Mynet 08.04.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (9-15 Nisan 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (9-15 Nisan 2012)

Mesleğinize ve günlük işlerinize ait engellerin hafiflediği ve daha girişken olabileceğiniz günlerdesiniz. Kasım ayından bu yana engellenen, çok rahat ilerlemeyen koşulların hafiflediğini görebiliriz. Belirsizlikler olsa da kendinize daha fazla güvenin. Bugünlerde yakın çevrenizden gelen haberler, konuşmalar düşüncelerinizi rahatlatabilir. Daha sık konuşma, sohbet, kısa ziyaretler dikkat çekiyor. Kardeşlerinizle ilgili konular da öne çıkabilir. Bugünlerde yeteneklerinizi ortaya koymak ve kazançlarınızı sağlamlaştırmak için fırsatlar var.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde tam olarak önünüzü göremediğiniz koşullar olabilir. Yine de sezgilerinizin yardımı ile yaratıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz arkadaş grubu, ortaklaşa yapılan işler düşüncelerinize destek çıkabilir. Venüs’ün para evinize girmesi ile birlikte, yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Bu birikimleri daha iyi kullanmalı ve çarçur etmemeye bakmalısınız. Aynı zamanda kişisel yeteneklerinizi paraya çevirebileceğiniz fırsatlar da elde edebilirsiniz. Zekanızı kullanabileceğiniz yeni imkanlar var. Anlaşmalar da kazançlı olabilir.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Burcunuza yeni giren ve uzun süre sizinle beraber kalacak olan Venüs, özellikle ilişkiler, sosyal yaşam ve arkadaşlıklar açısından hareketli, kazançlı durumlara işaret etmekte. Venüs sayesinde daha çekici olabilir, bu arada anlaşmalardan, ortaklıklardan kazanç sağlayabilirsiniz. Bu dönemde gelecek beklentileriniz yüksek ve siz de daha girişkensiniz. Bazı detaylar zaman alabilir ancak son aylarda özellikle ev hayatında ve aile konularda yaşanan streslerin geride kalacağı görülmekte. Yeni hevesler peşindesiniz.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Halen Koç burcunda ilerleyen Güneş son zamanlarda hedefleriniz yönünde girişimci ve daha cesur olduğunuzu anlatıyor. Kendinizi ispat etme yönünde hareket ediyorsunuz. Elde ettiklerinizi daha sağlam ve kalıcı hale getirmeye çalışmalısınız. İkizler burcuna ilerleyen Venüs ise aşka ve hayatın keyif aldığınız yönlerine bazı gölgeler, belirsizlikler ve huzursuzluklar getirebilir. Sizin daha endişeli ve vesveseli olabileceğiniz durumlar doğabilir. Kimi gizli kalmış durumlar ya da dedikodular gündeme gelebilir. Daha gerçekçi ve objektif davranmanın yollarını arayın. Bu dönemde zihinsel açıdan daha atak olabilirsiniz.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Hala Koç burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde yeni çevreler, yabancılar ve yolculuklarla ilgili konularda hareketli koşullara işaret ediyor. Düşünce ve inançlarınızı daha güçlü ortaya koyabileceğiniz, fikirlerinizi yayabileceğiniz günlerdesiniz. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Uzaklar, uluslar arası konular dikkat çekebilir. Akademik konularla ilgili iseniz, daha etkin olabilirsiniz. Bu dönemde arkadaş grupları, sosyal yaşam hayatınıza canlılık getirecek. Gelecek beklentilerinizde daha pozitifsiniz. Kadınlardan daha fazla destek söz konusu.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Uzun bir süredir, Kasım ayından bu yana burcunuzda ilerleyen Mars, şimdi yeniden düzgün harekete dönmeye hazırlanıyor. Bu durum engellerin azalacağını ve önünüzün yavaş yavaş açılacağını göstermekte. Artık yeni bir strateji belirleyebilir, planlarınızı ilerletebilirsiniz. İş hayatında ve sosyal alanda da hareketli ve canlı olabileceğiniz koşullar var. Ancak zevklerde uyuşmazlıklar ya da farklı görüşlere de hazır olmalısınız. Ortaklaşa alanda başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey var. Kafanızı karıştıran kişilerden uzak kalmaya bakın.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Halen karşıt burcunuz Koç’ta ilerleyen Güneş son zamanlarda bakış açınızı değiştiren koşulların olduğunu anlatıyor. Bu dönemde eskisi gibi ilerlemek istemediğinizin farkındasınız. Başkalarının bakış açılarından, düşüncelerinden yararlanmaya bakın. Bazı anlaşmalar ve ortaklaşa imkanlar söz konusu olabilir. Yine bu dönemde yeni insanlar, özellikle yabancılar, uzaklarla ilgili işler, yolculuklar hayatınıza keyif ve eğlence getirebilir. Öğrendiklerinizden keyif duyacağınız ve farklılıklara açık duracağınız günlerdesiniz.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bazı karmaşık durumlar ve sizi meşgul eden koşullar var. İş ve çalışma ortamınızı ilgilendiren konularda hareketli bir dönemdesiniz. Son zamanlarda yaptığınız girişimlerle daha mücadeleci bir tavır sergilemiş olabilirsiniz. Ancak yorgunluklar da çok fazla olabilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Yine bu dönemde duygusal açıdan sizi güvensiz kılabilecek çift durumlar, huzursuzluklar gündeme gelebilir. Kadınlarla ilgili durumlar karmaşa ve kriz yaratabilir. Ortaklaşa kazançlarda belirli bir şansınız var. Değerlendirmeye bakın.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde karşıt burcunuz İkizler’e ilerleyen Venüs yakın ilişkiler, aşk hayatınız açısından oldukça canlandırıcı koşullara işaret ediyor. Yeni insanlar, yeni beraberlikler ya da sizi meşgul edebilecek kazançlı ortaklıklar olabilir. Tek başınıza değil, işbirliği içerisinde olmaya bakın. Bu arada son aylarda mesleki alanda üstünüzde büyük baskı yaratan koşullardan, huzursuzluklardan kurtulmaya başlıyorsunuz. Böylece sizi ileriye götürecek imkanlardan çok daha iyi yararlanabileceksiniz. Bu dönemde yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz güzel imkanlar var.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde İkizler burcuna ilerleyen Venüs iş ortamınızı, çalışma koşullarınızı anlatan konulara işaret ediyor. Kadınlarla ilgili konular ya da iş ortamında ilişkileri, arkadaşlıkları hareketlendiren durumlar gündeme gelebilir. İş ortamında değişiklikler sizi de yakından etkilemekte. Bu arada ailevi işler, toprağa ait konular ya da babanızı da ilgilendiren durumlar son zamanlarda sizi daha aktif kılmış olabilir. Benzer şekilde, işle ilgili yolculuklar ya da uzaktan beklediğiniz fırsatlar şimdi daha belirgin sonuçlar vermeye başlayabilir. Daha çalışkansınız.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Halen Koç burcunda ilerleyen Güneş sizi zihinsel açıdan, eğitimle ilgili işlerde ve genel olarak tüm iletişim alanlarında daha etkin kılarken, hayattan daha çok keyif aldığınızı göreceksiniz. Bu dönemde İkizler burcuna ilerleyen Venüs daha keyifli, zihinsel açıdan besleyici, aşk açısından mutluluk getirebilecek gelişmelere işaret etmekte. Duygusal alanda keyifli olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular yine sizin için hareket kaynağı olabilir. Böyle bir dönemde maddi kazanç sağlayabilecek imkanları daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde yeni koşulların doğmakta olduğunu görebilirsiniz. İkizler’e ilerleyen Venüs ev ve ailevi işleriniz açısından daha hareketli, renkli şartlar getirmekte. Evinize, ailenize güzellik ve hoşluk getirecek olanaklar var. Evde hareketlilik artabilir. Ancak bu arada yakın ilişkilerinizde daha mantıklı ve tarafsız olabilmeye gayret etmelisiniz. Burcunuza geri gelen Merkür kişisel konularda düşüncelerinizi yaratıcı biçimde sergileyebileceğinizi anlatıyor. Benzer şekilde, son aylarda sizi ilişkiler yönünde meşgul eden konuları aşmaya başlıyorsunuz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER