09.10.2017

9 - 15 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Şans sembolü olan Jüpiter burç değiştirerek önümüzdeki 1 yılın kartlarını baştan dağıtacak. Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

9 Ekim Pazartesi:

9 - 15 Ekim 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Haftanın ilk gününde zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öte yandan gün boyunca belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için ise çok uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak zorlanmalar, güç savaşları ve büyük dönüşümler söz konusu olabileceğinden bugünlerde bu konularda da risk almamakta fayda olabilir.  

10 Ekim Salı:
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz ve özgüvenimiz yükselebilir. Bu saatlerde kendimizi kolayca ifade edebilir, fikirlerimize destek bulabiliriz. Ancak günün ikinci yarısında zorlayıcı semboller oluşacak. Önce gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran, sonrasında ise otorite figürleriyle ilişkileri zorlaştıran ve engellendiğimizi hissettiren bir sembol söz konusu olacak. Gece yarısına doğru ise kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Bugün ayrıca ilişkilerimizle ve finansal durumumuzla ilgili olarak endişelenebilir, ancak bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak için bu günleri yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. Üstelik bugün şans, bolluk ve genişleme sembolü gezegen olan Jüpiter de 9 Eylül 2016’dan beri bulunduğu Terazi Burcu’ndan çıkarak yeni konumuna yani Akrep Burcu’na geçecek. Bu burçta 8 Kasım 2018’e kadar kalacak olan Jüpiter duyguların çok daha derinden akmasını getirirken gizemlere, cinselliğe, metafiziğe ve karanlık olana ilgiyi artıracak. Finansal konulara da özel bir vurgu getireceğinden bu dönemde daha fazla ortaklı işler kurulabilir, riskli yatırımlara girişilebilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

11 Ekim Çarşamba:
Saat 06.39’da başlayacak yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Sabah saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak unutmamalıyız ki gün boyunca iki önemli ve zorlayıcı özellikte gezegen birbiriyle sert bir etkileşim içinde olacak. Bu yüzden kendimizi ve koşulları zorlamadan gözlemci durumundan olaylara bakmamız, pek fazla risk içeren girişimlerde bulunmamamız yerinde olacaktır.

12 Ekim Perşembe:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Öğle saatlerinde ise Sondördün’ ün getireceği gerginliği hissedilebiliriz. Akşama doğru duygu-mantık dengesi kurmakta ve kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde nihayet aradığımız destekleri bulabilir ve böylece daha güçlü ve yüksek motivasyonlu hissedebiliriz. Gün boyunca zihnimizdeki endişelere rağmen geleceğe yönelik kararlar vereceğimiz bir gün olabilir.

13 Ekim Cuma:
Saat 09.42’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun günler olabilir. Ancak sabah saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm, kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun bir gün olduğunu gösteriyor. Anlaşma ve sözleşmeler, sunuşlar ve tüm sohbetler olumlu sonuçlar getirebilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

14 Ekim Cumartesi:
Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Gün boyunca hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmek huzur ve güven verebilir.  Bugün ilginç tesadüfler yaşayabilir ve geleceğe yönelik adımlar atabiliriz. Bugün ayrıca aşk ve ilişkileri sembolize eden Venüs de konum değiştirerek Terazi Burcu’na geçecek. Bu konum ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular için ideal zamanları gösterir. 7 Kasım’a kadar devam edecek bu süreçte yeni ilişki, ortaklık ve evlilik haberleri alabiliriz. Tüm bu konularda çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Tadını çıkarın!  

15 Ekim Pazar:
Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi kolayca ifade edebilir, fikirlerimize destek bulabiliriz. Sonrasındaysa sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini hissedebiliriz. Saat 08.28’den 14.19’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemenizi ve sadece anın keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim. Saat 14.19’da başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün hayatta ilerlemek istediğiniz yönle ilgili olarak endişe duyarsanız içinizdeki şifacıyı dinlemenizi tavsiye ederim. Bugün ayrıca zihinsel olarak gergin hissetseniz de bu etkiyi yaratıcı düşünme, yazma ve tasarlama aktiviteleri için kullanabilirsiniz.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER