Milliyet 15.01.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (16-22 Ocak 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın..

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (16-22 Ocak 2012)

İşinizde sizi test eden yoğunluklar hala devam etmekte. Eğer planlı ve sorumlu davranırsanız, başarılarınız da büyük olacaktır. Kurallarla ve üstlerinizle ilişkinizi zorlamak yerine, öğrenmeye açık durmalısınız. 20’sinden itibaren sizi özgürleştiren ve daha sosyal kılan olanaklar doğmakta. Pozitif beklentiler ve umutlar içine girebilirsiniz. Bu arada iş ortamında artan yükler ve detaylar hala etkin ve etkin olmaya da devam edecek. Organizasyonel işleri göz ardı etmeyin. Aşkta durum biraz karışık ve etkilere açık olabilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Güneş’in Oğlak burcunda son demlerini yaşadığı bugünlerde yeteneklerinizi seferbere edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde, özellikle 20’sinden sonra işiniz ve kariyerinizle ilgili konular, sizin için önem taşıyan gelişmeler gündeme gelebilir. Bu dönemde başkalarının görüşlerinden yararlanabileceğiniz koşullar içindesiniz. Yabancılarla ilgili konuşmalar, uzaklarla, yolculuklarla ilgili işler belirli sonuçlar getirebilir. Aşk gezegeni Venüs’ün olumlu açısı hayatınıza daha fazla mutluluk, keyif ve tatmin getirmekte.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Neredeyse son bir aydır sizi geren ve bir şekilde krize sokan konuları bu hafta yavaş da olsa aşmaktasınız. Bağlayıcı durumlar, parasal işler, finans durumunuzu anlatan uğraşlar dikkat çekmeye devam ediyor. Parasal konularda daha ciddi ve sorumlu davranmak ihtiyacı içerisindesiniz. Eşinizin ya da ortağınızın durumu, mirasa, paylaşımlara ait işler gündemde. Neyse ki 20’sinden sonra gündeminiz rahatlayacak. Zihinsel sıkışıklardan kurtulmaya başlayacaksınız. Aşkta da hareketli günler var ancak biraz kafanızı karıştıran durumlar da olabilir.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Son zamanlarda ilişkilerden, başkalarından çok şey öğrendiniz. Bu dönemde hayata ve ilişkilere bakışınızda değişiklikler var. Olgunlaştırıcı deneyimler, paylaşımlar söz konusu. Olaylara ve insanlara daha dikkatli ve sorumlu şekilde baktıkça, daha çok şey öğrendiğinizi fark ediyorsunuz. Önümüzdeki günlerde, 20’sinden sonra sizi parasal açıdan ilgilendiren ortaklaşa imkanlar içinde olabilirsiniz. Yeni paylaşımlar da söz konusu. Aşkta daha mutlu en azından daha huzurlu olabileceğiniz günler gelmekte. Hayata daha pozitif bakmaya çalışın.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Son zamanlarda yorucu uğraşlar ve zaman alan işler yüzünden oldukça yıpranmış olabilirsiniz. Kendinize, sağlığınıza daha fazla önem vermeli ve gevşemeyi de ihmal etmemelisiniz. 20’sinden sonra şimdiye kadar yaptıklarınızı daha fazla anlatabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Başkalarından gelecek tepkilere ve düşüncelere açık durmaya bakın. Zira yakın beraberlikler ve evlilik test edilebilir. Olayları tek başına yönlendirebilecek durumda değilsiniz. Ancak ortaklaşa finansal konularda mutlu edici sonuçlar olabilir.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Burcunuzda yavaşlamaya başlayan Mars son aylarda giriştiğiniz işleri yeniden gözden geçirmenin gerekli olduğunu anlatıyor. Bu durumu önümüzdeki haftalarda daha kolay fark edebilirsiniz. Bu dönemde, özellikle 20’sinden sonra ilginizi iş alanına, grup çalışmalarına ve teknik konulara odaklayabilirsiniz. Zihinsel açıdan yaratıcı olabileceğiniz, düşüncelerinizi başarılı biçimde gösterebileceğiniz pek çok imkan var. Bu arada yakın beraberliklerde ve duygusal alanda paylaşımlarınız artmakta. Başkalarına daha fazla hassasiyet gösterebilirsiniz.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Yaklaşık bir aydır gerek evinizi, gerekse işinizi, ilişkilerinizi ilgilendiren konularda daha kalıcı kararlar almaya çalışıyorsunuz. Bu dönemde hala Oğlak’ta hareket eden Güneş en azından 20’sine kadar sizi daha mücadeleci kılmakta. Eve, toprağa ve aileye ait konular var. Neyse ki 20’sinden itibaren daha olumlu ve akıcı gelişmelerin gündeme geleceğini söyleyebiliriz. Sizi sevindiren, daha yaratıcı kılan koşulların içinde olacaksınız. Aşk daha kolay gelecektir. Bu arada başkaları ile görüş farklılıklarınızı abartmamalısınız. İşte ise kararsızlıkları aşmak gerekiyor.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Yaklaşık bir aydır yakın çevrenizde sizi oldukça sorumlu kılan değişiklikler içindesiniz. Zihinsel açıdan daha ciddi ve yorucu bir tempo gündemde olabilir. Eğitim hayatında olanlar açısından sıkı çalışılması gereken bir dönemdesiniz. İşte ise anlaşmalar, yazışmalar ve imzalar, kurallara ve devlete ait uğraşlar oldukça meşgul edici olabilir. 20’sinden itibaren dikkatinizi kendi özel çevrenize, ailenize çok daha fazla odaklamaya başlayabilirsiniz. Bu yeni dönemde evdeki ilişkileriniz önem kazanmakta. Ancak aşta mutlu olmak çok daha kolay.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Son bir aydır parasal konulara ve iş hayatınıza daha ciddi ve sorumlu bir gözle bakmak durumundaydınız. Bu dönemde yeteneklerinizi güçlendirmek ve yeni şeyler öğrenmek için çabalarınız devam edecektir. 20’sinden itibaren daha pozitif koşullar ve olumlu haberler alabilirsiniz. Düşüncelerinizi iyi ifade edebileceğiniz, eğitimde ve anlaşmalarda akıcı durumlar içinde olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde evde yumuşama, rahatlama ve daha duygusal yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Ailenizden alabileceğiniz destekler var.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Son bir aydır yeni adımlar atmış ve daha kararlı davranarak öne çıkmış olabilirsiniz. Güneş 20’sine kadar burcunuzda ilerlemeye devam ederken, kişisel konularda ve girişimlerde başarılı olma şansınız yüksek. 20’sinden sonra ise bu girişimlerinizi daha sağlam ve istikrarlı hale getirecek uğraşlar içine girebilirsiniz. Özellikle iş hayatında ve parasal konularda yeni yaklaşımlar ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz olumlu destekler bulabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kardeşlerle ilgili konular daha olumlu ve kazançlı hale dönebilir.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Güneş henüz Kova burcuna ilerlemedi ancak 20’sinden sonra genel bir rahatlama ve pozitife dönüş başlayacak. Bu dönemde tamamlanması gereken işler ve bazı kısıtlamalar sizi zihinsel açıdan oldukça yoruyor olabilir. Geçmişle hesaplaşmaktasınız ancak artık yavaş yavaş geleceğe de bakabilirsiniz. Yine bu dönemde parasal destekler ve yeteneklerinizi, hayal gücünüzü olumlu yönde değerlendirebileceğiniz olanaklar söz konusu. Kadınlarla ilgili uğraşlar kazançlarınıza olumlu yansıyabilir. Kişisel girişimleriniz artmakta. Daha umutlusunuz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Venüs’ün burcunuza ilerlemesi hayatın güzelliklerinden, aşktan yana çok daha pozitif bir tutumun ortaya çıkabileceğini anlatıyor. Yeteneklerinizi, hayal gücünüzü ortaya koyabilir ve sempati toplayabilirsiniz. Bu aynı zamanda bir süredir sorunlu giden ilişkilerinizin de toparlanabileceğini anlatmakta. Ancak bu dönemde iş hayatında ya da üstlerinizle ilgili konularda pek çok belirsizlik olabilir. Aceleci kararlardan kaçınmalısınız. Bir ölçüde şartların değiştiği, tam olarak kontrol edemediğiniz koşullar içinde olabilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER