Milliyet 20.05.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (21-27 Mayıs 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (21-27 Mayıs 2012)

Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen tutulma yakın çevrenizle, kardeşlerle olan ilişkilerinize dikkat çekebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, konuşmalar ve yazışmalar açısından hareketli bir dönemdesiniz. Ancak bu yepyeni durumlar huzurunuzu da kaçırabilir. Çift durumlar, ikilemler, tam olarak güven uyandırmayan koşullar yüzünden acele ile karar vermemelisiniz. Yakın çevrenizde olanlarla daha fazla uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Böyle bir dönemde ortaya çıkan koşullar para durumunuza daha çok özen göstermenizin doğru olacağını anlatmakta.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

İkizler burcunda gerçekleşen tutulma özellikle maddi durumunuzu, parasal koşullarınızı, gelirlerinizi yakından etkilemekte. Birikimlerinizi daha iyi değerlendirmeli ve harcamalarınızın sınırını takip etmelisiniz. Tam olarak güvenemediğiniz, destek beklediğiniz koşullar var. Bu destekleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönemde birikimleriniz üzerine düşüneceksiniz. Zekanızı ve yeteneklerinizi seferber edebilirsiniz. Riskli ya da spekülatif işler söz konusu olduğunda emin olduğunuz seçenekler üzerinde durmalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması sizi kişisel açıdan, yakından etkileyen yeni durumlara ve başlangıçlara işaret etmekte. Bu dönemde doğrudan sizinle ilgili işlere, bedeninize, sağlığınıza daha fazla özen göstermek durumundasınız. Aynı zamanda yapmak istediğiniz başlangıçlar sizi bir ölçüde huzursuz edebilir. İlişkilerinizi de düşünmek ve dengede kalmak durumundasınız. Burcunuza ilerleyen Güneş size enerji, cesaret ve atılım getirmekte. Enerjinizi eve ve ailenize ilişkin konulara da odaklama gereğiniz var.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde gerçekleşen Güneş tutulması sizi ruhsal açıdan test ediyor. Elde olmayan, kontrol dışı olayların getirebileceği endişeler, huzursuzluklar yüzünden kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Olayları çok fazla kontrol şansınız olmayabilir. Dedikodular, gizli kalan durumlar ortaya çıkıyor. Bir bakıma olayların arka planını daha iyi görebileceğiniz için, kendinizi rahatlatabilirsiniz. Böyle zamanlarda verilen sözler pek yerine gelmeyebilir. Kendi iç sesinize kulak vermeye bakın. Yakın çevrenizle temas, kısa yolculuklar zihninizi meşgul edebilir.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta İkizler burcundaki Güneş tutulması geleceğe yönelik ümit ve beklentilerinizin aniden değişebileceği durumlara işaret etmekte. Bu belli ölçüde sonlanmalar ve bitişler de getiriyor olabilir. İçinde olduğunuz gruba ait konular, arkadaşlarla ilgili durumlar sizi zihnen daha fazla meşgul edebilir. Tam olarak karar veremediğiniz çift durumlar, henüz yerine oturmamış pek çok koşul söz konusu. Karar vermek durumundaysanız, acele etmemelisiniz. Bu dönemde elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle mesleki konulardaki değişikliklere ve yeni koşullara işaret etmekte. Kariyeriniz ve görevlerinizle ilgili yerine oturmamış çok şey olabilir. Böyle bir dönemde, yeni koşullar içerisindesiniz. Ancak bazı konuşmalar, yazışmalar huzur bozucu da olabilir. İş hayatında daha serinkanlı olmaya bakmalısınız. Anlaşmalar, sözleşmeler tam olarak istediğiniz yönde ilerlemese bile siz kendinizi cesur şekilde ortaya koyabilir ve mücadeleci tavrınıza devam edebilirsiniz. Fikir düzeyinde çatışmalar mümkün.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta gerçekleşen Güneş tutulması uzaklarla ilgili değişiklikler getirebilir. Yabancılarla ilgili uğraşlar, yolculuklar, hukuki konular gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi daha geniş alanlarla paylaşma imkanına sahipsiniz. Ancak görüşlerinizi aşırı abartmak, ilişki ve ortaklıklarınızı zora sokabilir. Uzaklarla ilgili beklenmedik gelişmeler, yeni durumlar var. Bu günlerde ortak bir nokta aramalısınız. Görüşlerinizi değiştirmeseniz bile, daha esnek olabilirsiniz. Ortaklaşa imkanları değerlendirmek, ortak kazançlar yaratmak için uğraşmalısınız.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde bazı dengesizlikler, karışıklıklar ve sizi krize sokabilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Daha serinkanlı olmalısınız. İkizler burcundaki Güneş tutulması özellikle ortaklaşa çıkarlar, para durumları söz konusu olduğunda bazı güvensizlikler ve ikilem yaratabilecek koşullara işaret edebilir. Zihinsel açıdan sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yeni koşullar sizi başkalarına karşı daha duyarlı kılıyor. Desteğe ihtiyacınız olabilir. Eşinizin ya da ortağınızın para durumları, miras gibi işler yeniden düşünmeyi gerektirebilir.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Güneş’in karşıt burcunuz İkizler’e ilerlemesi ve gerçekleşen Güneş tutulması nedeniyle oldukça hareketli, heyecanlı ama bir o kadar da ikilem yaratan durum söz konusu olabilir. Bazı karşıt durumlar, düşmanca tavırlar gündeme gelebilir. Sakin kalabilmelisiniz. Bu dönemde olayları tek başına idare etmek pek kolay olmayacak. Aynı zamanda son altı aydır gündeminizde kalan konular şimdi değişmekte. Olaylara ve ilişkilerinize daha farklı bir gözle bakmak durumundasınız. Beklentilerinizde daha esnek bir tutum sergilemeye bakın.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulması bu dönemde sizi yorabilecek, zaman alabilecek koşullara işaret etmekte. İşte daha etkin ve hızlı olmak durumundasınız. Çalışma koşullarınızda yeni şartlar var. Bu yeni koşullar sizi zihinsel açıdan oldukça meşgul edebilir. Zekanızı ve görüşlerinizi daha uygulayıcı ve pratik biçimde ortaya koymak durumundasınız. İşte ve çalışma koşullarındaki konuşmalar, dedikodular daha uyanık ve dikkatli olmanızı gerektirmekte. Böyle bir dönemde sizi zihnen yorabilecek durumlara ve sinir sisteminize de dikkat etmelisiniz.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulması sizi daha çok aşk,yaratıcılık ve geleceğe yönelik düşünceleriniz yönünde etkilemekte. Aşkta keyif veren olasılıklar var ancak yine de ilişkilerinizde yüksek beklentilerden kaçınmalısınız. Bazı ikilemler, kararsızlıklar, güvensizlikler gündeme gelebilir. Zihinsel açıdan, eğitsel açıdan daha hareketli ve yaratıcısınız. Düşüncelerinizi daha yapıcı şekilde kullanmaya bakın. Bu dönemde elinizdekileri harcamak yerine, daha sakin ve tutumlu olmaya ihtiyacınız var.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulması hayatınıza hızlı değişikliklerle birlikte bolca karışıklık da getirmekte. Gerek ev, gerekse iş alanında, bakış açınızı değiştirmek durumundasınız. Ortaya çıkan değişiklikler ve ani haberler yüzünden günlük ritminiz beklenmedik ölçüde sarsılabilir. Her zamanki gibi esnek olmak gerek. Evinize, ailenize, babanıza ilişkin konular daha yorucu ve yıpratıcı olabilir. Enerjinizi, zihninizi daha yapıcı konulara odaklamalısınız. Sinir sisteminizi daha koruyun, gevşemeye bakın, rahatlamaya çalışın.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER