@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

2016'da Yay burcunu neler bekliyor?

Yaylar için isteklerinin peşinden koşmaları gereken yıl geldi, hem de bu konuda oldukça şanslılar. 2016 yılında Yay burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

2016 planlanmış gibi Yay burçlarının isteklerine ve gelişimine yönelik bir yıl, adeta yıldızlar isteklerinizin peşinden gitmeniz için size bilet vermiş.Yıl başlarken hareketli yıldızların sekizi haritanızın doğusunda ve doğu tamamen siz ve isteklerinizle ilgili. Bilgeliği temsil eden Satürn sizin işaretinizde ve siz kendinizi şımartıp isteklerinizin peşinden giderken bu yolculuğu ciddiye almanız sağlayacak. Günlük hayatınıza o büyülü havayı katan yıldızlar aşk hayatınızın üzerinde de dolanıyor. Merkür, Venüs ve Mars hızla ilişkilerle ilgili evlerden geçecek, yani partnerinize hak ettiği ilgiyi göstermeye başlayabilirsiniz. Aşk evinizi yöneten Merkür bu yıl olağandışı bir şekilde dört kere dur-kalk yapacak. Bunun sonucunda çok ihtiraslı geçişler yaşayacaksınız. Bu yıl geçmişte hayalini kurduğunuz bir yıl olacak.

2016'da Yay burcunu neler bekliyor?
 

Aşk Hayatı

Merkür Retrosu yılbaşından itibaren başlayacak. Bu da romantik konularda kafa karışıklığına ve heyecana neden olacak. Seksi savaşçı Mars ise çizgilerin dışında düşünüyor ve on ikinci evinizde yer alıyor. On ikinci evinizde üç ay boyunca kalırken çok müdahale etmese de aşk ilişkilerinize hem entrika hem de gizem katacak.

Önceliğiniz ciddi ilişkilerden çok yaramaz aşk oyunları olacak bu sene. Yalnız bu süreçte daha savunmasız olacaksınız. Bu demek oluyor ki zaten bir ilişkisi olan insanlardan uzak durmaya çalışmanızda fayda var. Bu yıl başlayan bir ilişki derinleşme potansiyeline sahip ama duygularınızı sözlerle değil fiziksel olarak ifade etme dönemindesiniz.

8 Marttaki Güneş Tutulması ve onu takip eden 23 Marttaki Ay Tutulması ile iki haftalık seksi bir pencere açıyor. Sekizindeki tutulma size bir kaçış yolu açıyor ama asıl 23'ündeki Ay Tutulması gidip gitmeyeceğinize karar verdiğiniz zaman olacak... Ancak Satürn gamsız Yaylara kalmak için güç verecek. 

Partneriniz sizin rüyalardan yapıldığınıza inanıyor. Eylülün 1'i ve 16'sında olacak çift tutulmayla kendinizi vurulmuş bulabilirsiniz, özgür ruhunuz ise yeni bir aday bulduğunuzda tescillenecek.  Kendinizi onunla gizli mesajlar alıp verirken bulacaksınız. Bu aday ise sizi sadece seksi değil, karşı konulamaz bulacak. Satürn'ün Yay'dan geçişi eğlenceli olacak eğer bunu bir kaçamak olarak görürseniz. Ama bunu yeni ve ciddi bir ilişki olarak görürseniz bu sert yıldızın, üzerinizde gelecek iki yıl boyunca sürecek bir etkisi olabilir.
 

Kariyer

2016'nın başında Zodyak'ın şanslı yıldızı ve yöneticiniz Jüpiter onuncu evinizde olacak. Jüpiter güç sahibi bir pozisyonda. Kariyeriniz üzerinde çalışıyor musunuz bilinmez ama hayatınızın bu noktası hareketli olacak. Bu heyecana göklerdeki bir dans yarışmasında karşılıklı dans eden Jüpiter, Satürn ve Neptün'ü de kattığında ne kadar zor olursa olsun bu yıl kazanmayı en olmadı ikinci gelmeyi amaçlayacaksın. 20 Mart haftasında jüri karşısında dans edecekler ve bu zamanda sen de amaçlarına doğru tam hızla yol almaya hazır olmalısın.

Bu süre içinde kafa karışıklığı yaşayabilirsin çünkü karışık mesajlar alacaksın. Satürn sana sıkı çalışmanı söylerken, Neptün bu işin çantada keklik olduğunu söyleyecek. Bu birbirine karşıt mesaj veren yıldızlar meseleye Jüpiter'i dahil ettiklerinde işler beklenenden farklı gelişecek çünkü Jüpiter ne olursa olsun kazanmayı amaçlıyor.. 

Satürn, kaderin mimarı, birinci evinizde. Siz kariyeriniz ile ilgili başardıklarınızı düşünürken değişiklik yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Bu değişiklik büyük de olsa küçük de olsa ne yöne gitmek istediğinizden emin değilseniz kafa karışıklığı yaratabilir.

Yaylar için 2016 iyi bir yıl olacak ama sıkıntı görünümüne sahip olacak. Yaylar hiçbir mücadeleden kaçmadıkları için bu sıkıntı görünümü dağılacak. Eylülde Başakta gerçekleşecek Güneş Tutulmasından sonra kariyerinizde bir değişiklik yaşanacak. Ama dönüp nostaljik bir şekilde 2016'ya tekrar baktığında kariyeriniz için önemli bir yol ayrımı olduğunu fark edeceksiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER