@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.05.2016

9-15 Mayıs 2016 haftasının astrolojik yorumu

İlişkiler ve aşktan yana şansımızın yükselebileceği bir haftaya girdik. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları.

9 Mayıs Pazartesi burç yorumu

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak hareketli başlıyor, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız veriyoruz. Sabahın erken saatlerinde yaratıcılığımız oldukça yüksek olabilir, ilginç fikirler ortaya koyabilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Saat 07:16’dan 20:24’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Saat 20:24’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşacak. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Bugün gün boyunca ilişkilerde aşk ve romantizm ön planda olabilir ve sanatsal çalışmalarda ilham gücü yükselebilir. Bugün bilgi ve iletişim konularında da çok ilginç ve yılda ancak 1 kez gerçekleşen bir sembolizm oluşacak. Geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir. Bugün ayrıca saat 15:14’te şans ve bolluk sembolü olan Jüpiter 8 Ocak 2016’dan beri süren geri hareketini bitirerek düzenli hareketine başlayacak. Bu süreçte olumlu olmasını beklediğiniz bazı konular sürekli ertelendiyse ve tüm umudunuza rağmen bir sonuç elde edemediyseniz, bu günden itibaren her şey doğal akışına kavuşabilir ve müjdeli haberler gelmeye başlayabilir.

9-15 Mayıs 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

10 Mayıs Salı burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün büyük çoğunluğunda ilham gücümüz çok yüksek olacağından ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek isteyebiliriz. Bu saatlerde uyum, denge ve keyif içinde olabiliriz. Sonrasında kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün gerçekleşen çok özel bir sembolizme göre iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyecek.  Özellikle iş hayatımızla ilgili olarak pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun artabileceği, ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şansımızın yükselebileceği günler söz konusu olabilir. Tadını çıkarın!
 

11 Mayıs Çarşamba burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Ancak sonrasında ani ve sürpriz olaylar gerginlik getirebilir. Saat 10:35’ten itibaren gün boyunca gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından Çarşamba günü yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır.
 

12 Mayıs Perşembe burç yorumu

Saat 00:33’ten itibaren başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca hedeflerimize yürüdüğümüzü fark edebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ise hayatımızın rayında olduğunu ve güvende olduğumuzu fark edebiliriz.
 

13 Mayıs Cuma burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde düşüncelerimizi ifade edebilmekte ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlansak da, öğleden sonra saatlerinden itibaren sosyalleşebilir, dostlarımızdan destek görebilir ve yaratıcılığımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Ekip çalışmaları yapmak veya toplumsal projelerle ilgilenmek için de güzel saatler olabilir. Akşama doğru ise İlkdördün ’ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Saat 20:03’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Merkür ne kadar geri harekette bulunsa ve bize yeni bir proje yerine elimizdekileri düzenlememiz gerektiği mesajını verse de, bugün kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz, sezgilerimizi kullanabilmemiz, uzlaşıya varabilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız yönünde çok uygun koşullar sunuyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

14 Mayıs Cumartesi burç yorumu

Saat 08:52’de başlayacak 2,5 günlük süreçte işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek çok daha uygun olacak. Gün boyunca gerginliğimiz oldukça yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Bugün kronik bazı sağlık sorunlarımızdan ya da endişelerimizden kurtulmak için şifa çalışmaları yapmamızda fayda olabilir. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs bütün bu konularda güçlenmeyi, desteklenmeyi, özgüveni ve gereken dönüşümü rahat şekilde gerçekleştirebilmeyi sembolize edecek.
 

15 Mayıs Pazar burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olacak. Ancak sabah saatlerinde bazı belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden pek fazla risk almamak gerektiğini söyleyebiliriz. Öte yandan ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz yüksek olabilir. Ardından daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleye doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Öğleden sonra saatlerinde duygularımızı güçlü şekilde ortaya koymaya ve ikna edici konuşmalar yapmaya başlayabiliriz. Akşam saatlerinde çok kadersel olaylar yaşayabilir, ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz.  Gece yarısına doğru rahatımız artarken, ilişkilerde uyum, empati, denge ve huzuru yakalamak oldukça keyifli hissettirebilir.

İyi haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER