Milliyet 29.04.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (30 Nisan-6 Mayıs 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (30 Nisan-6 Mayıs 2012)

Burcunuzda ilerleyen Merkür sizi daha hızlı ve hareketli kılıyor. Zekanızı, kıvraklığınızı kullanabileceğiniz günlerdesiniz. Eğitsel konularda daha başarılı olabilirsiniz. Düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Bu dönemde kazançlarınızı somut hale getirmek ve parasal alanda daha karlı çıkmak adına şanslısınız. İş yeteneklerinizi ortaya çıkarmaya bakın. Yakın çevrenizde çok haber ve konuşma var. Ancak bu haberlerin doğruluğundan emin olamayabilirsiniz. Bu arada size keyif ve eğlence getiren kısa yolculuklar da mümkün.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Şimdi burcunuzda beraber ilerleyen Güneş ve Jüpiter sayesinde son derece şanslısınız. Bu dönemi çok iyi değerlendirmeye bakmalısınız. İşe ait girişimler, güçlü kişilerden destek alabileceğiniz koşullar var. Hayatınıza katabileceğiniz yenilikler sayesinde kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz. Yabancılarla ilgili konular, başkalarından öğrenebileceğiniz yaklaşımlar başarınızı kolaylaştırabilir. Parasal alanda zekanızı, sezgilerinizi doğru yönde kullanabilirsiniz. Engellerin olmadığı bu dönemi tembellik ederek geçirmemelisiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Burcunuzda ilerleyen Venüs hayatınıza renk, canlılık ve sosyal açıdan daha hareketli olabileceğiniz koşullar getiriyor. Arkadaşlıklar, keyifli zamanlar güzel ancak yüzeysellikten kaçınmaya bakın. Verilen bazı sözlerin yerine gelmemesi daha sonrası için boşluk hissi yaratabilir. Bu dönemde kafanızda pek çok yeni düşünce olabilir. Ayrıca size yük olan şeylerden de kurtuluyor ve ders çıkarıyorsunuz. Geçmişle olumlu bir hesaplaşma içerisindesiniz. Yeni görüşler, yeni umutlar, arkadaşlıklar sizi daha pozitif ve girişken kılıyor.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Güneş ve Jüpiter’in Boğa burcunda ilerlediği bu dönemde kazançlarınıza, iş hayatından gelebilecek olanaklara ait konular üzerinde düşünmek faydalı olabilir. Size uzun vadeli güven verebilecek avantajlı işler söz konusu olabilir. Gelecek beklentilerinizi gözden geçiriyorsunuz. Bu arada gruplar, arkadaşlıklar da destekleyici olabilir. Ancak bugünlerde aşk hayatınız ve hayattan aldığınız keyif konusunda bazı soru işaretleri olabilir. Belirsizlikler ya da gizli kalan durumların getirebileceği huzursuzluk canınızı sıkabilir. Gerçekçi olun.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Kariyer ve şöhret alanınızda ilerleyen Güneş ve Jüpiter’i bu dönemde çok iyi değerlendirmeye bakın. Daha fazla dikkat çekip başarılarınızı ortaya koyabileceğiniz bir dönemdesiniz. Eğer iyi hazırlanmışsanız, böyle bir zamanda ödüllendirilebilirsiniz. Mesleki şansınızın yüksek seyrettiği fırsatlar var. Bu arada arkadaşlıklar, gruplar, sosyal yaşamın hareketliliği de sizi mutlu edebilir. Pek çok karşılaşma ve aşk açısından mutlu eden deneyimler söz konusu. Kuşkusuz böyle bir zamanda birikimlerinizi doğru yerlere kullanmalısınız.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bugünlerde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Jüpiter bakış açınızı genişletebileceğiniz ve yabancılarla ilgili konularda kazançlı çıkabileceğiniz olanaklara işaret ediyor. Ne kadar geniş düşünür, ne kadar az eleştirel olursanız o derece başarılı olabilirsiniz. Böyle bir dönemde her türlü nedenle yolculuklar, eğitsel imkanlar değerlendirilmeli. Benzer şekilde, iş hayatında ilişkilerin getirebileceği fırsatları değerlendirmelisiniz. Aşk hayatında ise biraz daha toleranslı olmak gerekebilir. Zevklerin uyuşmadığı durumlar yüzünden tartışmalardan uzak durun.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Jüpiter başkalarının kaynaklarından yararlanabileceğiniz, parasal açıdan daha iyi olanaklar elde edebileceğiniz fırsatlara işaret ediyor. Ortak kazançlar, finansal anlaşmalar, miras gibi işlerin getirebileceği olanaklar olabilir. Toprağa, gayrimenkule ait girişimlerden de kazanç elde edebilirsiniz. Bu dönemde tanış olabileceğiniz yeni kişiler, yabancılar çok farklı önerilerle karşınıza çıkabilir. Ancak bu imkanları çok iyi inceleyerek düşünmeli, acele etmemelisiniz. Aşkta da mutlusunuz.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugünlerde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Jüpiter’in fırsatların arttığı ve başkaları aracılığı ile kazançlı çıkabileceğiniz güzel fırsatlara işaret etmekte. Başkalarının getirdiği olanakları ve şansı çok iyi değerlendirmeli ve mümkün olduğunca esnek durabilirsiniz. Benzer şekilde bu dönemde karşıtlıklar, düşmanlıklar tatlıya bağlanabilir. Genel olarak koşulları tek başına şekillendiremediğiniz bir dönemde olduğunuz için esnek olabilmelisiniz. İş hayatındaki yeni koşulları benimsemek yönünde daha hızlı adımlar atabileceksiniz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Jüpiter daha fazla iş yükü ve meşguliyet getirmekte. İşe odaklanmak ve somut konular üzerinde odaklanmak zorundasınız. Böyle bir dönemde iş ortamında yeni insanlarla, yabancılarla ya da eğitsel açıdan geliştirici olanaklarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve aşk hayatında da hareketli ancak koşulların çok değişken olduğu günlerdesiniz. Böyle bir dönemde verilen sözler ne kadar çekici olsa da, koşulların oynak olduğunu da görmelisiniz. Yakın beraberlikler, ortaklıklar yeni imkanlar getirmekte.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Jüpiter hayatın keyif veren yönlerinden daha çok yararlanabileceğiniz gevşetici koşullara işaret ediyor. Bu dönemde yaratıcı çalışmalarla daha fazla öne çıkabilir ve kendinizi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz konular hayatınıza canlılık getirmekte. Aşkta, çocuklarla ilgili konularda daha akıcı koşullar var. Bu arada toprağa ait yatırımlar ve spekülatif alanda da eğer dikkatli ilerlerseniz, somut sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde iş hayatında ilişkilerinize çok daha dikkatli yaklaşmalısınız. Bazı dengesizlikler olabilir.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde yuvanızı, ev hayatını ve toprağa ait konuları anlatan 4. evinizde ilerleyen Güneş ve Jüpiter ailevi konulara, maddi yatırımlara dikkat çekiyor. Eviniz için daha çok şey yapabilirsiniz. Evde sizi daha konforlu ve keyifli kılacak şeylerin yanında aileniz büyüyor olabilir. Eskilerden, ailenizden destek bulabilirsiniz. Bu dönemde aşkta da hareketli günlerdesiniz. Ancak bu alanda bağlanmaktan çok macera arayışı dikkat çekiyor. Yeni deneyimlere açıksınız. Bu alanda çift durumlar ve sizi ikileme sürükleyebilecek koşullar olabilir.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Jüpiter bu dönemde parasal açıdan kazançlı anlaşmalara işaret edebilir. Böyle bir dönemde düşüncelerinizi daha sağlam ve somut biçimde ortaya koyabilirsiniz. Benzer şekilde eğitsel imkanlar, mesleki eğitimler, kısa yolculuklar, yabancılarla karşılaşmalar sizi düşünsel açıdan geliştirebilir. Kardeşlerin, yakınların aracı olabileceği fırsatlar da mümkün. Bu dönemde evde de hareketlilik var. Ev için güzel şeyler yapmak, harcamalara gitmek olası. Bu arada yakın ilişkilerinizi daha iyi yönlendirebileceksiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER