26.12.2015

2016'da Aslan burcunu neler bekliyor?

Aslanları hem kariyerlerinde hem aşk hayatlarında oldukça şanslı bir yıl bekliyor. 2016 yılında aslab burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Dramatik, cömert ve romantik Aslan herkesin rüyalarındaki sevgilidir ve 2016'da da durum farklı olmayacak. Tek fark hem maddi hem manevi açıdan daha cömert olacaklar. Hediyeler dağıtan Jüpiter kendisini aşacak ve Aslan Burcu'nun "sen benimsin" diyen ikinci evine yerleşerek bol bol yakınlık ve iyi duygular getirecek. Eğer bir ilişkiniz varsa veya bir ilişki istiyorsanız ufukta filmleri ve romanları andıran bir aşk görünüyor. Yıldızların çoğu sizin eş bölgenizde geziniyorlar ve aklınıza gelen her fikrin üstüne parıldıyorlar. Kısıtlayıcı Satürn'ün etkisini görmezden gelmek isteyebilirsiniz fakat o etki size faydalı olabilir. Satürn sizi o uzun ilişkinize daha sıkı bağlanmaya yöneltiyor, bu da iş hayatınızdaki performansınızı arttıracak ve finansal durumunuz üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlayacak. Bu yıl boyunca Satürn'ü görmezden gelmek git gide zorlaşacak. Bazı joker durumlar, yani tutulmalar yaşanacağı için Satürn'e dikkat etmek isteyebilirsiniz. Bu tutulmalar size gerçekçi  olmanızı ve gereksiz risklerden uzak durmanızı hatırlatacak. Bunları göz önüne alırsak bu yıl sizin için hem kendinizi finansal açıdan güçlendirmeniz, hem de aşk hayatınızı geliştirmeniz açısından iyi bir yıl olacak.



2016'da aslan burcunu neler bekliyor?
Aşk Hayatı

Sevdiğinizde çok ve uzun süreli seviyorsunuz. İlişkilerinizin, her ne kadar bazen gerçekleşmese de, sonsuza kadar sürmesini istiyorsunuz. 2016 yılı da aynı olacak. Birisiyle tanışmak isteyen bekarları heyecanlı maceralar, ilişkide olanları ise ilişkilerinin derinleşmesi ve sağlamlaşması bekliyor. Hayal gücünün, büyünün ve gizemin yıldızı Neptün bire bir ilişkilerin evinde. Eğer taze bir ilişkideyseniz dikkatli olun, aslında var olmayan duygu ve davranışları varmış gibi görmeyin. Bu ilüzyonu size yaşatmak Neptün'ün bir özelliği. Bu gerçek olmayan şeylere aldanmanız konusunda ilişkiler evinizde 8 Mart'ta yaşanacak Güneş Tutulması ve 16 Eylül'de yaşanacak olan Ay Tutulması Neptün'e yardımcı olacak. Bu ev yıl boyunca erotik maceraları da müjdeliyor. 

Yaz aylarında ilişkinizin arka plan müziği değişecek ve ilişkinizde yeni bir dönüm noktasına geleceksiniz. Aceleci bir adım atabilirsiniz. İlişkinizin günlük temposu daha canlı bir hale gelecek ve kararlıca sürdürdüğünüz aşk hayatınızda daha büyük heyecanlarla karşılaşacaksınız. 

9 Eylül'de Jüpiter tartışma evinize yani üçüncü evinize geliyor ve yaşanacak iki tutulma ile bu tartışmaların heyecanı artıyor. 1 Eylül ve 16 Eylül'deki tutulmalar sırasında Jüpiter tek başına olacak, bu da partnerinizle yaşayacağınız bu muzip diyalogları canlandıracak, tahrik edici seviyeye kadar. Partnerinizle ikiniz gelecek ve duygularınız hakkında ciddi düşünmeye başlayacaksınız, fakat asıl soru duygularınız ilişkinizi resmiyete dökecek adar güçlü mü? Eğer değilse şu anda sadece evinizi paylaşmaya devam edin. Aslan o özel kişiyi gördüğünde zaten tam gaz ilerler, o kişiye her şeyinizi verir. Aşkın gangsteri Mars da bu heyecanlı karışımın içinde. Bu sessiz fakat güçlü yıldız kelimeleri davranışlar kadar kullanmaz. Büyük bir şeyler olacak ve siz bunu kendi içinizde hissedebiliyorsunuz. Ağzına kadar fırsatlarla dolu olan bu yılın tadını çıkarın. İnce bir çizgi üzerinde gibi hissediyor olabilirsiniz ve bu da sürekli telefonunuzu, mesajlarınızı ve e-maillerinizi sıklıkla kontrol etmenizin asıl nedeni.


Kariyer

Geleceğin mimarı Satürn geçtiğimiz birkaç yıl boyunca sizi kariyerinizdeki bir zıplama için hazırladı ve şimdi o yıldız beşinci eve geldi, artık gittiğiniz yolda daha rahat olmanızı sağlayabilir. Birkaç yıldan fazladır kariyerinizi yeniden tanımlıyorsunuz ve hatta birçoğunuz kariyer değiştirdi. Kozmos değişim istediğinde bunu birden fazla yolla belirtir. Son beş yıldır iş hayatının evi altıncı evinizde Plüton vardı ve bu iş hayatınızda yavaş yavaş değişikliklere neden olacak. Bu iki ağır topun birlikte çalışmasıyla iş hayatınızdaki değişimi veya değişim niyetini sadece sizin sahip olduğunuz soğuk kanlılık ve rahatlıkla karşılayacaksınız. 

Güçlü ego dürtülerinin hızlı yıldızı Mars 2016 yılının büyük bir bölümünde beşinci evinizde olacak. Bu durum yaratıcılığınızı ve azminizi karıştıracak ve size daha da güçlü bir öz güven sağlayacak. Bu başarı odaklı yerde Eylül'e kadar kalacak ve sonrasında iş hayatınızla ilgili olan evinize geçecek. Siz de bununla birlikte o yaratıcılığı ve azmi kendi yararınıza kullanmaya başlayacaksınız.

Tutulmalar ise iki kez karşınıza çıkacak ve kariyerinizin ve finansal durumunuzun yanında aşk hayatınızı da etkileyecekler. Finansal durumun evine yerleşmiş olan Jüpiter'i atlamamalıyız. Bu, kazancınızda bir artışa sebep olabilir ve bu ekstra para maaşınızdaki bir artış olmak zorunda değil, piyangoyu kazanmak bile olabilir. 2016 Aslanlar için güzel bir yıl olacak ama 2017 daha da iyi olacak. Şu sıralar perdenin arkasında aslında kendini daha büyük fırsatlar ve başarılar için hazırlıyorsun.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER