@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Boğa burcunu neler bekliyor?

Boğalar için risk almaktan kaçınmaları gereken bir yıl geliyor, çünkü her şey biraz sallantıda. 2017'de Boğa burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yöneticiniz Venüs, yıla merhametli Balık burcunda başlıyor yani Ocak ayında herkesin ağlamak için arayacağı omuz olabilirsiniz. Venüs hayalperest ve hassas Balık burcunda olmayı sever ve etrafınızı pozitif enerjiyle doldurur. Bu en sert kalpleri bile yumuşatır ve size daha verici bir hale getirir. Karşılık beklemden iyilik yapabilir misiniz? 2017’nin başında yapacaksınız.

2017'de Boğa burcunu neler bekliyor?

Güneş, tüm kararlı cesareti ve durağanlığıyla Nisan sonunda burcunuza geçecek. Elbette, bir Boğa burcu olarak, bunun tersinin inat ve sahiplenme olabileceğini çok iyi biliyorsunuz ancak bu kötü özelliklerinizi kontrol altında tutmayı başarırsanız, gerçek gücünüzü bulacaksınız. Ve kök salmış proje ve planlarınızın başarıya ulaşması için elinizden geleni yapabileceksiniz.

Ekim ayında Venüs-Plüto karşıtlığı sonucunda aşırı bir duygu bolluğu yaşanacak ve bu duygularla nasıl baş edeceğinize bağlı olarak, oldukça dönüştürücü ya da karanlık olabilir. Olumsuz tarafta intikam, kıskançlık ve manipülatif hisler var ama bu güçlü Plüto enerjisini kullanabilirseniz, bu hisleri olumluya çevirebilir ve kendinize şifa olabilirsiniz.


Aşk Hayatı

Yöneticiniz Venüs, aşk hayatınızın rehberi ve bu da pürüzsüz bir aşk yolcuğu demek değil mi? Tabii her şey bu kadar basit değil. Mart ayının başında, bu cazibeli gezegen retro harekete başlayacak ve bu da var olan romantik bağlarınız için bozucu bir etkiye sebep olabilir. Ama korkmayın bunun uzun süreli kalıcı bir etkisi olmayacak. Sadece retro döneminde durup yaptıklarınızı gözden geçirmeniz gerek. Karşılaşmaktan korktuğunuz bir ilişki sorununuz mu var? Önemli ayrıntıları toplayın ve harekete geçme zamanı gelene kadar bekleyin (en erken Nisan başı). Ayrıca bu dönemde nihayet eski bir kişi için sakladığınız bazı eski hislerden kurtulabilirsiniz; bu, yeni bir şeyle ilerlemeye hazır olduğunuzda yardımcı olacaktır. Sakladığınız eski mailleri/mesajları hatırlıyor musunuz? "Tümünü Sil" öğesini tıklama zamanı.

Haziran başında gerçekleşen Uranüs-Venüs ilişkisi, sıradışı insanlarla çok sayıda beklenmedik olay ve karşılaşmalarla birlikte, aşk hayatınızda çok heyecanlı bir zaman olabilir. Muhafazakar ve geleneksel bir yanınız var ancak bu yıl ortasındaki kavuşum engelleri yıkıp bilinmeyenleri keşfetmeye devam etmenizi sağlayacak. Hem yalnız hem de sevgilisi olan Boğalar yeni bir alevin ısısını hissedebilir ancak dikkatli olun çünkü ateşlenen kıvılcımlar fazla parlak yanabilir ancak aynı zamanda hızlı bir şekilde sönebilir.

Ekim başında, olumlu bir Venüs-Pluto üçgeninin ortaya çıktığı görülüyor ve yalnız Boğalar bütün hayatını paylaşacak birini aramaya başlayacak. Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir ortak için uzun zaman beklerseniz karşılığında çok şey vermeye de hazır olursunuz. Zaten gerçek aşkı bulmuş olanlarınız ise, aşkın sunabileceği derinliklere gitmek isteyebilir. Duyguları samimi bir seviyede paylaşmanın bir zorunluluk olduğunu hissedeceksiniz. Eşinizin en derin arzularını yerine getirmek için gerekenleri yapacaksınız ve bunun karşılığında aynı şeyi elde etmeyi umuyor olacaksınız. Birlikte yaşamanın temeli güven üzerine kuruludur ve karşılıklı sevgi ve şefkat, romantizm için mükemmel bir reçetede önemli bileşenler.


Kariyer

Şubat ayının sonunda hareketli birçok gezegen var - Mars, Pluto ve Venüs hareket halindeyken gerçekleşen Güneş Tutulması da bir şeyleri canlandırıyor. Bu da kariyerinizle ilgili büyük bir adım atmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Özellikle de yeni bir şeylere başlamak oldukça kötü sonuçlanabilir. Cesurca ve körü körüne ilerleyerek yeni bir şeyler başlatmaya çalışmak yerine, bu dönemi nerede olduğunuzu değerlendirmek için kullanın ve geleceğin tohumlarını yavaş yavaş ekmeye başlayın.

Güneşin burcunuzdan ayrılıp Mayıs sonunda İkizler’e geçmesi sizi daha sosyal bir havaya sokacak. Ağ oluşturma olanakları artacak ve iletişimin her biçimi daha kolay akacak. İşle ilgili metinler, e-postalar, fakslar gönderme, video konferans çağrıları yapma, büyük bir grup iş arkadaşının önünde konuşma yapmak için uygun bir dönem. Bu dönemin dezavantajı ise huzursuz ve neredeyse hüzünlü bir tavırda olmanız.

Eylül ayı sonu, Venüs-Neptün karşılaşması gerçekleşecek; bu da, para ile olan ilişkiniz konusunda belirsizlik ve karışıklığın ortaya çıkması demek. Yüksek emellerin olması çok güzel, ama aklınızdaki iş dünyası fikirleri işe yaramazsa hayallerini dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda banka hesabınızı da yok edebilir. Profesyonel bir fırsat için heyecanlı olduğunuzda ayaklarınızın yere basması her zaman kolay değildir; ancak şu an için en iyi şey stabil kalmanız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER