detaylar Zeynep Süzmen Şen'in yorumları ile Pudra.com'da!

8 Ocak 2018 Pazartesi:

8-14 Ocak 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Gün boyunca bulduğumuz desteklerle hayatımızda doğru yöne yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Bugün ayrıca güçleri birleştirmek ve işbirliği yapmak halinde önemli işler halledebileceğimiz bir gün de olabilir.

Pazartesi günü ayrıca iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyen konumda gözükecek. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana fırsatların çıkabileceği bir gün söz konusu olabilir. Böylece oldukça ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Bol şans!

9 Ocak 2018 Salı:
Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat günün ilk yarısında ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Neyse ki günün geri kalanında kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek daha kolay olabilir.

Saat 19.12'den 23.05'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 23.06'da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Bugün gökyüzünde bir burçta gezegen birikmesi anlamına gelen bir stelyum olacak ve bu Oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu konum sorumluluk sahibi olanlar ve işlerini düzenlemek isteyenler için çok faydalı olabilir. Öte yandan yenilenemeyen ve sürekli güç savaşı yaşanan ilişkilerin ve ortaklıkların bugünlerde önemli sınavlardan geçeceğini söyleyebiliriz. Bu sınavdan geçebilenleri hem daha büyük başarılar hem daha fazla keyif bekliyor olacak! Kolay gelsin!

10 Ocak 2018 Çarşamba:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde bulduğumuz destekler sayesinde kendimizi güvende hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Bugün ayrıca motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olabilir ve güç birliği yapmak da mümkün olabilir. İlginç karşılaşmalarla geleceğe yönelik adımlar atmaya başlayabiliriz.

11 Ocak 2018 Perşembe:
Bugün duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya devam edecek. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.

Sabah erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bulduğumuz destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Fakat öğleden sonra saatlerinde rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bu saatlerde öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla hedeflere odaklanmayı da işaret ediyor olabilir.

Akşamüstü saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Akşama doğru da oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olabiliriz. Sanatla ya da aşkla dolu saatler yaşayabiliriz. Fakat saat 17.54'ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlere adım atmamalı, sadece bu güzel akşamın keyfini çıkarmalıyız. Endişelerimizi gidermek, kronik bazı sorunlarımızı çözmek ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun saatler olabilir. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü Merkür konum değiştirecek ve kafa karışıklıklarını sona erdirerek 31 Ocak 2018 tarihine kadar hedeflerimize ciddiyetle odaklanacağımızı sembolize edecek.

12 Ocak 2018 Cuma:
Saat 10.05'te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Gün boyunca gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden yine de daha sakince bir gün olmasını bekleyebiliriz.

13 Ocak 2018 Cumartesi:
Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Ancak sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz.

Bugün zihin ve iletişim sembolü de son derece zorlu bir etki altında olacak. Açık fikirli ve iyimser olmanın zor olabileceği Cumartesi gününe mümkünse önemli anlaşma, sözleşme veya sunuşları rastlatmamaya özen göstermeliyiz. Bugün ilişkilerle ilgili de son derece kadersel gelişmelerin yaşanabileceği bir gün olabilir. Uzlaşıdan çok mücadelelere, ani ve beklenmedik gelişmelere açık olabiliriz. Gereken değişiklikleri yapanlar ilişkilerini yenilerken, gerginliğe kapılanlar kopuşa kadar gidebilirler. Bugün sakin kalabilenler ve esnek davranabilenler kazançlı çıkacak. Ya da belki gereksiz bir yük haline gelmiş ilişkilerden özgürleşmek için gereken fırtınaya da bugün yakalanabilir. Öte yandan unutmamalıyız ki Ay'ın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor. Bol şans!

14 Ocak 2018 Pazar:
Bugün daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında dostlarımızla sosyalleşebilir, ekip çalışmalarından faydalanabiliriz. Saat 11.49'dan 22.43'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bu süreçte endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalmak belki de onları şifalandırmamıza yarayabilir.

Saat 22.43'te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Bugün gün boyunca ilişkilerimizi şifalandıracak gelişmeler de yaşayabiliriz.

Bugün gerçekleşecek çok önemli bir sembolizm de ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir günde olduğumuza ve bugün sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceğine işaret ediyor. Kalıpları kırmak, baskı unsurlarına hayır demek, özgürleşmek, sıra dışı ve yaratıcı olabilmek istiyorsanız sizin için önemli fırsatlar da söz konusu olabilir. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER