@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Başak burcunu neler bekliyor?

Başaklar bu sene aşk hayatlarında sürprizlere ve kontrollerini kaybetmeye hazır olmalılar. 2017 yılında Başak burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yılınız Ocak ayı başında, yönetici gezegeniniz Merkür’ün retro hareketiyle başlayacak. Beklediğiniz çözümlere ulaşmanız daha uzun süre alabilir. Senenin sonunda nasıl halledeceğinize karar veremediğiniz konuları hatırladınız mı? İşte o sorunlar hala çözülmeyi bekliyorlar. Sakinleşin ve hayat yolunuza daha fazlasını çıkarmadan, mevcut sorunlarla ilgilenmeyi deneyin.

2017'de Başak burcunu neler bekliyor?

Gerilemede olan Merkür ve Uranüs yüzünden Nisan ayı sonu oldukça karışık ve meşgul edici olacak. Takip edebileceğiniz herhangi bir düzen olmayabilir, buna alışmanız gerek. Kulağa çok eğlenceli gelmiyor olabilir ama bir iş ters gidecekse gider ve bazen yapacak bir şey yoktur. Sadece sabretmeniz gerekir. Kendinize ‘neden ben’ diye sorabilirsiniz, ama bu sorunun mantıklı bir cevabı yok. Çok büyük uğraşlar sonucu yarattığınız düzeni bozabilecek engeller ve pürüzler karşınıza çıkabilir. Ama merak etmeyin kısa sürede her şey yakında yoluna girecek.

Ağustos ayı sonunda, Güneş sizin daha pratik ve analitik olmanızı sağlayacak, daha rahat hissedeceksiniz. Sonraki ay süresince de sağlığınıza odaklanın, özelikle vücudunuza özen gösterin. Vurgu artık analiz etme, mantık ve planlama üzerinde. Artık istediğinizi değil gerekeni yapma zamanı.


Aşk Hayatı

Merkür ve Plüton, Ocak ayı sonunda size görünenin arkasındakini merak ettirecek. Evet, siz de diğer herkes gibi dış görünüşe önem veriyorsunuz, ama gezegenlerin bu durumu karşınızdakinin görünümün altında yatanlarla daha çok ilgilenmenizi sağlayacak. İlişkisi olan Başaklar, partneriniz sizden bir şeyler gizliyor olabilir mi? Peki, yalnız Başaklar, otobüste her gün gördüğünüz o kişinin olayı ne? Yaşananları tam olarak anlamlandırabilmek için elinizdeki bütün iletişim aletlerini lehinize kullanmak zorundasınız. Cep telefonu? Tamam. Bilgisayar? O da tamam. Sosyal medya? Tabi ki mevcut. Flört uygulamaları? Neden olmasın. Araştırmalar sonucu istediğiniz bilgiye ulaşamazsanız, büyük ihtimalle sorularınıza cevap arayacaksınız. En kolay yol bu değil ama zaten direkt olmak siz, siz yapıyor. Beden diline çok dikkat edin, görünen ve duyulandan daha fazlasını anlatıyor olabilir.  

Mayıs ayında başka bir Merkür-Uranüs etkisi yaşanacak ve duygusal hayatınız daha meşgul hale gelecek. Çevrenizde belki çok fazla şey yaşanıyor. Ama popüler olmak iyi hissettirir. Murphy Kanunu’nu unutmayın, (bir şey ters gidecekse, gidecektir) bunu özellikle duygusal yaşantınızda hep aklınızda bulundurun. Plan yapmak sizin işiniz. Ustalıkla yaptığınız planlar işe yaramadığı zaman ne yapacaksınız? Sinir patlaması büyük ihtimalle bir çözüm olmayacaktır. Şimdiden ileriyi düşünüp, kötü gitme olasılığına karşı planlar yapmaya başlayın. 

Kasım ayı ortasında Merkür-Neptün etkisinde kalacaksınız, bu da yargılama gücünüzü etkileyecek. Konu duygusallığa geldiği her zaman mantıklı kararlar alıp, sıkıntıları pratik bir şekilde hallediyorsunuz değil mi? Bu kez böyle olmayacak. Aşk hayatınızda neler yaşanıyor tam bir fikriniz olmayacak. Bu da durumları yanlış yorumlamanıza sebep olabilir. Karşınızda olanlar gerçekten göründüğü gibi mi yoksa görmek istediğinizi mi görüyorsunuz? Doğruyu, yalnızca tamamen doğruyu söylemeye gayret edin, buna rağmen ufak yalanlar söylediğinizi fark edeceksiniz. Çok fazla çıkış noktanız olmayabilir, arayıp bir tane bulmanız gerekecek.
 

Kariyer

Mart ayı ortasındaki Dolunay, iki haftalık bir süreç için kariyerinize olumlu etkiler getirecek. İş arıyorsanız, bu dönem bulma ihtimaliniz var. Detaylara dikkat edin. İletişim kurduğunuz kanallarda yazım hatalarını kontrol edin, buluşma veya mülakatlara zamanında gitmeye daha da özen gösterin.

Hali hazırda çalışan Başaklar, özellikle sevdikleri işlerde kendilerini daha yaratıcı bulacak. Yeni bir işe girişmek için uygun bir zaman olmasa da, yarım kalmış işleri toparlamak oldukça tatmin edici olacak. Özellikle nihayetinde her şeyi bilen iş arkadaşınıza veya rakibinize ‘Ben böyle olacağını söylemiştim’ diyebildiğiniz zamanlar.

Mayıs ayı sonunda, Merkür gerilemesi duracak, bu da enerjinizde artma sağlayacak. Özellikle iletişim gibi geride kaldığınız tüm alanlarda, kendinizi güncelliğe yetiştirmeniz için uygun bir zaman. Askıda kolan projeleri devam ettirmeniz, üstlerinizin beğenisini toplamanızı sağlayacaktır. İş arıyorsanız da güzel fırsatlara denk gelebilirsiniz. Kendinizi rutine bağlamış buluyorsanız, bazı değişiklikler için bu dönemi tercih edebilirsiniz. Son üç haftadır sonra ilgilenmek üzere kenara koyduğunuz her şeyi tekrar ele alın ve en iyi şekilde çözüme ulaştırın.

Merkür-Satürn etkisi, özellikle Kasım ayı sonunda kısa da sürse, yüksek bir şekilde kendini belli edecek. Günlük olağan işleriniz bile size fazla gelebilir. Kariyerinizle ilgili sorunlar kafanıza takabilir ya da bitirmenizi bekleyen bir iş sizi gece uyanık tutabilir.

İyi haberse, her sorunun olduğu gibi, sizin de bu sorunlarınızın çözümü var. Kendinize stres yaratmak yerine, bu enerjiyi çözüm yollarına ayırın. Zihninizi sakinleştirip, olumsuz yerine olumlu tarafları görmeye başladığınız zaman, kendinizi daha da güçlenmiş bulacaksınız. Edindiğiniz önceki eğitim, tecrübe ve nasihatlere güvenin, bu güven sizi kariyerinizde ileriye götürecektir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER