Milliyet 19.02.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (20-26 Şubat 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (20-26 Şubat 2012)

Halen burcunuzda ilerleyen Venüs sizi sosyal alanda, keyif veren konularda ve aşk hayatında daha girişken kılıyor. Daha çekici ve inandırıcı olabilirsiniz. Hayatın güzel yanları, işbirlikleri ve ilişkiler açısından heyecanlısınız. Ancak iş konusunda daha gerçekçi bir bakış açısı kazanmalısınız. Düşüncelerinizi net biçimde anlatamamanız ya da bu konularda bir şekilde engellenmeniz yanlış değerlendirmelere, net görememeye yol açabilir. Sezgilerinizi kullanmaya çalışın. Bu arada iş ortamında ve sağlık alanında daha pek çok konuyu gözden geçirebilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Şimdi Balık burcuna ilerleyen Güneş sayesinde sizi bir süredir zorlayan sıkışıklıklardan kurtulmaktasınız. Yaratıcı konularda, arkadaş ortamlarında sizi daha verici ve cömert kılan bir tutum içine girebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizde daha hayalci, renkli ve aynı zamanda fedakar olabilirsiniz. Böyle bir dönemde, sosyal projeler, paylaşımlar gündeme gelebilir. Sadece kendiniz için değil başkaları için de çaba sarf edebilirsiniz. Aşkta ise daha dengeli olmaya bakın. Bu alanda sürtüşmeler, gizli kalan durumlar yüzünden aşk hayatınızı zora sokabilirsiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Balık burcuna ilerleyen Güneş bu dönemde iş hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi güçlü biçimde öne çıkarmakta. Sizi sorumlu kılan durumlar içerisindesiniz. Başarıya daha yakınsınız ancak sadece aklınızı değil, sezgilerinizi de kullanmaya bakmalısınız. İş hayatında fedakarlık gösterebileceğiniz, başkalarına karşılık hizmet verebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hatta bu sayede yaratıcı yaklaşımlarınızla çok daha dikkat çekici olabilirsiniz. Bu dönemde, gruplar, arkadaşlar, sosyal konular hayatınızı renklendirmekte.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Son zamanlarda sizi endişelendiren, hayatınıza kriz getiren durumlarla karşılaştınız ancak şimdi genel bir rahatlama içine giriyorsunuz. Balık burcundaki Güneş hayatınıza yeni ortamlar, yeni kişiler, sizi kültürel açıdan geliştirebilecek olanaklar getiriyor. Yolculuklar, yabancılarla ilgili işler, medyaya ait konular hareketlenebilir. Eğitimle, akademi ile ilgili konularda daha akıcı ve size değişik bakış açıları getirecek olanaklar var. Sezgilerinizden çok daha iyi yararlanabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili uğraşlarda yeni kararlar mümkün.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu yeni dönemde sizi duygusal açıdan etkileyen gelişmeler bekleyebilirsiniz. Daha fazla kabullenme geliştirmeniz gereken koşullar içinde olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlar ve sizi derinden etkileyen durumlar olabilir. Bu arada finansal konularda, eşinizin ya da ortağınızın maddi konularında bazı karmaşalar söz konusu olabilir. Borç, alacak işleri, anlaşmalar söz konusu ise bu konularda beklentilerinizi daha gerçekçi tutmalısınız. Aşkta şanslısınız. Hayatınıza tutku getiren konular var. Ancak harcamalar konusunda daha dikkatli olun.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Önümüzdeki bir ay içerisinde önemli gelişmeler, değerlendirmeler ve kararlar gündeme gelebilir. Şimdi karşıt burcunuza ilerleyen Güneş, size düşüncelerinizi, planlarınızı gözden geçirme doğrultusunda önemli adımlar attırabilir. Böyle bir dönemde başkalarının etkilerine, düşüncelerine fazlasıyla açıksınız. Yanılmamaya bakmalı ve bu arada karşıt görüşleri yapıcı biçimde ele almaya bakmalısınız. Ortaklıklar, yakın arkadaşlıklar test edilirken, sert tepkiler işleri iyice zorlaştırabilir. Bu arada sağlığınızla daha yakından ilgilenin.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugünlerde Balık burcuna ilerleyen Güneş özellikle işle ilgili konulara odaklanma gereği getirmekte. Çalışma hayatında, sizinle birlikte çalışanlarla ilgili alanda, düzen, organizasyon içeren konularda daha dikkatli olmalısınız. Bazı karmaşalar olabilir. Benzer şekilde, daha fazla fedakarlık söz konusu olabilir. Duygularınızın kurbanı olmamaya bakmalı ve eldeki işlerinize konsantre olmaya gayret etmelisiniz. Bu arada sağlığınızla ilgili konuları da göz ardı etmemelisiniz. Göz ardı edilen şeyler öne çıkarak sağlığınızı, düzeninizi kolayca etkileyebilir.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Son bir aydır sizi bağlayan ve kısıtlamalar getiren koşulları aşmaya başlıyorsunuz. Bu yeni dönemde yaratıcılık ve aşk alanınıza ilerleyen Güneş sayesinde hayata daha pozitif bakabileceksiniz. Zevk veren konular, sizi sevdiklerinizle mutlu edebilecek deneyimler var. Düşünce ve duygularınızı daha rahat aktarabileceksiniz. Aşkta gözü kapalı hareket etme eğilimindesiniz. Bu alanda yüksek beklentiler söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde grup çalışmaları, arkadaş grupları ile ilgili gelişmeler karşısında daha dikkatli ve serinkanlı olmaya bakın.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Şimdi Balık burcuna ilerleyen Güneş hayatınıza bazı bitişler ve yeni başlangıçlar getirmekte. Sizi evle ilgili konularda duygusal açıdan bağlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda daha hassas ve fedakarca hareket edebilirsiniz. Ancak bu arada evinize ait değişiklikler, yenilikler de gündeme gelebilir. Venüs’ün konumu aşkta mutlu eden deneyimlere işaret etmekte. Yapacağınız yolculuklar hayatınıza yeni kişiler getirebilir. Yabancılarla ilişkiler, medya ya da eğitsel uğraşlar daha keyif verici olabilir.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde Balık burcuna ilerleyen Güneş sizi yakın çevrenizde meşgul edecek konulara işaret etmekte. Konuşmalar, yazışmalar, sözleşmeler daha sık gündeme gelebilir. Siz de duygu ve hassasiyetlerinizi daha fazla ifade etme gereği duyabilirsiniz. Bu arada kardeşlerle ilgili işler de mümkün. Yakın çevrenize daha fedakar, verici olmanız gerekebilir. İlginç haberler, konuşmalar, dedikodular duyabilirsiniz. Hayal gücünüzün daha hareketli olabileceği günlerdesiniz. Bu dönemde evinize ve ailenize ilişkin pozitif gelişmeler de mümkün.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Son bir aydır attığınız adımlar ve değişikliklerle kişisel konularınızı gözden geçirdiniz. Şimdi bu yeni dönemde parasal konulara ve kazançlarınıza odaklanmanız gerekiyor. Harcamalarınızda, birikimlerinizi ilgilendiren alanlarda daha dikkatli ve titiz olmaya bakın. Yeteneklerinizi harekete geçirmek iş hayatında verimli olmanızı sağlayacaktır. Daha fazla destek arayışı içerisindesiniz. Ayrıca bu dönemde yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili uğraşlar daha fazla uzlaşı getirmekte. Parasal detayları ise gözden kaybetmemek gerekiyor.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Nihayet Güneş burcunuza ilerledi ve sizi yeni enerjilerle ve bilinçle donatmaya başlıyor. Bu dönemde uzun zamandır beklemede kalan işleriniz yeniden gündeme gelebilir. Kişisel planda daha yaratıcı ve hayalci olabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak Neptün sizi daha fazla hayale ve olayları aşırı pembe görmeye neden olabileceği için, son derece yaratıcı olsanız da, gerçeklerden uzak düşmemeye gayret edin. Bu dönemde başkalarından alacağınız fikirler ve bazı eleştirel eksiklerinizi görmeniz açısından çok faydalı olabilir. Dengede kalmaya bakın.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER