@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Oğlak burcunu neler bekliyor?

Oğlaklar sonunda hayatlarının kontrolünü tekrar ellerine alıyorlar özellikle kariyer alanında. 2016 yılında Oğlak burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yöneticiniz Satürn iki yıldır Yay'daydı ve fark etmişsinizdir, hayatınızın bir kısmı ellerinizden akıp gidiyor gibiydi. Bu duyguları alttan alta hissediyordunuz ama kariyerinizde son dönüm noktasına geldiniz. Kendinizi geçmişin tortularından temizleyip bir atılım yapmak için hazırlanıyorsunuz- özellikle kariyer alanında. 2016'da bir çok tutulma olacak ve Marttan itibaren kariyeriniz hakkında ipuçları elde edeceksiniz ama asıl değişim Eylülde Jüpiter'in onuncu eve gelmesiyle başlayacak. Bu sayede yeni şeylerin çok yakında geleceğini anlamaya başlayacaksınız. Yılın başında Plüton'un birinci evinizde olması hem aşk hayatınıza hem de iş hayatınıza bir yoğunluk katacak. Bu sayede kendi içinize bir seyahat gerçekleşecek. Bunun sonucunda ise iç hesaplaşmalarınızın ne kadar derinde olduğunu göreceksiniz. Hala kendinizi tutamıyorsunuz ama bu sene gerçekten bir şeyler elde etmek istiyorsunuz.

2016'da Oğlak burcunu neler bekliyor?
 

Aşk Hayatı

Plüton birinci evinizde, önümüzdeki yıllarda da orada duracak ve karakterinizde değişiklik yapmaya önümüzdeki yıllarda açık olacaksınız. 2016'nın ilk yarısında Mars'ın tüm agresifliğiyle on birinci evde olması yüzünden bu değişim beklediğinizden daha hızlı gelişebilir. Oysa bu enerjiyi kariyeriniz için saklamıştınız ama Mars'ın bu etkisiyle enerjiniz ikiye bölünecek ve hem kariyer hem karakter için harcanacak. Vücut diliniz sarı ışık gibiydi ancak Plüton'un etkisiyle sarı ışık değişecek ve aşka yeşil ışık yakmaya başlayacaksınız.

Haziran ve Temmuz gelecek yılın yıldızlı zamanları olacak. Bu yaz ayları sıcak olacak... Sadece havayı kastetmiyoruz. Yedinci evinizi dolduran 4 yıldız sizi gizli ama hatırlamaya değer bir aşk hikayesine sokacak. Havai fişekler, adrenalin, ilk görüşte aşk olacak bu aylarda ve bu da aşk hayatınızı hızlandıracak.

Üçüncü evde Neptün ve sevgililerimizle nasıl iletişime geçtiğimizi belirleyen dokuzuncu evde ise Jüpiter var. Bu iki gezegen bu konuda birbirleriyle rekabet halinde. Ayrıca içgüdülerinizi etkileme  konusunda da bir rekabet içindeler.

Yöneticiniz Satürn, Zodyak'ın en küçük ve en güçlü yıldızı, on ikinci evinize geldi. Bu ev sırlarınızın evi ve burada en az iki yıl boyunca kalmayı düşünüyor. Hayatınızdan giden şeyleri hatırlatacak bayağı bir şeyle beraber geldi. Artık karanlıkta kalan şeyleri görmeye başlayacaksınız. Manevi hisleriniz çok fazla yükselecek. Bu hislerden çıkan gizli güçlere ve yaramaz arzulara siz bile şaşıracaksınız.

Aşk tanrıçası Venüs tüm Zodyak'ta dolaşıyor ve Kasım'da başladığı yere on ikinci eve geri dönecek ve burada Satürn'le karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma şu anki ilişkinizi daha ileriye taşıyacak olgunluğa sahip olup olmadığınızı anlamanıza yardımcı olacak. Eğer cevabınız evetse Aralık'ta Venüs tekrardan Oğlak burcuna dönecek. Bu da Ocak civarı evlilik anlamına gelebilir.
 

Kariyer

Yöneticiniz Satürn olduğu için sizin en hırslı burç olmanız kimse için bir sürpriz değil. Güçlü bir baba figürüne sahip olmakla yöneticiniz Satürn olması kariyer açısından aynı şey. 2016'da Satürn on ikinci evde olacak ve başladığınız şeyleri bitirmenizi sağlayacak.

Önümüzdeki iki yıl içerisinde kariyerinizde gelişim harici bir şeyler de istediğinizi fark edeceksiniz. Örneğin yeni yetenekler kazanmak gibi. Oyuncuysanız yönetmenliği denemek gibi. Şu aralar istemiyorsanız da bekleyin o heyecan gelecektir. Şıp diye yeni bir fikir doğar, doğduğunda daha bebek olsa da bebeklerin ne kadar hızlı büyüdüğünü bilirsiniz.

Düşündüğünüz şeyler yetmiyormuş gibi Mars da on ikinci evinize gelecek. Önemli insanlarla görüşüp, hedeflerinizi tartışabileceğiniz bir ortam elde edebilirsiniz. Eski iş arkadaşlarınız bu değişimde önemli olacak. Jüpiter'in devreye girmesiyle eski arkadaşlarınız size daha çok yardımcı olacak. Mars on ikinci eve Martta girecek. Satürn ile beraber tüm yeni fikirlerinizde size destek olacak. Projelerinizi bitirmek, yeni yetenekler kazanmak ve geleceğe odaklanmak için daha iyi bir yıl olamaz.
 
Zodyak'ın en büyük yıldızı dokuzuncu evde olacak ve Satürn'ün de yardımıyla bakış açınızı geliştirecek. Size daha geniş bir dünyanın kapılarını açarken kariyeriniz ve yaşam tarzınız hakkında yeni bir perspektif verecek. Dokuzuncu ev Jüpiter'in doğal evidir, olması gereken yerdir, sizi olgunlaştırırken yeni kariyer olasılıklarına hazır hale getirecek. İyi şanslar!



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER