Milliyet 01.01.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (2-8 Ocak 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın..

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (2-8 Ocak 2012)

Yılın ilk günlerinde hedeflerinize odaklanmanız ve sabır göstermeniz faydalı olacak. Disiplin altına girmekte zorlanıyor olsanız bile, bugünlerde planlı ve hedefe odaklı olmaya gayret etmelisiniz. İşe ya da iş ortamına ait konularda gittikçe artan gerginlikler olabilir. Organize olmak konusunda çaba içerisindesiniz. Neyse ki hayatın güzelliklerine ve aşka da açıksınız. Yeni insanlar, gruplar, yolculuklar beraberliklerinize pozitif ve taze bir enerji getirmekte. Başkalarından alacağınız bilgi ve haberleri yapıcı yönde değerlendirebileceksiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Oğlak burcundaki Güneş iş hayatında ufuklarınızı genişletebileceğiniz olanaklara işaret etmekte. Her zamanki gibi tutucu ve önlemci olmak yerine, yeni fikirlere daha açık durmalısınız. İşle ilgili olsun, olmasın yabancılar, yolculuklar hayatınıza yeni bir nefes getirebilir. Ancak birebir ilişkilerinizde ve arkadaşlıklarda biraz daha esnek ve farklı görüşlere açık bir tutumda kalmaya bakın. Yakın beraberliklerde bakış açıklarının çatışması huzur bozabiliyor. Bu dönemde aşkta daha az bencil davranmalı ve tartışmalardan uzak kalmalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde tam olarak elinizde olmayan koşullar sizi gerek duygusal gerekse parasal açıdan sıkıştırıyor olabilir. Oğlak burcundaki Güneş ortaklı para işlerine, yatırımlara ve mirasa ilişkin temalar getirebilir. Kendinizi bu konularda güvene almak istiyor olabilirsiniz. Ayrıca finansal konularda daha hesaplı ve kontrollü olmak durumdasınız. Aşkta ise daha pozitif beklentiler var. Yeni arkadaşlıklar, yeni insanlar, yeni yerler hayatınıza olumlu enerjiler getirmekte. Sevildiğinizi görebilirsiniz. Gevşemeye, eğlenceye de zaman ayırın.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yılın ilk günlerinde karşıt burcunuz Oğlak’ta ilerleyen Güneş önemli değerlendirmeler ve muhasebeler içinde olduğunuzu anlatıyor. Bundan yaklaşık altı ay önce aldığınız kararlara ve girişimlerinize bakarak, şimdi yeni bir yön çizme ihtiyacı içerisindesiniz. Başkalarının görüşlerinden daha fazla yararlanmaya bakın. Eşinizin, iş ortağınızın hatta yakın arkadaşlarınızın söylediğine kulak kabartmalısınız. Ortaklaşa kazançlar gündeme gelebilir. Eve ya da ailenize ilişkin yatırımlar, anlaşmalar maddi durumunuzu daha pozitif hale getirebilir.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde Oğlak burcunda ilerleyen Güneş dikkatinizi önceliklere, detaylara ve işle ilgili konulara çekmekte. Sizi yoran, zaman alan uğraşlar içinde olabilirsiniz. Bu nedenle sağlığınızı da önemsemelisiniz. İş hayatında daha planlı ve çalışkan olmanızın gerekliliği dikkat çekmekte. Sözleşmeler ve yazışmalar açısından tam olarak netlik kazanmamış durumlar olabilir ancak düşüncelerinizi ortaya koymakta oldukça hevesli davranabilirsiniz. Zekanızla dikkat çekebilir, orijinal düşünceleri yaratıcı alanlarda uygulamaya koyabilirsiniz.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde Oğlak burcundaki Güneş size kişiliğinizi ve yaratıcılığınızı daha cesur biçimde ortaya koyabilme olanağı getirmekte. Her zamankinden daha spontan ve hareketli bir mizaç içerisindesiniz. Tutkularınızla hareket edebilir, yeni riskler alabilir, duygularınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendi sahnede gibi ifade etmek için güzel imkanlarınız var. Çocuklarla ilgili uğraşlar, kişisel planda önemsediğiniz projeler hayatınıza daha fazla hareket ve mücadele getirmekte. Ancak büyük risklere girmek konusunda mantığınızı kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Yılın bu dönemde Güneş Oğlak burcunda ilerlerken dikkatinizi hem eve hem de işe ait gelişmelere odaklıyorsunuz. Bitişler ve aynı zamanda başlangıçlar içerisinde olabilirsiniz. Sanki her şeye yeniden başlıyor gibisiniz. İş hayatında kendinizi tam olarak, açık şekilde ifade etmeniz pek kolay olmayabilir. Özellikle Kasım ayından itibaren başlayan belirsizlikler yüzünden sizi kısıtlayan koşullar var. Neyse ki aşk gezegeni Venüs’ün desteği arkadaşlıklara ve sosyal alana daha akıcı ve güzel enerjiler getirmekte. Aşkta daha keyifli bir süreç söz konusu.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde Oğlak burcunda ilerleyen Güneş dikkatinizi ve düşüncelerinizi işe ait konulara ve sorumluluklara yöneltmiş durumda. Önemli yazışmalar, sözleşmeler gündeminizi, kararlarınızı etkiliyor olabilir. Parasal alanda yeni işbirlikleri, özellikle yabancılarla ilgili konular değişik fırsatlar sunabilir. Bu arada grup çalışmalarında ve sosyal konularda da aktivite yüksek ancak bu alanda sizi endişelendiren ya da daha iyi organize olmaya zorlayan gelişmeler de olabilir. Beklenti ve umutlarınız yönünde daha özenli çalışmak gereği var.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

11 Kasım’dan bu yana kariyer evinizde ilerleyen Mars yavaşlamaya başlarken, iş hayatında ve kariyer konularında daha dikkatli olma ihtiyacı da artmakta. Bu dönemde ilginizin büyük bir bölümünü işe ve kazançlarınıza yöneltmeniz neredeyse gerekli olacak. Daha sıkı çalışmak, ciddi bir tutum içinde olmak önemli. Bu arada düşüncelerinizi daha fazla paylaşabileceğiniz ve günlük hayatınıza büyük bir hareketlilik ve canlılık getirecek olaylar da olabilir. Yakın çevrenizden, kardeşlerden ya da çevrenizdeki değişikliklerden destek alabilirsiniz.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş kişisel hedeflerinize ve isteklerinize büyük bir canlanma getirmekte. Daha kararlı ve mücadelecisiniz. Kişiliğinizi ortaya koymak, başkalarını etkilemek yönünde avantajlarınız var. Hatta tek başına harekete geçmekte zorlanmayacaksınız. Sizi engelleyen pek bir şey yok ancak iş hayatında ortaklaşa konularda tamamlanması gereken işleri ihmal etmemelisiniz. Yabancılarla ilgili işleriniz varsa, bu alanda da bazı elde olmayan koşullar kararlarınızı beklemeye alabilir, biraz daha sabırlı olun.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Yılın bugünlerinde bazı belirsizlikler ya da henüz hazırlık aşamasında olan pek çok konu olabilir. Kararlarınızı hemen sonuçlandırmamalı ve daha sabırlı olmaya bakmalısınız. Geçmişten kalan işlerden, sorumluluklardan kurtuluyorsunuz. Bazı bitişler ve belirsizlikler olsa bile, önümüzdeki günlerde daha aktif olabileceksiniz. Venüs ilişkilerinize daha olumlu bir hava ve arkadaşlıklar getirmekte. Hayatın güzel yönleri, eğlenceli durumlar psikolojinizi rahatlatıyor. Ayrıca bu dönemde yatırımlar ve ortaklaşa işlerde daha dikkatli olmalısınız.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde Oğlak burcunda ilerleyen Güneş geleceğe yönelik beklentilerinizi daha fazla ciddiye alacağınızı ve gerçekçi bir bakış açısı edinebileceğinizi anlatıyor. Ümitlerinizi, beklentilerinizi gözden geçirmeli ve daha somut, planlı olmaya bakmalısınız. İş hayatında yabancılarla ilgili konuşmalar önemli. Bu arada evlilikte, ilişkilerde ve yakın arkadaşlıklarda gündeme gelebilecek gerginlikler karşısında yine akılcı ve eleştirilere açık olmaya bakın. Aşk hayatınız pek parlak olmayabilir, tam olarak netleşmeyen, beklemede kalan durumlar söz konusu.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER