@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.12.2013

9 -15 Aralık 2013 haftasının astrolojik yorumu

Hayatınızdaki olayların büyüyeceği bir haftaya giriyoruz. Olumlu gelişmeler istiyorsanız endişeden uzak durun, sorumluluklarınızı bilerek hareket edin. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

9 Aralık 2013 Pazartesi

9 -15 Aralık 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay Balık burcunda, naif, hassas bir şekilde yoluna devam ediyor. Olaylar karşısında duygusallaşıp, dağılmanız gayet normal… Başkalarına fedakarlık yapmak, yardımcı olmak günün ağırlık kazanan konularından biri olacak.

Günün hareketlerine bakarsak, Ay ile Güneş arasındaki kare oldukça etkili bir enerji. 3 Aralık’ta doğan Yeniay’ın ardından önem taşıyor. Hayatınıza giren olayların büyümeye başladığını görebilirsiniz. Sizin için önemli kişilerden gelen tepkileri ciddiye almalısınız. Ay’ın yenilmez Pluto ile altmışlık açısı, sizi güçlendirmeye çalışacak. İlk adımı siz atmalı, endişeleri geride bırakmalısınız. Ay’ın zorlu Satürn ve şanslı Jüpiter’le kuracağı üçgen açılar sayesinde gökyüzünde su üçgeni oluşuyor. Bu da niyetinizin hızla diğer işlerinize yansıyacağının habercisi… Zorlukları yenmek, şansı yakalamak için duygularınızın hassasiyetine önem vererek hareket etmenizi tavsiye ederim.

10 Aralık 2013 2013 Salı
Ay, Balık burcunda, kibar Venüs’le altmışlık yaptıktan sonra sabah saatlerine boşluğa düşüyor. O yüzden önemli işlerinizi 15:00’ten sonraya bırakmanız yerinde olur. Bu saatleri içe dönerek ya da zaman alacak işlere ayırarak geçirmelisiniz.

Ay, Koç burcuna geçtikten sonra duygu durumunuz değişip, daha canlı bir hale gelebilir. Bir çok olayın üstüne gitmek isteyebilirsiniz. Daha heyecanlı, cesur ve spontan olacağınız birkaç gün boyunca, sakarlıktan korunmanızı tavsiye ederim. Çünkü Ay’ın ilk açısı gücü zayıflamış olan Mars’la… Kendinizi ifade etmek isterken daha dikkatli olmanız gereken bir sürece girdiğinizi hatırlatmak isterim. Aralık ayı yorumlarımda Mars’tan bahsetmiştim: Aralık 2013'ün astrolojik olarak önemli tarihleri yazısında okuyabilirsiniz.

Gün içinde iletişim gezegeni Merkür’ün farkındalık gezegeni Uranüs’le üçgeni, aklınıza gerçekten parlak fikirler geleceğini anlatıyor. Düşüncelerinizi ortaya koymak için hevesli olabilirsiniz. Sorunlara değişik çözümler bulabilirsiniz.

11 Aralık 2013 Çarşamba
Ay’ın cesaretli Koç burcundaki yolculuğu devam edecek… Hızlı, cesur ve girişken olabilirsiniz. Ancak enerjinizi kontrol ederek hareket etmenizi tavsiye ederim. Bazen hızlı gitmek zararlı olabilir. Özellikle heyecanla sakarlaşıp, kendinize zarar verebilirsiniz.

Ay, sıra dışı Uranüs’le birleşmesi farklı bir gün olacağının habercisi. Duygularınızı bir anda ayağa kaldıracak önemli gelişmeler olabilir. Sürprizlere açık olmak için yaptığınız planları gevşetmelisiniz. Ay’ın, zeki Merkür’le üçgeni işinizi kolaylaştırıyor. Ancak Merkür’ün rahat etmediği Yay burcunda olmasını da unutmamak gerekir. Yani aklınıza çok güvenmeden, ama yine de düşünerek hareket etmelisiniz. Ay ile Pluto arasındaki sert kare yaptığınız hareketlerde sizi hızla uyaracaktır. Karşıdan gelen eleştirileri saldırı değil, destek olarak görüp değerlendirmelisiniz.

12 Aralık 2013 Perşembe
Ay, çocuksu Koç burcunda yoluna devam edecek. Akşam 17:37’de boşluğa düşüp, önünde açı yapacak gezegen olmadan ilerleyecek. Akşam 22:40 rahatını seven Boğa burcuna girip içimizdeki çocuğu rahatlatacak. Daha kararlı hareket etmek, huzur bulmak için yol alabilirsiniz.

Günün hareketlerine bakarsak, ilk bağlantının şanslı Jüpiter’le oluşu fırsatlara yakın olduğunuzu söylüyor. Ay Koç burcundayken gerçekleşen bu açıyla, bu kez hızlı olmanın yararını göreceksiniz. Ardından Ay ile Güneş arasındaki uyumlu üçgen, önem verdiğiniz insanlar tarafından destekleneceğinizin habercisi. Ay boşluğa düşmeden önce, ilişkiler gezegeni Venüs’le kare açı yapıyor. Bu da etrafınızdakilerle yakın olabileceğinizi anlatıyor. Sizin için değerli bir kişiyle ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Günün sonunda Boğa’nın dinginliğini hissetmek hoşunuza gidecek.

13 Aralık 2013 Cuma
Ay, huzuru, rahatı, konforu seven Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde daha ağırkanlı, sakin olabilirsiniz. Fırsat bulursanız kendinize güzel bir yemek ısmarlayıp, damak zevkinizi güçlendirmenizi tavsiye ederim. Özellikle maddi konular öne çıkabilir. Başta para olmak üzere, sahip olduklarınıza dikkat etmeniz yerinde olur.

Gün içinde, haftanın önemli açısı gerçekleşiyor. Bereket gezegeni Jüpiter’le, sorumluluk gezegeni Satürn arasında kurulan üçgen açı, ilerleme kaydedebileceğiniz bir haftadan geçtiğimizi anlatan bir başka enerji. Sizi zorlayan engelleri aşmak için, onları fark etmeniz, sorumluluk almanız yeterli olacak. Doğal olarak sizi bulan şansla işleriniz kolaylaşabilir. Bunun yolu duygularınıza güvenmek, eski defterleri kaldırıp atmak, kin tutmamak olacak. Ay ile Neptün arasındaki altmışlık açıyla, duygusal olarak sizi besleyecek olaylar olabilir. Hassaslaşıp, içinizi dinleyip ilham almaya özen göstermelisiniz. Ardından yenilmez Pluto’dan gelen olumlu üçgen açı, işlerinizi kolaylaştırmak için sizinle olacak.

14 Aralık 2013 Cumartesi
Sakinliğinizi koruyacağınız, iç huzurunuza yatırım yapacağınız bir gün daha sizi beklemekte. Kararlı hareket etmenin yararını göreceksiniz. Maddi konulara önem vermenizi tavsiye ederim.

Günün hareketlerinde bakınca, Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki, altmışlık açı beklediğiniz desteğin geleceğini anlatıyor. Attığınız adımların karşılığı alabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için odaklanmalısınız. Elinizdeki şartları gerçekçi bir şekilde değerlendirdiğinizde, eksik kalan yerlerin tamamlanması için fırsat elde edebilirsiniz. realist olmanın yararını göreceksiniz. Ay ile Satürn arasında gerçekleşecek olan karşıtlık bu realistliğin altını çizmekte. Olayları tüm çıplaklığı ile görüp ona göre hareket etmelisiniz. Ancak endişeleri geride bırakmanız yerinde olur.

15 Aralık 2013 Pazar
Ay, sabah 08:40’tan sonra İkizler burcuna geçiyor. Boğa’nın sakinliği ardından hareketli, renkli bir Pazar günü sizi bekliyor. Yakınlarınızla iletişim kurabileceğiniz bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Kısa ziyaretler, görüşmeler öne çıkabilir. Belki de telefona sarılıp yakınlarınızın hatrını sorabilirsiniz.
Gün içindeki hareketlere bakarsak, Ay ile gizemli Neptün arasındaki kare açı, duygularınızı anlatmakta daha hassas olabileceğinizi anlatıyor. İfadelerinizin yanlış anlaşılmaması için daha dikkatli olmalısınız. Ay ile hızlı Mars arasındaki üçgen ise eğer dikkatli olmazsanız lafınızın yanlış yere gideceğini anlatıyor. Pazar gününün keyfini gereksiz tartışmalarla kaçırmayın.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER