Milliyet 16.04.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (16-22 Nisan 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (16-22 Nisan 2012)

17’sinden itibaren burcunuza geri dönen Merkür sizi hem daha hareketli kılıyor, hem de eski projeleri yeniden gündeme getiriyor. Taze fikirlerle ortaya çıkabilir ve zekanızla dikkat çekebilirsiniz. Bugünlerde eğitsel uğraşlar, ticari konular daha hızlı sonuç verebilir. Düşünceleriniz ve sözlerinizle öne çıkabilirsiniz. Yakın çevreniz de çok canlı ve bolca konuşma, sohbet ve arkadaşlıklar var. İş ortamındaki sıkışmaların artık bundan sonra yerini en azından daha fazla karar ve insiyatif alacağınız olanaklara bırakması söz konusu olacak.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Güneş’in burcunuza ilerlemesi şimdiye kadar belirsiz kalan, beklemede duran kararlarınızın netleşmesi açısından yararlı olacak. Yeni enerjiler, daha kararlı tutumlar kazanmaktasınız. Kişisel konularınıza, sizi doğrudan ilgilendiren durumlara odaklanabilirsiniz. Bazı net olmayan ya da risk içeren girişimlerde dikkatli olmaya devam edin. Ani düşüncelerle ortaya çıkan önerileri dikkatle değerlendirin. Yeni kazanç imkanları ve ilişkiler yoluyla gelebilecek kazançları şimdiden sağlama almaya çalışmalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Burcunuzda ilerleyen Venüs hayatınıza renk, hafiflik ve yeni tanışmalar getirmekte. Venüs’ün getirebileceği sosyal imkanları değerlendirebilirsiniz. Bu dönemde sosyal alanda, arkadaşlıklarda keyifli zamanlar söz konusu. Aşka ve beraberliklere çok daha açıksınız ancak bir yandan da ikilemler yaşamaya başlayabilirsiniz. Mars’ın durumu uzun zamandır sizi ev ve ailevi konularla ilgili meşgul eden, yoran durumları yavaş da olsa aşmaya başlayabileceğinizi gösteriyor. Uzun zamandır iş açısından yeterli hızda ilerlemeyen koşullar düzelmekte.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Boğa burcuna ilerleyecek olan Güneş bir süredir iş hayatında, mesleki konularda yapmış olduğunuz girişimleri daha sağlam bir zemine oturtmak ve bir ölçüde gevşemek isteyebileceğinizi anlatıyor. Gelecek yönündeki beklentilerinizi, umutlarınızı, özellikle güvenliğinizi daha fazla konu edebilirsiniz. Ancak bu arada iş hayatında sizi harekete geçirecek yeni projeler ve fikirler de var. Aşkta ve arkadaşlıklarda biraz daha temkinli ve dikkatli olmalısınız. Gizli durumlar, endişe getiren, ikilik doğuran durumlar, dedikodular olabilir.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Güneş’in Boğa burcuna ilerlemesi ile birlikte, meslek hayatınıza, işinize, hedeflerinize ait konular çok daha önem kazanıyor. Kararlı ve istikrarlı davranmak durumundasınız. Para durumunuzu, birikimlerinizi ilgilendiren konularda daha gayretli olabilirsiniz. İşinizde sizi öne çıkaran imkanların olduğunu göreceksiniz. Bu dönemde terfiler, ilerlemeler de söz konusu. Uzun zamandır maddi konularda gereksiz harcamalara yol açan koşulları artık dengeleyebilirsiniz. Yakın çevrenizde de çok hareketlilik var.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Güneş’in Boğa burcuna ilerlemesi ile birlikte, daha rahat nefes alabileceğiniz koşullar doğmakta. Son bir ay içerisinde karşınıza çıkan huzursuzluklar, krizler yerini daha verimli bir sürece bırakmakta. Aynı zamanda Mars’ın da düzgün harekete dönmesi bir süredir sürüncemeye girmiş projelerinizin önünün, iş koşullarının açılabileceğini anlatmakta. Bu dönemde para durumunuzu, anlaşmaları ve borç, alacak işlerini ilgilendiren konularda daha hızlı kararlar verebileceksiniz. İş hayatında ortaklıklar, anlaşmalar dikkat çekiyor.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde çok fazla kontrolünüzde olmayan gelişmeler, özellikle finansal açıdan, para durumunuz bakımından sizi meşgul eden olaylar önem kazanıyor. Ortaklaşa kazançlar da mümkün. Yatırımlar, eşin ya da ortağınızın maddi durumu, anlaşmalar, toprağa ve mirasa ait gelişmeler gündeme gelebilir. Bu arada yabancılar, ufuklarınızı geliştirebilecek beraberlikler ve ortaklaşa işler de söz konusu. Bu alandaki gelişmeleri, fırsatları şimdiden değerlendirmeye bakmalısınız. Bir süredir elinizi, kolunuzu bağlayan koşullardan kurtulabilirsiniz.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta Güneş’in karşıt burcunuza ilerlemesi ile birlikte, önünüzde yeni bir dönemin açılmakta olduğunu fark edebilirsiniz. Son altı aydır süregelen işlerinizi, projelerinizi, kararlarınızı gözden geçirmek ve yeni bir durum değerlendirmesi yapmak gerekebilir. Bu süreçte evlilik, ortaklıklar ve anlaşmalar açısından olumlu fırsatların çıkması söz konusu. Yeni insanlar, yabancılarla ilgili işler iş ilişkileriniz açısından faydalı imkanlar sunmaya hazır gözükmekte. Ayrıca bu dönemde sizi iş hayatında meşgul eden çok fazla zihinsel iş ve yük var.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu yeni dönemde, enerjinizi daha somut ve iş açısından sizi meşgul edecek projelere ayırmanız gerekebilir. Son bir aydır ortaya koyduğunuzu enerjinizi şimdi elle tutulur hale getirmek için daha sıkı çalışmalısınız. Bu yeni dönemde iş ortamına ait uğraşlar, sizinle beraber çalışan ya da yardımcı olan kişilerle ilgili uğraşlar zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Bu arada yakın beraberlikler, aşk ve arkadaşlıklar hayatınıza daha canlı, renkli koşullar getirmekte. Bununla birlikte, beraberliklerinizde istikrarı yakalamak pek kolay olmayabilir.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Boğa burcuna ilerleyen Güneş hayatın güzel yanlarına, zevklerinize ve aşk hayatına daha çok zaman ayırabileceğinizi anlatıyor. Güzel olan şeyler için daha çok harcama yapabilirsiniz, bu arada spekülatif işler de gündeme gelebilir. Topraktan, gayrimenkulden gelen kazançlar söz konusu olabilir. Yine bu dönemde iş ortamında ilişkilerinizi, ortak projeleri ilgilendiren gelişmeler de mümkün. Çalışma hayatında ilişkilerinize gözden geçirmeniz söz konusu olabilir. Projeler, organizasyonlar açısından zaman alan süreçler var.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Güneş’in Boğa burcuna ilerlemesi sizi daha meşgul ve iş açısından yoğun bir döneme sokmakta. Enerjinizi odaklamalı ve mümkün olduğu kadar etkin, verimli olmaya çaba göstermelisiniz. Bazı bitişler ve yeni başlangıçlar iş durumunuzu yakından etkileyebilir. Toprağa ve eve ait konulara odaklanabilirsiniz. Yakın çevreniz yine çok hareketli ve yeni haberlerle harekete geçebilirsiniz. Aşkta oldukça renkli ve canlı günlerdesiniz. Hayatın güzel yönlerine açıksınız. Ancak duygusal alanda daha özgür ve bir ölçüde ikilem içinde olabilirsiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Güneş’in Boğa burcuna ilerlemesi düşüncelerinizi daha sakin ve verimli biçimde uygulamak açısından güzel imkanlar sunmakta. Süregelen projelerinizde başkalarından daha çok destek bulmanız mümkün. Bu arada Kasım ayından bu yana değişik şekillerde engellenmiş, başarısızlığa uğramış durumlar ve çatışmalar yerini daha akılcı hareket edebileceğiniz olanaklara bırakmakta. Bu dönemde yeni fikirler iş hayatınız ve parasal kazançlarınız açısından çok önem taşıyor. Harekete geçmeli ve enerjinizi istikrarlı kullanmaya bakmalısınız.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER