@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2015

9-15 Mart haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta ilişkilerde uyum ve dengeyi kolayca yakalayacağımız, kendimizi iyimser ve dışa dönük hissedeceğimiz günler yaşayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

9 Mart Pazartesi

9-15 Mart haftasının astrolojik yorumu
Haftaya ılımlı sembollerle başlıyoruz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren duygularımızı ifade edebilecek rahatlıkta olabiliriz. Saat 03:25’ten 15:10’a kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak ve bu güzel günün keyfini çıkarmak daha uygun olacaktır. Saat 15:10’da başlayan 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir.

10 Mart Salı
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Sabahın erken saatlerinde sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Günün büyük çoğunluğunda iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Akşam saatlerinde duygusal anlamda kendimizi çok güçlü hissetmemizi sağlayacak destekler bulabiliriz. Bugün hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir ve iyimserlikle girişimlerde bulunabiliriz.

11 Mart Çarşamba
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Sabahın erken saatlerinde kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz yüksek olabilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında duygularımızla mantığımızı dengelemek zor gelebilir. Saat 21:47’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır.

12 Mart Perşembe
Saat 01:31’den itibaren başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız veya seyahat planlarına odaklanmamız söz konusu olabilir. Ancak günün geri kalanındaki semboller beklentimiz ölçüsünde bir rahatlık vaat etmiyor. Öncelikle sabah saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettirerek zorlayan sorumluluklarla yüzleşmemiz gerekebilir. Öğleden sonra ise belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle bu saatlerde ilgilenmemek daha mantıklı olacaktır. Ancak yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Akşam saatlerinde ise kadersel karşılaşmalar ve ilginç buluşmalar gerçekleşebilir. Bugün güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi zorlayabilecek olaylarla karşılaşmamız mümkün olduğundan önemli bir risk almamalıyız.

13 Mart Cuma
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bu günlerde ön plandaki temalarımız olabilir. Gece yarısından itibaren daha da iyimser, neşeli, rahat ve güvende hissedebiliriz ve şükran duygumuz oldukça yüksek olabilir. Yaratıcılığımız ve sosyalliğimiz gece boyunca çok yüksek olabilir. Sabahın erken saatlerinde hedeflerimize yürüyecek motivasyonu bulabilir ve kendimizi çok güçlü hissedebiliriz ancak sonrasında bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Günün ikinci yarısında Sondördün’ün getirebileceği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Bugün ayrıca iletişim ve eğitim sembolü olan gezegen 31 Mart’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Bu tarihe kadar sezgilerimiz ve ilham gücümüz yüksek olacak ancak hesap ve dikkat gerektiren işlerde çok daha fazla zorlanabiliriz.

14 Mart Cumartesi
Gece yarısından itibaren kendimizi daha keyifli ve rahat hissedebilir, ilişkilerde uyum ve dengeyi kolayca yakalayabiliriz. Saat 01:12’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacak. Saat 08:40’ta ise 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Öğle saatlerinde kendimizi daha iyi ifade edebilir, anlaşmalara varabilir, duygularımızı ve düşüncelerimizi rahatça ortaya koyabiliriz. Gece saatlerinde ise ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebiliriz. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşiyor. İş ve sorumlulukları sembolize eden Satürn gezegeni 5 aylık geri hareketine başlıyor. Satürn hayatımızın belkemiği gibidir ve başta işimiz olmak üzere hayat düzenimizle ilgili her şeyi sembolize eder. Bu durumda, önümüzdeki yaklaşık 5 ay boyunca, hepimizin işini ve genel olarak hayatını fazlasıyla sorgulayacağını söyleyebiliriz. Bu sorgulamada ana tema özgürlükler etrafında şekillenecek. Bu süreçte daha fazla özgürleşebilmek için hâlihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar veren pek çok kişi hayat planlarını değiştirme ya da yeniden gözden geçirme yoluna gidebilirler. Ancak bu süreyi yeni atılacağımız yolda gereken değerlendirmeleri, araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullanmamızın, 2 Ağustos’tan sonra ise ileriye yönelik harekete geçmemizin ve planlarımızı uygulamaya koymamızın daha uygun olacağını söylemeliyim.

15 Mart Pazar
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde önce gerginliği yükselten, ani ve sürpriz koşullar oluşabilir. Sonrasında ise duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir. Öğleden sonra saatlerinde endişelerimizi şifalandırma şansı bulsak da sonrasında hırslarımızın yükselmesiyle birlikte tekrar rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Önemli işlerinizi Pazar gününe bırakmamanızı ve mümkünse kendinizi zorlayıcı ortamlardan uzak tutmanızı tavsiye ederim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER