@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.07.2013

8-14 Temmuz 2013 haftalık astrolojik ipuçları

Bu hafta hem Yeni Ay var hem de Satürn'ün geri hareketi bitiyor. Aylardır sürüncemede olan, ilerlemeyen ve bizi zorlayan konular çok daha rahat akmaya başlayabilecek. Haftanın astrolojik ipuçlarını Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen anlatıyor.

8 Temmuz Pazartesi:

8-14 Temmuz 2013 haftalık astrolojik ipuçları

Saat 10.14’te Yengeç Burcu’nda oluşacak Yeniay ile taptaze bir başlangıç yapıyoruz haftaya. Her Yeniay büyüyen bir enerji getirerek hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Yengeç burcu duygularla, sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle, şefkat ve anaçlıkla, besleme ve büyütme isteğiyle, aileyle ve vatanla, manevi değerlerle ve anılarla ilgilidir. Bu dönemde hayatımızda bu temaların ön plana çıkacağını, daha fazla evlilik, ev sahibi olma ve çocuk haberi alacağımızı, ailemizle daha fazla zaman geçireceğimizi, duygularımızı ifade etmenin yeni yollarını bulacağımızı ve ülkemizin değerlerine karşı daha fazla duyarlı olacağımızı söyleyebiliriz.
Ayrıca bugün 18 Şubat’tan beri geri harekette olan Satürn düzeliyor ve böylece aylardır sürüncemede olan, ilerlemeyen, sorgulanan konular, özellikle de iş hayatımızda bizi zorlayan konular çok daha rahat akmaya başlayabilecek. Taşların yerine tamamen oturması Ekim ayını bulacak olsa da en azından artık geleceğe yönelik adımlar atabiliriz. Ancak Merkür’ün ayın 20’sine kadar geri harekette olduğunu ve halen plan programları düzenlemeyle yetinmemiz gerektiğini hatırlatayım. Bugün öğleden sonra düşüncelerimizi paylaşmak, kendimizi ifade etmek çok önem taşıyabilir. Saat 14.43 sonrasında gökyüzünde temel bir gösterge olmaması işlerin somut bir sonuca bağlanmasını zorlaştırabileceğinden bizim de önemli işlerimizi bu saatten sonraya bırakmamamız yerinde olur. Bütün bunlara ek olarak ilişkilerle, ortaklıklarla ve finansal konularla ilgili kadersel gelişmelerin olabileceği ilginç bir gün bizi bekliyor.

9 Temmuz Salı:

Saat 13.48’e kadar duygusal yoğunluğumuz devam ediyor ve bu saate kadar ileriye yönelik önemli bir adım atmamak veya riskli kararlar vermemek daha doğru olacak çünkü girişilen işlerin somut bir sonuca bağlanma göstergesi bulunmuyor. 13.48’den itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve buna göre daha rahat, keyifli, canlı ve özgüvenli hissedebilir ve biraz daha kendimizi ön plana almak ve eğlenmek isteyebiliriz. Ancak bugünlük sorumluluklar, zorunluluklar veya otorite figürleri eğlenmemizi veya kendimizi ortaya koymamızı engelleyici rol oynayabilirler. Öyleyse yaratıcı ve eğlenceli taraflarımızı işimize katmayı deneyebiliriz veya hayatımızda bizi zorlayan ve engel gibi gözüken temalarla yüzleşerek bunları daha iyi idrak edebiliriz. Yine de bugün koşulları gereğinden fazla zorlamamakta ve kendimizi biraz serbest bırakmaya çalışmakta fayda var.

10 Temmuz Çarşamba:

Bugün de eğlenme, kendimizi ortaya koyma, dikkat çekme ve yaratıcılık eğilimlerimiz devam ederken bir gün öncesi gibi bizi zorlayan koşullar değil tam tersine destekleyen göstergeler söz konusu. Öğleden sonra saatlerine kadar ideallerimize göre davranmamız, özgün şeyler yaratmamız ve bunu dostlarımızla paylaşmamız çok kolay olabilir. Hem eğlenebilir hem de topluma katkıda bulunduğumuzu hissedebiliriz. Hayatın güzel sürprizlerine açık olmanızı tavsiye ederim. Akşamüstü saatlerinde kadersel karşılaşmalar duygusal olarak zorlayıcı olabilir ancak akşama doğru keyfimiz tekrar yerine gelecek. Çarşamba akşamı sanatsal çalışmalar ve keyifli yemek organizasyonlar başta olmak üzere eğlenceyi ön plana alan her şey için oldukça uygun gözüküyor. Uyumlu, barışçıl, canlı ve rahat hissedeceğimiz Çarşamba akşamını mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim.

11 Temmuz Perşembe:

Rahat, yaratıcı, özgüvenli ve eğlenceli halimiz Perşembe günü de devam ederken gece 22.54’e kadar motivasyonumuz son derece yüksek olabilir. Özellikle kendimizi ifade etmek, fikirlerimizi paylaşmak, sunum yapmak gibi çalışmalar için bugün haftanın en iyi günü. Öte yandan çaba ve güç sarf etmeyi gerektirecek işleri de Perşembe gününe almanızı tavsiye ederim. Cesaret ve özgüvenle bugün istediğimiz kadar yol kat edebiliriz. 22.54 sonrasında gökyüzünde önemli bir hareket olmadığından sadece gözlemci durumda kalmak uygun olacak.

12 Temmuz Cuma:

Saat 1.11’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Buna göre detayları ele almak, işlerimizi toparlamak, gündelik rutinlerimizi düzenlemek, sağlığımızla ilgilenmek için uygun günler başlıyor. Sabahın erken saatlerinde ilham veren ve işleri tamamlamamızı sağlayan göstergeler bulunuyor. Önemli işlerinizi, görüşmelerinizi Cuma sabahına almanızı tavsiye ederim. Ancak öğlene doğru belirsizlikler, karmaşalar ve kararsızlıklar söz konusu olabilir. Bu saatlerde karar almaktan kaçınmak ve mümkünse dikkat gerektiren hesaplar, ödemeler, anlaşmalar gibi işlerden uzak durmak yerinde olur. Günün geri kalanında tamamladığımız işlerle beraber kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Hayatımızda, özellikle de kariyerimizde gereken değişimleri yapabilecek odaklanmayı gösterebilir ve sonuç olarak kendimizi başarılı hissedebiliriz.

13 Temmuz Cumartesi:

Bugün gün boyunca gökyüzünde Büyük Sekstil dediğimiz çok özel bir formasyon söz konusu olacak. Bu şekil çok nadir bulunan ve çok özel bir akış getiren bir sembolizmdir. En derin duygu ve sezgilerin pratiğe dökülebileceği ve işe yarar hale geleceği bu gösterge ile ilham gerektiren her şeyde, ruhsal çalışmalarda, şifayla ilgili işlerde muhteşem sonuçlar alınabilir. Bugün adeta hayallerimizi gerçeğe dönüştürebilme gücü hepimizi etkiliyor olacak. Adeta mucizelerin gerçekleşebileceği bir gün diyebilirim. Cumartesi gününü işlerimizi toparlamak, gerekiyorsa çalışmak ya da temizlik yapmakla geçirebilir, dosyalama, gözden geçirme, düzeltme ve düzenleme işlerini tamamlama fırsatı bulabiliriz. Sabah saatlerinde isteklerimizi, duygularımızı ifade etmek ve anlaşmak kolay olabilir. Akşama doğru ise işlerin istediğimiz gibi gitmesi sayesinde kendimizi rahat ve memnun hissedebiliriz. Aradığımız destekleri kolayca bulabiliriz. Bugün savaş gezegeni de burç değiştiriyor ve 28 Ağustos tarihine kadar artık fikirlerin değil duyguların çatışacağını sembolize ediyor. Bu süreçte duygusal ve içgüdüsel tepkiler vermek, fazlasıyla koruyucu olmak, kolayca kırılmak ve kabuğuna çekilmek ya da ani ve fevri davranmak gibi uçlara gidebilecek davranışlar söz konusu olabilir. Harekete geçerken bu tip bir etki altında olmadığınıza emin olmanız ilerisi için size büyük rahatlık getirecektir. Saat 18.25 sonrasında kritik kararlar almamak ve önemli adımlar atmamak yerinde olacaktır. Bu saatten itibaren sadece Cumartesi gecesinin tadını çıkarmaya bakmalıyız.

14 Temmuz Pazar:

Saat 10.40’da yeni bir gösterge başlayacak ve buna göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca sosyalleşmek, sanatla ilgilenmek, çevremizde huzur, denge ve güzellik aramak en önemli konular olacak. Eşimiz ve ortağımızla da uyum içinde olmak isteği ön plana geçebilir. Sabah saatlerinde aradığımız huzuru yakalamak çok da kolay olmayabilir çünkü öncelikle çözmemiz gereken bazı pürüzler bize gerginlik veriyor olabilir. Harekete geçmek çok önemli olsa da aynı anda sakin ve sabırlı davranabilenler bugün daha kazançlı çıkacaklar. Duygusal iniş çıkışların sizi etkilememesi için mümkün olduğunca huzurlu ortamlarda bulunmaya çalışmalısınız. Akşama doğru yeni fırsatlar, iyimserlik ve rahatlama söz konusu olacak. Abartılara, aşırılıklara dikkat ettiğimiz sürece sevdiklerimizle son derece coşkulu bir Pazar akşamı paylaşmamız mümkün.

Sevgi, saygı, barış ve insan haklarının ön planda olduğu bir hafta diliyorum.

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER