Milliyet 18.03.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (19-25 Mart 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (19-25 Mart 2012)

Bu hafta Güneş’in burcunuza ilerlemesi ile birlikte canlılığınız, iyimserliğiniz artmakta. Kendinizi daha hareketli ve umutlu hissedeceksiniz. Yeni başlangıçlar ve projeler söz konusu olabilir ancak geri giden Merkür yüzünden acele ile hareket etmemeli ve bazı eksikleriniz olabileceğini görmelisiniz. Henüz güçlü ve önemli bir adım atmak için koşullar yeterince olgunlaşmamış olabilir. Para durumunuzu, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirebilir, başkalarından destek bulabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarına yeniden odaklanabilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Halen burcunuzda ilerleyen Venüs size daha fazla tatmin, aşka yönelim ve yaratıcı olabileceğiniz imkanlar getirmekte. Çekiciliğinizi ve etkinliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Güzel olan şeylerle bir arada olmak, hayattan zevk almak kolay olacak. Ancak bu arada yeni gelişmeler özellikle ani risklere işaret ediyor. Tam olarak yönünüzü belirleyemediğiniz durumlarda hemen karar vermemeli, yaş tahtaya basmamalısınız. Jüpiter sayesinde yabancılar, yolculuklar ve eğitsel konular desteklenmekte. Değişikliklere açık durumdasınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta 20’sinden itibaren Koç burcuna ilerleyen Güneş yeni hevesler ve umutlarla harekete geçmek isteyeceğinizi anlatıyor. Daha olumlu beklentiler içindesiniz. Son haftalarda artan yüklerden ve karmaşalardan kurtulmaktasınız. Ancak burcunuzun yöneticisi Merkür geri hareketteyken temelli kararlar almak kolay değil. Bazı değişiklikler, aksamalar, beklemeler de gündeme gelebilir. Bu durum ev işlerine de yansıyabilir. Aşk hayatınızda sizi ruhsal yönde geliştiren koşullar var. Eskiden kaynaklanan sıkıntılardan kurtuluyorsunuz.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesi ile birlikte, çok daha fazla dikkat çekebileceğiniz günler başlamakta. Özellikle iş hayatında ve sorumluluklar düzeyinde yapabileceğiniz çok şey var. Göstereceğiniz cesaretle öne çıkabilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Çekimser kalmayacaksınız. Ancak duygusal çıkışlarınızda daha kontrollü olmalısınız. Venüs’ün konumu parasal alanda kazançlı koşullara ve kendinizi güvende hissedebileceğiniz imkanlara işaret ediyor. Tek başına yapabileceğiniz çok şey var ve daha planlı olun.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesi ile birlikte, çok daha fazla dikkat çekebileceğiniz günler başlamakta. Özellikle iş hayatında ve sorumluluklar düzeyinde yapabileceğiniz çok şey var. Göstereceğiniz cesaretle öne çıkabilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Çekimser kalmayacaksınız. Ancak duygusal çıkışlarınızda daha kontrollü olmalısınız. Venüs’ün konumu parasal alanda kazançlı koşullara ve kendinizi güvende hissedebileceğiniz imkanlara işaret ediyor. Tek başına yapabileceğiniz çok şey var ve daha planlı olun.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde halen Boğa burcunda olan Venüs ve Jüpiter hayatınıza katabileceğiniz yeniliklerin, yeni çevrelerin pozitif deneyimler getirebileceğini anlatıyor. Ufuklarınızı geniş tutmalısınız. Yabancılarla ilişkiler olumlu sonuçlar ve destekler getirmekte. Bu hafta Koç burcuna ilerleyen Güneş ise finansal alanda yeni kararlara, borç durumunuza dikkat çekmekte. Başkalarının kaynakları ile ilgilenebileceğiniz gibi, kredi durumunuzu ilgilendiren işlerle de uğraşabilirsiniz.Ufak çaplı krizlere yol açabilecek yeni durumlar gündeme gelebilir.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta 20’sinden itibaren karşıt burcunuz Koç’a ilerleyen Güneş, neredeyse son altı aydır peşinizi bırakmayan koşulların değişmeye başladığını göstermekte. Yeni bir değerlendirme ve karar aşamasında olduğunuzu söyleyebiliriz. Tek başına hareket etmeye çalışabilir ya da ilişkilerinizde varolan dengeleri değiştirmeye başlayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde pek çok kritik konuda yenilikler ve yeni kararlar içinde geçebilirsiniz. İlişkilerinizi soğukkanlı biçimde değerlendirmeye, ortaklıklar kurmaya gayret edin. Ancak yolunda gitmeyen işler bitebilir.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Yılın bu döneminde, özellikle 20’sinden itibaren çalışma koşullarınızı, sizi meşgul eden konuları ve özellikle iş hayatınızı ilgilendiren pek çok yenilik gündeme gelebilir. Bu dönemde daha çok çalışacak ve fiziksel olarak da yorulacaksınız. Bu nedenle sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi, size ne kadar destek verdiklerini görmek ve ona göre karar vermek durumundasınız. Yakın beraberlikler, anlaşmalar, ortaklaşa imkanlar hayatınızı pozitif koşullar sunuyor. Ortaklıkları iyi değerlendirebilirsiniz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesi size bir süredir engel yaratan ya da kararsız bırakan koşullardan sıyrılarak, daha bağımsız ve yaratıcı şekilde harekete geçme olanağı getirmekte. Önümüzdeki günlerde enerjinizi yükselten, daha hevesli ve girişken kılan imkanlar içinde olabilirsiniz. Aşka, çocuklara, tüm yaratıcı konulara yönelik bir canlanma ve kendini ortaya koyma isteği var. Bu dönemde iş hayatında verimli olmak ve başkalarından destek bulmak zor olmayacak. İş hayatında daha farklı bir yaklaşım geliştirmeye başlıyorsunuz.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesi ile birlikte ev ve ailevi konulara ilişkin çok hızlı değişiklikler gündeme gelebilir. Harekete geçmek durumundasınız. Yerleşim konusunda yenilikler olabileceği gibi, babanızı ya da ailenizi ilgilendiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir dönemde, iş hayatına tam olarak odaklanmanız kolay olmayabilir. Venüs ve Jüpiter’in desteği hayattan zevk alabildiğiniz, aşka da açık durduğunuz koşullara işaret etmekte. Spekülatif konular, toprağa ilişkin yatırımlar değişik alternatif kazançlar sunabilir.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Baharın gelmesi ile birlikte, sizi zihnen meşgul eden şeylerin, ziyaretlerin, kısa yolculukların da etkisi artmakta. Bu dönemde eğitsel konularda kendinizi daha cesur ve dikkat çekici biçimde ortaya koyabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade etme, ortaya koyma yönünde daha ataksınız. Kardeşlerle ilgili konular da harekete geçirici, yenilikler getirici olabilir. Ev ve ailevi konularda destek görebilir, toprak, gayrimenkul gibi yatırım olanaklarını daha iyi değerlendirebilirsiniz. Bugünlerde yakın çevrenizde sürekli bir hareketlilik ve değişiklikler içindesiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta 20’sinden itibaren Koç burcuna ilerleyen Güneş ve iş ve çalışma konularına, size daha fazla kazanç getirebilecek olanaklara odaklanabileceğinizi anlatıyor. İş hayatında yeni imkanlar elde etmek, özellikle tek başına hareket etmek ya da yepyeni şeyler yapmak için güzel fırsatlar, en azından fikirler var. Ancak Merkür geri gittiği için, parasal konularda bazı beklemeler de olabilir. Düşüncelerinizi sağlamlaştırma yoluna gitmeli, işle ilgili eksiklikleri tamamlamaya bakmalısınız. Yakın çevrenizden, kardeşlerden destekler görebilir, onlarla ilgili olumlu olaylara tanık olabilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER