@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.02.2015

9-15 Şubat haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta duygusal yönümüzün, hırslarımızın ve tutkularımızın ön plana çıktığı günler yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

9 Şubat Pazartesi

9-15 Şubat haftasının astrolojik yorumu
Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından itibaren kendimizi pek de rahat hissetmeyebiliriz çünkü aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabiliriz ve sonrasında da duygusal baskıların getirdiği zorlanmalarla yüzleşmemiz gerekebilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren iyimser, neşeli, rahat ve daha güvende hissedeceğiz. Kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz, inanç ve şükran duygumuz oldukça yüksek olacak. Öğlene doğru kendimizi daha da rahat ve özgüvenli hissetmeye başlayabiliriz. Saat 13:59’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından günün geri kalanında yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. İkili ilişkilerle ilgili bugün biraz endişeli ve kırılgan olabileceğimizi hesaba katarak hareket etmemizde fayda var.

10 Şubat Salı
Saat 09:06’da başlayan 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Öğle saatlerine kadar duygularımız ve mantığımız bizi farklı yönlere çekebilir ve bir denge kurmakta zorlanabiliriz. Akşama doğru fedakarlık eğilimimiz yükselirken enerjimizi bize ilham veren konulara, sanata ve ruhsal çalışmalara yönlendirebiliriz.

11 Şubat Çarşamba
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Öğle saatlerine kadar aradığımız destekleri bulabilir ve kendimizi çok güçlü hissedebiliriz. Gününü geri kalanında iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimi gösterebiliriz. Akşam saatlerinde ise ilişkilerde kolayca uyum sağlayabilir, son derece romantik ve keyifli olabiliriz. Duyguların derinden aktığı çarşamba akşamının keyfini çıkarmanızı dilerim. Bugün ayrıca 21 Ocak tarihinden beri geri harekette olan iletişim gezegeni düzenli haline dönecek ve böylece bir süredir ertelenen, beklemede olan işlerimiz normal seyrinde akmaya başlayacak.

12 Şubat Perşembe
Sabahın çok erken saatlerinde Sondördün’ün getirdiği gerginliği hissedebiliriz. Sonrasında enerjimiz ve motivasyonumuz çok yüksek olsa da saat 07:33’ten 18:47’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 18:47’den itibaren başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız veya seyahat planlarına odaklanmamız söz konusu olabilir. Akşama doğru duygularımızı daha da rahat ifade edebilir, keyifli sohbetler içinde bulunabiliriz.

13 Şubat Cuma
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bu günlerde ön plandaki temalarımız olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren kararsızlık ve yön tespit etmekte zorlanma hissedebiliriz, öte yandan sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir. Akşamüstü saatlerinde kadersel karşılaşmalar ve ilginç buluşmalar gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde ise sosyalleşmek ve arkadaşlarımızla birlikte heyecanlı saatler geçirmek isteyebiliriz.

14 Şubat Cumartesi
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bu günlerde ön plandaki temalarımız olabilir. Gece yarısından itibaren rahat, keyifli ve iyimser hissedebiliriz. Sabah saatlerinde ilişkilerde fedakarlık yapma zorunlulukları ile özgürlük ihtiyaçlarımız arasında kalabiliriz. Akşamüstü saatlerine doğru önce daha rahat ve özgüvenli hissetmeye başlasak da sonrasında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar oluşabilir. Her ne kadar hırslar yükselmiş olsa da saat 17:16’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından günün geri kalanında yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak.

15 Şubat Pazar
Saat 00:25’ten itibaren ise 2,5 günlük yeni döngü başlıyor ve buna göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Öğle saatlerine kadar ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebiliriz. Ancak akşama doğru her şeyin yönü aniden değişebilir ve gece yarısına doğru da aniden gelişen olaylar bizi fazlasıyla şaşırtabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER