@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.11.2015

9-15 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Akrep Burcu'nda gerçekleşecek Yeniay hayatınıza sürprizler katabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

9 Kasım Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Bugün ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren ani ve sürpriz olaylar huzursuz hissettirebilir ve gerginlik verebilir. Gün boyunca otorite figürlerine karşı gelme ve isyankarlık eğilimleri yüksek olabilir. Saat 04:43’ten itibaren gün boyunca gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda var. Bugün kronik bazı sorunların çözülmesi ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün olabilir. 

9-15 Kasım haftasının astrolojik yorumu
 

10 Kasım Salı astroloji yorumu

Saat 06:03’te başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacak ile ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gün boyunca ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler, ruhsal çalışmalar ya da su kenarında iç sesimizle baş başa zaman geçirmek için çok uygun bir gün. Bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm geçmişle yüzleştiğimiz taktirde geleceğe yönelik kararlı olduğumuz konularda adım atmanın zamanının artık geldiğini gösteriyor. Tutkularınıza doğru adım atmak bugünlerde önemli bir tema olabilir. Bugün kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek ve fikirlerimize destek bulmak açısından da çok uygun. Öte yandan Salı günü bir ayın döngüsünün kapandığı, taze enerjinin olmadığı, dolayısıyla oldukça ağır, iç sorgulamalarla geçen ayın muhasebesini yaptığımız ve hesabını kapattığımız bir gün olabilir. 
 

11 Kasım Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde bulduğumuz destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Sonrasında fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir ve öğleden sonra bazı kronik endişelerimizi şifalandırmamız da mümkün olabilir. Akşamüstü saatlerinden itibaren daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir ve manevi yönden çok güçlü hissedebileceğimiz bu saatleri şükrederek değerlendirebiliriz. Saat 19:47’de Yeniay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Akrep Burcu tıpkı doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. Bu süreçte para, cinsellik ve ölüm ile ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzem. Akrep Burcu’nda gerçekleşen Yeniay her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarla buluşturacak. Bugün tam da Yeniay zamanında şans desteklerini yüksek olması bu ay gerek finans gerek kariyer gerekse ilişkilerle ilgili yeni atılımlar ve gelişmelerin söz konusu olabileceğini sembolize ediyor. En iyi şekilde yararlanmanızı dilerim!
 

12 Kasım Perşembe astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gün boyunca ilginç ve bize fayda sağlayacak karşılaşmalar yaşayabiliriz. Enerjimiz, mücadeleci yönümüz, motivasyonumuz gün boyunca yüksek olabilir ve dostlardan aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Saat 16:55’ten 17:15’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından geleceğe yönelik yeni bir adım atmamak gerekir. Saat 17:15’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. 

Bugün hedeflerimizi ve gücümüzü sembolize eden gezegen 3 Ocak 2016’ya kadar kalacağı yeni konumuna gelerek enerji harcayacağımız alanları da değiştiriyor. İkili ilişkiler ve ortaklıklar bu süreçte çok daha fazla emek gerektirebilir ve hedeflerimizi netleştirip tutarlı davranmakta zorluk çekebiliriz.

Bugün ayrıca karma sembolleri olan Ay Düğümleri de burç değiştiriyor ve 9 Mayıs 2017’ye kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Son 1,5 yıldır bencilliği bırakarak ama kendimiz olmayı da becererek ilişkileri yürütmemiz ve biz olmayı başarmamız gerektiğini söyleyen Ay Düğümleri, önümüzdeki dönemde bir yandan ruhsallıkla ve teslimiyetle yürürken ve büyük resmi görmeyi başarırken, diğer yandan hedefimizi ve odağımızı ayrıntıları görmeye, analitik düşünebilmeye, işlerimizi düzeltmeye, çalışkanlık ve emek sarf etmeye vermemiz gerektiğini sembolize ediyor. Bu dönemde çok verimli çalışmalar ortaya çıkabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. 
 

13 Kasım Cuma astroloji yorumu 

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren uyumlu ve keyifli hissetsek de daha sonra otorite figürleri ile ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Kısacası bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Ardından kendimizi karmaşa halinde hissedebileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanat ile ilgilenmekte fayda olabilir. Gün boyunca ilişkilerimizde destek görebilir ve ufkumuzu geliştirecek sohbet ve eğitimlere katılabiliriz.
 

14 Kasım Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Ancak gece yarısından itibaren kronik endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz ve ardından da ve bize destek olan dostlarımızla bir araya gelebiliriz. Sabah saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Saat 05:19’dan sonra gün boyunca gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Gün boyunca geçmişi ve geleceği sorgulamamıza sebep olabilecek çok kadersel olaylar yaşayabiliriz. Aşırılıklara kaçmadığımız sürece iyimser ve neşeli bir gün geçirmemiz mümkün olabilir. 
 

15 Kasım Pazar astroloji yorumu

Saat 02:22’de 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren hırsımız çok yükselebilir ve rekabete, mücadeleye açık hale gelebiliriz. Bu saatlerde özellikle öfke kontrolüne çok dikkat etmekte ve gün boyunca gerginliği tetikleyecek ortamlardan uzak kalmakta fayda olacaktır. Açık havada sportif aktivitelerle zaman geçirmek bugün bize çok daha iyi gelebilir. Günün geri kalanında ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler, ruhsal çalışmalar ya da su kenarında iç sesimizle baş başa zaman geçirmek için çok uygun saatler olabilir. Akşamüstü saatlerinde ise kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER