@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Kova burcunu neler bekliyor?

Bu yıl Kovaların arzularının peşinden gitmeleri için en uygun zaman olacak, ancak biraz cesaretle. 2016 yılında Kova burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Kovaların oyuncu kimliği 2016'da tam formuna ulaşıyor. Yöneticiniz Uranüs, üçüncü evinizi işgal etmeye devam ederken öğrenme isteğinizi, tartışma arzunuzu besliyor. Seksi maceralar için kalbinizde yatan istek ise her zamankinden daha fazla. Jüpiter, cennetlerin en büyük yıldızı samimiyet evinizde ve Eylül'de uzaklara gitmek için yok sayamayacağınız bir arzu yaratacak. Kalbini gerçekten dinleyen Kovalar aradıkları aşkı uzaklarda bulabilirler. Arzularınızı tatmin etmek için gerekli kaynakları bulmanız gerekecek bunun için daha fazla çalışmaya başlamanız gerekebilir.Yılın son 4 ayı sadece finansal statünüzü yükseltmeyecek aynı zamanda beklentilerinizi de yükselteceksiniz.

2016'da Kova burcunu neler bekliyor?
 
Aşk Hayatı
Aşka aşık kovaların, özellikle de ilişkisi olanların sahip oldukları ilişkilerden tatmin olduğu bir yıldayız. Uzak gezegenler rahatlamamıza izin vermese de bu yıl aradığınız aşkı bulacak, kişisel ilgilerinizi tatmin edecek ve kişisel gelişiminize devam edeceksiniz. Bu tabii ki seks hayatınızın stabil olacağı anlamına gelmiyor. Bu alanda daha önce hiç olmayacağınız kadar çok deneysel takılacaksınız. Mart ve  Eylül'de olacak tutulmalarla ilişkilerinizde ufak düzeltmeler yapacaksınız. Düzenli bir ilişki bunu kaldırabilir ama sallantıda olanlar ince bir buzun üzerinde.

2016'da ateşli bir macera ihtimaliniz olsa da bu tüm dünyanın bilmesini istediğiniz bir şey değil. On ikinci evde Plüton ve Mart, Haziran ve Eylül'de de Jüpiter'in yardımıyla meraklı gözlerden kaçınacaksınız. Bu ufak ama güçlü yıldız gizemi artırmak istiyor. Baharda bu erotik ve gizli maceralardan birden fazla yaşayabilirsiniz. Bahar, etkinizin en güçlü olduğu zaman olacak.

1 Eylül'deki güneş tutulması sekizinci evinizde gerçekleşecek. Kovalar yap ya da öl aşklarını çok sevmezler ama bu tutulmada kuralı bozabilirsiniz. Partnerinizin finansal durumunda bu dönemde değişiklikler olabilir. 2016'da Neptün huzurunuzu kaçırabilir. Bu ufak sorun çıkarıcıyı zaten gelişmelerde olan gizli ilişkilerle birleştirdiğinizde söndürülmesi çok zor bir ateş yakacaktır.

Kovalar yeni adaylarla çok yakından ilgilenirler. Özellikle de olağandışı olanlarla. Kovalar olarak bu yıl da düzenli bir ilişki deneyeceksiniz ama birbirimizi biliyoruz siz heyecan dolu Kovaları tabi ki elde edemeyeceğiniz- ya da öyle görünen- sizden çok daha yukarıda, burnu havada insanlar çekiyor. Ve Neptün ne zaman işin içine girse bu tarz insanlar karşınıza çıkıyor. Bu çıkışlar çok onay görmese de yıllık romantizm kotanızı bu tip adamlarla aşabilirsiniz.

Kariyer
Kaderin mimarı Satürn son iki üç yılını onuncu evinizde geçirdi. Bu çoğunuz için kendinizi rahat hissettiğiniz ve başarıya ulaşabildiğiniz bir yerde durmak demek. İşinden memnun olan kovalar için güzel haberimiz altıncı evde yıldızın olmaması iş hayatınızın sabit kalacağının işareti. Memnun olmayanlar içinse önerimiz 8 Mart'taki Güneş tutulması ve 16 Eylül'deki Ay Tutulmasını takip etmeleri. Tutulmalarda güzel değişiklikler olur ve bu dönemde aradığınız fırsatı bulabilirsiniz.

Güçlü ego duygularının hızlı yıldızı Mars yıl başlarken onuncu evde olacak ve sizi hırslandıracak. Eylüle kadar bu yıldız başarının tepe noktasını zorlamanızı sağlayacak. Eylülden sonra on birinci eve geçmesiyle gelecek kaygılarınız başlayabilir. On birinci ev takım ilişkilerinin yeri ve yalnız kovboyu oynamanın zamanı değil. Eylülden haziran 2017'ye kadar takım çalışması sizi istediğiniz yere götürecek.
 
İkinci evinizdeki Neptün'ü unutamayız, bu yıl para beklenmedik yerlerden gelecek, bu ani bir gelişim, maaşınızda zam hatta piyangoyu kazanmak bile olabilir. Küçük tatlı şeytani tutulmalar aşk yaşamınızı ateşlerken kariyerinizi de etkileyecek.

İkinci evinizde gerçekleşecek iki tutulmayla beraber maaşınız artacak ve kazancınız daha stabil hale gelecek. Kozmosun cömert gezegeni Jüpiter burnunu buraya da sokacak ve partnerinizin finansal kariyerindeki gelişmelerle beraber hayat tarzınızda gelişmeler yaşanacak. 2016 güzel bir yıl ama 2017 daha iyi olacak. Kendinizi hazırlayın!



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER