@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.06.2014

9-15 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Dolunay’a doğru gidiyoruz; bu etkiyle çevrenizdeki olayların büyüyebileceğini bilmelisiniz. Haftanın astrolojik rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

9 Haziran Pazartesi

9-15 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay, kibar, nazik Terazi burcunda olacak. Ancak Pazar akşamından itibaren açısız kalacağı için kolay ilerlemek mümkün olmayabilir. Öğlen 13:39’dan sonra Akrep burcuna geçince enerji yenilenecek. Akrep’in derin, gizemli, sezgisel yönleriyle ilerleyeceğimiz yaklaşık 2,5 günlük süreç başlıyor. Kuruntu, endişe ve kıskançlıktan uzak durduğunuzda sezgileriniz destek olabilir.

Günün bağlantılarında ilişki gezegeni Venüs’ün yenilmez Plüton ile yaptığı üçgen açı dikkat çekiyor. İlişkilerinizi geliştirmek için adım atmnızı, sürtüşmeden kaçınmanızı öneririm. Kendinizi geliştirmek için ilişkinizden güç alabilirsiniz. Eşinize, partnerinizle birlikteliğinize önem vermelisiniz. Ay ile iletişimci Merkür arasındaki üçgen, gözden kaçan ayrıntıları çözmenize yarayacak. 7 Haziran itibariyle geri giden Merkür, iletişim kazalarına yol açabileceği için, yanlış anlaşılmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

10 Haziran Salı
Ay, gizemli Akrep burcunda yoluna devam ediyor. Gündemin gizli, saklı kalmış yanlarına dikkatiniz kayabilir. Daha sezgisel olacağınız için her şeyden kolay etkilenebilirsiniz. Eğer duygularınızı kontrol etmezseniz, kıskançlık hissedebilirsiniz.

Ay’ın ilk bağlantısı hayalci Neptün’le olacağı için reel olaylara odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltma ihtimali ortaya çıkabilir. Dünyevi işlerde yanılma payınız olduğunu kabul etmelisiniz, ancak ilhama dayalı konularda daha rahat olacaksınız.

Ay ile güçlü Plüton arasındaki altmışlık açı, gücünüzü geliştirmek konusunda sizi destek verebilir. Sezgiler ve gerçekler arasındaki dengeyi bulmanızı öneririm. Ay ile güzel Venüs arasındaki karşıtlık, ilişkinizi gündeme getirebilir. Eşinizle ya da sevdiğiniz kişiyle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda onun sizi fark etmesi için gizliden gizliye istek duyabilirsiniz. Empati yeteneğiniz sayesinde orta yolu kolayca bulabilirsiniz.

Günün en sert etkisi Ay ile ciddi Satürn’ün kavuşması olacak. Günü dengede geçirdiyseniz, aşılmayacak sandığınız zorlukları aşabilirsiniz. Ancak fazla hırslı davrandıysanız, karşınıza çıkan sert biri sizi düzeltme görevini üstlenebilir. Ayaklarınız yere sağlam bastığında avantajlı olacaksınız.

11 Haziran Çarşamba
Gün içinde Ay, sezgisel Akrep burcunda yol olmaya devam edecek. Olayların perde arkasını çözebilir, görülmeyen yönleri görebilirsiniz. Entrikaları fark edebilir, gizli bağlantıları anlayabilirsiniz. Ancak hırstan, öfkeden uzak durmanızı öneririm. Yapılması gereken işler üzerine yoğunlaşmanız, sizin için en doğrusu olacak. Yeni işlere başlamak için acele etmemelisiniz.

Sabah erken saatlerde 05:22’den itibaren boşluğa düşen Ay, 18:24’e kadar kolay ilerlemenize engel olabilir. Kendinizi motivasyonsuz bulabilirsiniz. Bir konuya takılıp sürekli aynı yönde döndüğünüzü hissedebilirsiniz. Ruhunuzu azad etmenizi, içinizdeki sesi dinlemenizi öneririm.
Akşam saatlerinde iyimser Yay burcuna geçen Ay, kaybettiğiniz zamanı kolayca telafi etmenize yarayacak. Daha heyecanlı, girişken, gelişime açık bir süreç başlıyor.

Aynı zamanda Cuma günü yaşanacak Dolunay’ın etkileri de ortaya çıkmaya başlayabilir. Yay-İkizler arasında olacak Dolunay, eğitim, öğrenim, iletişimle ilgili konuları gündeme getirebilir. Merkür’ün geri harekette olmasından dolayı yanlış anlaşılmalara, hata ya da gecikmelere açık olduğunuzu bilmelisiniz. Alacağınız önlemler işe yarayabilir.

12 Haziran Perşembe
Günlük modumuzu anlatan Ay, bugün de iyimser Yay burcunda… Her şeyi daha üst boyuttan değerlendirip, "vardır bir hikmeti" diyebilirsiniz. Olayların etkisinde kalmadan, her şeyi daha çoşkuyla karşılayabilirsiniz. Girişim gücünüz, cesaretiniz artacak. Kendinizi gülümserken yakalayabilirsiniz. Coşkunuzun artması çok güzel… Ancak iyimserliğin dozunu iyi ayarlamanızı öneririm.

Ay ile Neptün arasında gerçekleşen kare açı, yanılma ihtimalinizi gösteriyor. Olayları detaylıca değerlendirmenizi tavsiye ederim. Özellikle karar vermeniz gereken bir konu varsa, daha özenli davranmalısınız. Atacağınız adımları, imzaları, verdiğiniz sözleri iyi düşünmelisiniz. Kontrollü gitmenin yararını göreceksiniz.

Ay ile savaşçı Mars arasında oluşan altmışlık açı, sizi yüreklendiriyor. Ancak Mars’ın Terazi burcunda rahat etmediğini düşünürsek, bazı sorunların ortaya çıkma ihtimali yüksek. Gereksiz yere hareket etmekten, aksiyon almaktan kaçınmanızı öneririm.

Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki üçgen açıyla, beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Düşünmediğiniz bir durumda kalıp, tepkisel davranabilirsiniz. Baskıya karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Özgür kalmak, istediğiniz gibi hareket etmek uğruna bağlarınızı koparmamanızı öneririrm.

13 Haziran Cuma
Bugün Dolunay’dayız… Güneş ve Ay’ın karşı karıya kaldığı bu enerjiyle gerginlik yaşayabilirsiniz. Önceki ve sonraki günleri etkileyecek olaylar olabilir. 28 Mayıs’ta doğan Yeniay’ın ardından gelişen olaylar en yüksek seviyeye bu günlerde gelecek. Önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Eleştirileri daha iyimser karşılayarak sorunları büyütmeden, çözüm bulabileceğinizi unutmayın.

07:12 ile 20:05 arasında Ay Boşlukta olacağı için önemli işlerinizi bu saatlerde yapmamanızı öneririm. Gün içindeki bağlantılara bakarsak, sadece Ay’ın iş başında olmadığını görüyoruz. İlişki gezegeni Venüs ile sorumluluk gezegeni Satürn’ün karşıtlığı Dolunay'ın enerjisini büyütüyor. İlişkiler yönünde sınandığınızı fark etmelisiniz. Sorumluluk alarak hareket ederseniz avantajların sizin yanınında olduğunu fark edeceksiniz. Eşiniz, partneriniz veya değer verdiğiniz kişilerle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Onlarla yükleri paylaşmanızı tavsiye ederim.

Akşam saatlerinde Ay, kararlı Oğlak burcuna geçtiğinde daha rahat hareket edebilirsiniz. Yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Pazar akşamına kadar sürecek bu etkiyle işinize, hedeflerinize zaman ayırabilirsiniz. Zorlukların üstesinden gelmek için azimli olmanızı tavsiye ederim.

14 Haziran Cumartesi
Hafta sonu Ay, kararlı Oğlak burcunda olacak. Tatil yapmak yerine sorumluluklarınızı yerine getirmenizi öneririm. Zira Ay’ın önündeki açısal bağlantılar, sorunları ortaya çıkarabilir. Yüklerden kurtulmanın kolay olmadığını kabul etmelisiniz. Oğlak’ın çalışkan, azimli yapısı size destek olacak.

İlk bağlantı Ay ile yumuşak Neptün arasında olması oldukça güzel… Sert tepki vermek yerine daha uyumlu hareket edebilirsiniz. Sorunları çözmek için sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Ardından Ay’ın aldığı bağlantılara dikkat etmek gerekiyor. Zira yenilmez Plüton, sarsıcı Uranüs ve savaşçı Mars arasındaki, sert T-kare açı kalıbını tetikleyecek. Ne zamandır olan sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Ay ile güçlü Plüton'un birleşmesine dikkat etmek gerekir. Gücünüzü başkalarına karşı kullanmamanızı tavsiye ederim. Endişelerin üstesinden gelmek için kendi içinize yönelmelisiniz. Ay, Mars karesi gereksiz mücadeleyi anlatıyor. İnatçı olmamanın faydalarını görebilirsiniz. Ay ile Uranüs kare açısıysa olaylara farklı yaklaşarak çözüm bulacağınızı gösteriyor.

Ayrıca bugün gerçekleşen Mars ile Plüton kare açısına dikkat etmek gerekiyor. Güç savaşlarına girerseniz sorun yaşayabilirsiniz. Haziran 2014 aylık burç yorumlarımda bu tarihlere dikkat çekmiştim. Tabii ki aslolan kendi doğum haritanız. Onun yorumlanması, daha gerçekçi açılımlar sağlayabilir. Bugünlerin yoğun etkiler taşıdığını bilmelisiniz.

15 Haziran Pazar
Haftanın son günü, zamanınızı tatil yapmak yerine çalışmaya ayırmanız yerinde olur. Ortaya çıkan sorunları çözmek için iyi bir zamandasınız. Yeter ki, kararlı hareket edin, aziminizi ortaya koyun. O zaman her şeyin umduğunuzdan da kolay ilerlediğini görebilirsiniz.

09:36’dan 20:28’e kadar Ay boşlukta olduğu için, birikmiş işlerinizi toplarmak için rahatsınız. Merkür’ün geri hareketinin etkisiyle evraklarınızı, çekmecelerinizi, bilgisayarınızı düzenleyebilirsiniz. Aradığınız şeyleri kolayca bulabilirsiniz.

Ay, Oğlak burcunda ilerlerken size aradığınız kararlılığı verecek. Kolay odaklanarak ilerleyeceksiniz. Ay ile Satürn arasındaki altmışlık açı, yakınlardan destek alacağınızı söylüyor. Sorumluluklarınızı hafifletmenin yolunu bulacaksınız. Ay ile güzel Venüs arasındaki üçgen açı ilişkilerinizi geliştirmek açısından faydalı olabilir. Kalıcı bağlantılar kurmak için hareket edebilirsiniz. İlişkileriniz sayesinde kârlı çıkacaksınız. Ay ile bereketli Jüpiter günün en güzel bağlantısı olacak. Gösterdiğiniz azmin karşılığını alabilirsiniz. Maddi, manevi konularda güzel gelişmeler olacağa benziyor. Hayatın uhrevi yönleriyle yakınlaşabilirsiniz. Ay akşam saatlerinde Kova burcuna girdiğinde kendinizi daha özgür hissedecek, yüklerden kurtulacaksınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER