Milliyet 11.03.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (12-18 Mart 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (12-18 Mart 2012)

Bugünlerde bazı girişimlerinizi gözden geçirerek gereksiz ısrarlar içine girmemelisiniz. Çok şey yapabilirsiniz ancak bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Daha önce üzerinde durduğunuz ya da hayata geçiremediğiniz bir konu yeniden gündeminize gelebilir. Düşünce dünyasında son derece aktif olabilirsiniz. Yeni kazançlar elde etmek, birikimlerinizi daha iyi kullanmak ve yatırımlar açısından pozitif beklentiler var. Biraz çaba ile başkalarından destek bulabilirsiniz. Bu arada güzel olan şeyler için harcamalarınızın da artması çok olası.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Burcunuzda yan yana gelen Venüs ve Jüpiter son derece bereketli, şanslı ve her yönden kazançlı koşullara işaret etmekte. Kişisel konularda, ilişkilerinizde, evlilikte ve aşkta mutluluk vurgulanırken, pasif kalmamalı ve sosyal alana daha çok katılmalısınız. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, çekiciliğinizi ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar, zevklere aşırı yönelme ve tembellik de söz konusu olabilir. Sağlık açısından beslenmenize özen gösterin. Hayallerinizi gerçek kılabilen pek çok imkan var.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta gerilemeye başlayan Merkür bazı plan ve projelerinizi gözden geçirmenizin iyi olacağını anlatıyor. Beraber yapılan işler, gruplar, arkadaşlıklar şimdi daha farklı bir yöne doğru ilerleyebilir. Yeni fikirlere açıksınız ve şimdiye kadar denenmemiş olan şeyleri ortaya koyabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde şansınızı yaver gitmesine yardımcı edecek çok şey var. Bir bakıma koruma altındasınız. Ancak eve ve yerleşiminize ait uğraşlar fiziksel açıdan yorucu olmaya devam edebilir. Mesleki alanda da sesinizi çok iyi duyurmanız kolay olmayabilir.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yılın bu döneminde kendinizi geliştirebileceğiniz, yolculuklardan ve yabancılardan çok şey öğrenebileceğiniz fırsatlar devam ediyor. Ancak iş hayatına ve sorumluluklarınıza ilişkin daha girişken olmalı ve beklenmedik değişikliklere karşı esnek davranabilirsiniz. Farklı düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bununla birlikte, daha iyi anlaşılmak ve ifade etmek için bilinçli bir çaba içerisinde olun. Bu dönemde size mutluluk getirecek ilişkiler, arkadaşlıklar ve sosyal alanda pozitif adımlar var. Ümitlerinizin gerçekleşmesi hiç de zor değil.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde sizi bağlayan, duygusal açıdan meşgul eden çok şey var. Ancak yavaş yavaş bu sınırlamalardan kurtulmaya başlıyorsunuz. Son zamanlarda kabullenme getiren koşullar, güveninizi etkileyen gelişmeler söz konusu olmuş olabilir. Ancak yeni fikirler ve size yepyeni başlangıçlar getirebilecek olanakların da ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bu dönemde eğitimle ilgili konularda, yolculuklarda ve medyaya, iletişime ait konularda bazı anı değişiklikler düşüncelerinizi değiştirebilir. Mesleki konularda ise pozitif koşullar ve şans sizden yana.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Boğa burcunda yan yana gelen Venüs ve Jüpiter size yabancılardan yana şans getiriyor. Bu birleşim özellikle yolculuklar, eğitsel konular ve başkalarından destek almak konusunda şansa ve uyuma işaret etmekte. Merkür’ün geri harekete dönmesi ise ortak para konularında, finansal alanda bazı ani değişikliklerin gündeme gelebileceğini gösteriyor. Düşünce düzeyinde, korku ve endişe ile hareket etmek yerine, karşınıza çıkan bu değişikliklere daha olumlu yönde bakmalısınız. Bu dönemde ilişkilerden çok şey öğreniyorsunuz.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Burcunuzun yöneticisi Venüs’ün Jüpiter’le birleşimi özellikle ortaklaşa imkanlara, yatırımlara ait bazı yeni imkanlara işaret etmekte. Bu dönemde daha rahat koşullar elde edebilir ve size destek verenler olduğunu görebilirsiniz. Finansal konularda şansınız yerinde. Yabancılarla ilgili işlerde de ilerleme olabilir. Bu arada zaman alan işler, duygusal alanda sizi yoran durumlar olsa da, bu dönemde başkalarından alacağınız destek çok önemli. Ortaklaşa işler ve anlaşmalar cephesinde de hızlı adımlar söz konusu ancak beklenmedik değişiklikler olabilir.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Halen Balık burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde hayatın güzel yönlerine, yaratıcı çalışmalara zaman ayırabileceğini anlatıyor. Ancak bu arada iş ve çalışma koşullarınıza ait yeniliklere de dikkat edilmeli. Bazı tekrarlar ya da yeniden gözden geçirilmesi gereken işler zihnen yorucu olabilir. Yakın ilişkilerde, aşkta ve ortaklıklarda oldukça şanslısınız. Venüs’ün durumu pozitif beklentiler, kazançlar getirmekte. Anlaşmalar, toprağa ya da maddi değerlere ait gelişmeler sayesinde olumlu adımlar atabileceksiniz. Destekleniyorsunuz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Yılın bu döneminde yakın çevrenize, ailenize ait konular vurgulanırken, kendinizi ikilem içinde hissedebiliyorsunuz. Eve ve yakınlara ait uğraşlar, hizmetler, fedakarlıklar gündeme gelmiş olabilir. Neyse ki bugünlerde yeni fikirler ve yaratıcılığınızı, cesaretinizi ortaya koyabileceğiniz imkanlar da gelişiyor. Daha heyecanlı ve risk almak yönünde isteklisiniz. Yine de riskli işlerde aceleci davranmamalısınız. İş ve çalışma ortamınızdan gelebilecek pozitif haberler ve size destek verebilecek olanaklar var. Zevklerde abartı sağlığınızı zorlayabilir.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde Boğa burcunda birleşen Venüs ve Jüpiter aşkta, yaratıcı konularda, çocuklarla ilgili alanda sizi mutlu edebilecek gelişmelere işaret etmekte. Hayattan zevk almak, aşka açık durmak hayatınızı renklendirecek. Duygularınızı daha başarılı ve açık biçimde ifade edebilirsiniz. Kuşkusuz böyle bir dönemde harcamalarınızı da arttırabilir, güzel olan şeyler için yatırıma gidebilirsiniz. Yakın çevrenizde, ailevi işlerde, ev hayatında bolca hareketlilik dikkat çekmekte. Evdeki trafik artabilir. Evde yapabileceğiniz pek çok uğraş da çıkabilir.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde ailevi alanda, evde daha pozitif gelişmeler bekleyebilirsiniz. Evde, yerleşime ait konularda sizi mutlu edebilecek olanaklar ve daha çok konfor getirebilecek harcamalar var. Ailenizden destek görebilir ve evde daha çok huzur bulabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kişisel yeteneklerinizi seferber etmeye çalışmalı, yeni kazanç olanakları göz ardı etmemelisiniz. Yakın çevrenizde oldukça hareketli bir tempo var. Bu dönemde kısa yolculuklar, konuşmalar, yazışmalar, sizi zihnen verimli kılan pek çok çalışma içerisinde olabilirsiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Halen burcunuzda ilerleyen Güneş sayesinde kişisel alanda yeni girişimler konusunda çok daha iyimsersiniz. Bu arada son aylarda sürüncemede kalan işler, ortaklaşa konular var ancak bu konulara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Sizi eleştiren kişilerden öğrenebileceğiniz çok şey olabilir. Daha objektif olmaya bakın. Bu hafta yakın çevrenizden, kardeşlerden kazanç getiren, fayda sağlayan olanaklar, olumlu haberler elde edebilirsiniz. Konuşmalar, ziyaretler, anlaşmalar sayesinde maddi durumunuzu daha iyi hale getirebilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER