@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Başak burcunu neler bekliyor?

Başak burçlarını hayatlarının en güzel yıllarından biri bekliyor. 2016 yılında Başak burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

En büyük yıldız Jüpiter bu yıla sizin evinizde başlıyor. Bunun sonucunda da siz Başakları özellikle kişisel gelişiminiz, mutluluğunuz ve genel "ben, ben, ben" tavrınız açısından iyi bir yıl bekliyor. Hatta birçok Başak hayatının en güzel yıllarından birini yaşayacak. Eylül'de hediyeler dağıtan Jüpiter'in finans ile ilgili evinize gelmesiyle parasal açıdan da bir büyüme gerçekleşecek. Bütün bunlara karşın Neptün ilişkilerle ilgili evinizde ve muhtemelen sizi gerçek hayattan bir hayli uzaklaştıracak. Merkür ise yaşayacağınız bu kafa karışıklığını daha da arttıracak. Bu yıl daha çok kendi içinizde yapacağınızı seyahatlerle ilgili ve muhtemelen geçmişte aşkı çılgınca yaşadığınız zamanları hatırladığınız veya yeniden yaşamak istediğiniz bir yıl olacak. Balık ve Başak'ta yaşanacak tutulmalarla, eğer siz de izin verirseniz, ilişkiler konusunda durgunluğunuz sona erecek.

2016'da Başak burcunu neler bekliyor?
 
Aşk Hayatı
2016 başladığında Neptün en derin aşklarımızla, hatta hayatımızı geçireceğimiz kişiyle tanıştığımız yerde yani yedinci evde olacak. Bu yeni ilişkiyi o eski ilk görüşte aşk hikayelerinden birisi olarak görebilirsiniz. Bu ilişkiyi çevreleyen garip tesadüfler olabilir, mesela hakkında hayaller kurduğunuz gizli bir irtibat veya aklınızdan çıkmayan, unutamadığınız birisinin aniden sizinle irtibat kurması. Bütün bu gizem yöneticiniz Merkür'ün eseri. Bu yıl tersine harekete normalde yaptığı üç kez yerine dört kez giriş çıkış yapıyor, bu da normalden fazla geriye bakış anlamına geliyor.
 
Satürn halen daha çocukluğunuzla, önceden olan şeylerle ilgili olan dördüncü evde ve bu kendi içinize bakma zamanınızın geldiğini gösteriyor. Geçmişinize bakarken parmağınız hiç beklemeyen birisi için delete tuşunun üzerinde hazır bekliyor olabilir. Yöneticiniz hızlı hareket eden ve çabuk düşünen Merkür ters harekette ve bu yüzden sadece yılın başlangıcında değil bütün yıl boyunca fazla aceleci olabilirsiniz.
 
Plüton tek gecelik ilişkilerin, kaçamakların ve aşırı ilişkilerin yerinde ve siz, ağırbaşlı ve tutucu Başak şansları değerlendirme konusunda hayatınız boyunca olduğunuzdan daha isteklisiniz. Belki de o sıkı sıkı yapıştığınız terkedilmişliğinizin bir kısmını salıverdiniz ve bu, o açılan yere yeni birisini çekebilmenize izin veriyor.
 
Balık Burcu'nda 8 Mart'ta yaşanacak bir Güneş Tutulması birisinin gerçek karakterine iyi veya kötü,ışık tutacak. Yeni bir ilişkiye atılmanın veya kokuşmuş bir şeyi yok etmek için bir tutulmanın ışınlarından daha iyi bir yer ve zaman yoktur. Bu durum romantik bir bombaya benziyor ve Neptün'ün üzerinizde dolaşmasıyla düşlerinizdeki kadın veya erkeğin bir çok özelliğini taşıyan birisiyle tanışabilirsiniz.
 
Çıkmaya hazırlandığınız iç yolculuğunuz tamamen aşk ve seks hakkında veya seks ve aşk hakkında, hangisinin öncelikli olduğuna henüz karar veremiyorsunuz. 1 Eylül'deki Güneş Tutulması bu alana özlem duyduğunuz aşk konusunda beklenmeyen gelişmeler ve yeni bir bakış getirebilir. Yılın geri kalanı ise aşk ile geçecek gibi görünüyor.
 

Kariyer

Satürn'ün dördüncü evde olmasıyla gerçek anlamda kariyeriniz ve işiniz alanında bir adrenalin fırtınası yaşıyorsunuz. Birçoğunuz kariyerinizin hangi yöne gitmesini istediğinizden emin değildiniz fakat gözünüzün önündeki perdeler kalkıyor. Dış yörüngelerdeki büyük oyuncular yüzünden azminiz bir artacak bir azalacak. Odağınızın kişisel azminizde tek tük dalgalanmalarla daha ziyade finans ve ev ve aile tarafına kaydığı görünüyor.
 
İzin verseniz de vermeseniz de tutulmaların süregelen sabit düzeni, durağanlığı sallayacağından emin olabilirsiniz. Bu birden ortaya çıkan olaylar genellikle kontrol dışında olur fakat bunun avantajı normalde kendi kendinize başaramayacağınız şeyleri elde edebilecek olmanız.
 
Jüpiter, Satürn ve Neptün kişisel hayatınızla ilgili bir dizilişe girecekler. Buna T-Square denir ve bu kariyerinizin evi onuncu evdeki ikilemin cevabı olacak. 20 Mart haftası sizin için birkaç sürpriz barındırabilir, bu yüzden kişisel hayatınızı ikinci plana atarak önünüzdeki bir iki ay kariyeriniz üzerinde özenle çalışın.
 
Kendi işaretinizde yaşanacak bir Güneş Tutulması nedeniyle 1 Eylül kariyeriniz için önemli bir zaman olacak. Bu karışıma Jüpiter'in finansla ilgili evinize gelmesini ve Merkür'ün ters hareketini de koyduğumuzda bir liste hazırlamanız ve birkaç kez kontrol etmeniz gerekiyor. Yöneticinizin dört kez ters harekete girmesi nedeniyle kariyerinizi tekrar gözden geçirmek için zamana ihtiyacınız olacak. Değişim zamanı geldiğinde kozmos acımasız olur, bu sefer kozmos size hayatınızda pusuya yatmış bitmemiş işlerinizi hatırlatacak.
 
Kariyer söz konusu olduğunda fitneci Mars'ın yaptıkları gözardı edilemez. Bu savaşçı yıldız her zaman olduğundan daha güçlü ve başına buyruk, keşfedilmemiş yerlerde gezecek ve sizi de kendisiyle sürükleyecek.
 
İyi tarafı çizgilerin dışında düşünüyorsunuz ve yıllardır mayalanan bir fikir birden Nisan ve Haziran arası bir anda ortaya çıkıyor, kendinize güveninizi arttırıyor ve iş arkadaşlarınızı ve üstlerinizi şaşırtıyor. Bu yıl kariyerinizde bir dönüm noktası olabilir!



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER