@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.07.2012

9-15 Temmuz 2012 haftalık burç yorumunuz

9-15 Temmuz tarihleri arasındaki gökyüzü hareketleri nasıl olacak ve bu bizim hayatımızı nasıl etkileyecek? Astrofiber.com sitesinin uzmanları Pudra.com'a anlatıyor.

9 TEMMUZ PAZARTESİ: Ay, Balık burcunda ve saat 15:15’e kadar boşlukta olduğundan belirsizlik, kararsızlık ve ikilemler devam ediyor. Bu saatlerde başlangıçlardan, girişimlerden uzak durarak akışa teslim olmakta ve elimizde ki işleri tamamlamakta fayda var. Fakat bu saatten sonra Ay Koç burcuna geçiş yaparak hareketlenmemizi sağlayacak. Öncelikle iki gündür devam eden ataleti üstümüzden atıp, bireysel kararlar almaya çalışabiliriz. Bencil ve güdüsel davranışlar sergileyerek, hızla harekete geçebiliriz. Hemen arkasından gelen Mars karşıtlığı işlerin daha da karışmasına neden olabilir. Terazi burcundaki Mars zaten ilişkilere vurgu yaptığından; bu açıdan nasibimize kavga ve tartışmalar düşebilir. Kendi istek ve taleplerimizin peşinden fütursuzca gitmek, çatışmalara yol açabilir. Öfkeli ve ani tutumlar ilişkileri bitirebilir. Gece yarısında başlayacak olan Kuzey Ay Düğümü, Ay üçgeni hevesli ve girişimci halimizi destekler nitelikte olacaktır.

9-15 Temmuz 2012 haftalık burç yorumunuz

10 TEMMUZ SALI: Ay, hâlâ Koç burcunda ve gece boyunca yoğun açılar kuracak. Saat 04:00 civarı yaşanacak Ay/Jüpiter sekstili enerji patlamasına veya hareketli rüyalar görmemize neden olabilir. Sabah saatlerinde önce Ay/Pluto karesi hemen ardından da Ay/Uranüs kavuşumu yaşanacak. Güne enerjik başlamış olmamız, hırslı ve girişimci olmamızı da sağlayabilir. Sosyal statümüzde atlama yapmak için şartları zorlayabilir, liderliği ele geçirmek için mücadele edebiliriz. Bugünün en belirgin enerjisi düşünmeden ve fazla cesur davranmamız olacaktır. Bireysel ve ani kararlar karşımızdakileri şaşırtabilir. Öğlene doğru gerçekleşecek Ay/Venüs sekstili ve Ay/Merkür üçgeni, işbirliklerinden gelecek fırsatları anlatıyor olabilir. Ticari anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelerek, anlaşmalar sağlanabilir. Güçlü ve özgüveni yüksek bir tarzla iletişim kurarak, gereğinden fazla risk alabilirsiniz. Çok hareketli ve yoğun bir güne hazır olmalı, karşılaştığımız fırsatları doğru değerlendirmeliyiz.

11 TEMMUZ ÇARŞAMBA: Sabah saatlerinde Güneş Yengeç, Ay Koç burcunda 19 derece de son dördün fazı oluşuyor. Bu faz güne gerilimli başlamamıza rağmen, girişim ve hareket isteğimizi de yoğunlaştırıyor. Bir yandan aile, yuva ve duygusal konularla ilgili bilinçli hedefler için eyleme geçerken bir yandan da bireysel, bencilce ve başına buyruk davranışlarla gerilimin dozunu artırabiliriz. Her şeyi tek başına ve yükü üstlenmiş olarak yapmaya çalışmak, hem öfkelenmemize hem de yorulmamıza yol açacaktır. Öğle saatlerinde gerçekleşecek Ay/Satürn karşıtlığının hemen arkasından Ay’ın boşluğa düşmesi, girişimlerimizin de engellerle karşılaşacağını veya sandığımızdan daha uzun sürede ilerleyeceğini gösteriyor. Zaten Terazi burcunda ki Satürn’le oluşacak 180 derecelik bu açı; birkaç gündür devam eden hevesli ve cüretkâr tavrımıza bir dur diyecektir. Adaleti, karşımızdakinin duygu ve düşüncelerini, işbirliklerini ve ekiple çalışmayı göz ardı ederek yaptığımız bütün eylemler duvara çarpmış gibi duraklayabilir. Öğleden sonrayı aceleyle aldığımız kararları revize ederek ve daha planlı olarak geçirebiliriz.

12 TEMMUZ PERŞEMBE: Birkaç gündür devam eden yoğun enerji ve hareketten sonra Ay’ın güçlü olduğu Boğa burcuna geçişiyle sakinleşebilir ve huzur bulabiliriz. Önümüzde ki birkaç gün finansal konular, istikrar ve güven arayışı gündem de olabilir. Artık önce düşünüp sonra harekete geçmenin, sınırları muhafaza etmek için çaba göstermenin zamanı. Ay Boğa, Güneş Yengeç’ te akla hemen aileyi ve maddi, manevi değerleri getiriyor. Bugün gerçekleşecek Ay/Pluto üçgeni bu değerleri dönüştürmek konusunda istekli olabileceğimizi ve yardım alacağımızı gösteriyor. Uzun vadeli hedeflere varmak için kararlı davranabilir, güçlü kişilerden gelen destekle güven ihtiyacımızı karşılayabiliriz. Fakat arkasından oluşacak Ay/Merkür karesi lüks tüketime düşkünlük gösterebileceğimizi anlatıyor. Aynı zamanda inatçılık yapabilir, uyum sağlamadan kendi taleplerimizi kabul ettirmeye çalışabiliriz. Bu açı aynı zamanda fazla muhafazakâr davranmamıza ve her türlü yeniliğe kapalı olmamıza da yol açabilir. Bugün keskinleşen Mars/ Güney Ay Düğümü üçgeni geçmişten gelen zihinsel tartışma ve sorunları uyumla, iletişim yoluyla çözmemizi sağlayabilir.

13 TEMMUZ CUMA:
Ay Boğa burcunda ki hareketine devam ediyor ve gün içinde kayda değer bir açı ilişkisine girmiyor. Sadece akşam saatlerinde gerçekleşecek Ay/Güneş sekstilinin ardından Ay boşluğa düşecek. Hedeflerimize varmak için gereken istikrara, güvene ve huzura sahip olacağımızı, bildik ve tanıdık olay ve duygular üzerinden harekete geçeceğimizi, finansal konularla ilgili destekler bulabileceğimizi görüyoruz. Bugün olayların ağır çekimde gibi ilerlemesi mümkün. Büyük ve ani olaylardan uzak ağır adımlarla hareket edebiliriz. Zaten Pazar günü geri gitmeye başlayacak olan Merkür’de iyice ağırlaştığından ana temamız durağanlık olabilir. Ay/Güneş sekstilini dekoratif konularla veya gayrimenkul alım satımıyla değerlendirebiliriz.

14 TEMMUZ CUMARTESİ: Ay; öğleden sonra İkizler burcuna geçene kadar boşlukta kalacak. Son iki gündür devam eden hareketsizlikten sonra bu yoğunluk ve hareket hepimize iyi gelebilir. Zihinsel faaliyetlerin hız kazanması ve iletişim trafiğinin karışması söz konusu olabilir. Bugün gerçekleşecek Merkür/Venüs sekstili ilişkilere vurgu yapıyor. Kelimeleri güzel kullanabilir, kendimizi doğru ve şiirsel bir dille ifade edebilir, romantik konuşmalar yapabiliriz. Bu açı tüm gün devam ederken akşam saatlerinde Ay/Neptün karesi devreye giriyor. Değişken burçlarda ki bu kare; hayal kırıklıklarıyla birlikte, kararsızlık, belirsizlik, vazgeçme ve can sıkıntısını beraberinde getirebilir. Verilen sözler tutulmayabilir, yapılan planlar sonuca ulaşmayabilir. Gece yarısına gelindiğinde ise Ay/Güney Ay Düğümü kavuşumu oluşacak. Eski sorunlar, dedikodular tekrar gündeme gelebilir. Sinirler gerilebilir, vazgeçmeler, kayıplar yaşanabilir. En iyisi karar almadan, sonradan pişman olacak eylemlere kalkışmadan olayları akışa bırakmak olacak.

15 TEMMUZ PAZAR:
Ay artık balsamik faza girdi. 19 Temmuz’da Yengeç burcunda açılacak Yeniay’a kadar yeni bir işe girişmeden, planlar yapmalıyız. Bugün gerçekleşecek Güneş/Satürn karesi zaten girişimlerde karşımıza engeller çıkaracaktır. Üstelik Merkür; 8 Ağustos’a kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor. Merkür Aslan burcunda; yönetimsel sorunlara, gösteri ve sanat dünyasında iletişim problemlerine yol açabilir. Fakat bugün Ay; hem Jüpiter hem de Venüs’ le kavuşarak güzel bir Pazar geçirmemizi sağlayabilir. Önce Ay/Mars üçgeni; zihinsel olarak harekete geçmeyi, ilişkilerde yoğun bir iletişim içinde olmamızı sağlayacak. Ay/Uranüs sekstili ise ani girişimler için gereken cesarete sahip olacağımızı, fakat Venüs/Jüpiter açılarıyla da beklentilerimizi fazla büyüteceğimizi gösteriyor olabilir. Yani bugünün açıları oldukça karmaşık duygulara yol açabilir. Bir yandan iyimserlik ve cesaretle harekete geçmek isteyeceğiz, bir yandan da önümüze sürekli engeller çıkacak. Zihinsel olarak çok aktif olabilir, sosyal çevremizle beraber olabiliriz. Fakat bugün gelişen olayların uzun vadeli olmayacağını ve her an bitebileceğini bilmeliyiz. Zihinsel faaliyetler artıyor, duygulara karmaşa hâkim.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER