@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Koç burcunu neler bekliyor?

Koçlar için geçmişleriyle yüzleşme zamanı geliyor, hem de iyisiyle kötüsüyle. 2017'de Koç burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Ocak ayının ortalarında gerçekleşecek Mars-Satürn karesi sayesinde 2017 Koçlar için pek de tatlı başlamayacak. Korkmayın, siz ateşin burcusunuz her zaman doğru yolu bulursunuz. Özellikle aileyle ilgili sorunlar sonsuza dek sürecekmiş gibi görünebilir ama her zaman bir çıkış yolunuz olacak. Sadece bulmak için biraz uğraşmanız gerekecek. Çevrenizdekilerin tavsiyelerini dinlemeniz ve anlaşmayı öğrenmeniz de önemli.

2017'de Koç burcunu neler bekliyor?

Nisan başında gerçekleşecek Mars-Pluto etkileşimi ise size oldukça olumlu dönüşüm fırsatları sunacak. Bu dönemde iç dünyanızda tatmin edici değişimler yaşayabilir ve imajınızı baştan yaratabilirsiniz. Tabii bunun için uğraşmak istiyorsanız. Koç burçları meydan okumalardan kaçmaz, bu yüzden dik durun ve gökyüzünün size sunduklarını yaşayın.

Yılın başında yaşayacağınız tüm mental ve duygusal sorunlara rağmen yıl sonuna doğru tüm isteklerinizin gerçekleşmesi için ideal ortam oluşacak. Hatta bu siz zorluğu seven Koçlar için biraz fazla kolay olabilir. İyi şans size bulacak gibi görünüyor hatta resmen gökten önünüze düşecek, önemli olan bunu mahvetmemeniz.


Aşk Hayatı

Mart aşk hayatınızın dönüm noktası olabilir. Venüs'ün retro hareketi özenle kurduğunuz planlarınızı bir anda yıkabilir. İstediğiniz şeyleri almak için agresif davranabilirsiniz çünkü ne istediğinizden çok eminsiniz ama tutku dolu Venüs etrafınızda dönerken sizin değil onun istekleri önemli. Bu dönemde biraz durulup, isteklerinizi gözden geçirmeniz ve neyin sizin için önemli olduğuna bir daha bakmanız gerekebilir. Yeni bir şeylere başlamadan, büyük sözler vermeden önce tekrar düşünün. Bir şeyleri ertelemek ya da iptal etmek, daha sonra pişman olmaktan çok daha iyidir. En azından Mayısa kadar bekleyin.

Hazirandaki Venüs-Uranüs birlikteliği bazı karışıklıklara neden olabilir ama merak etmeyin yıkıcı olmayacak. Daha çok aşk hayatınızın biraz daha dikkate değer olduğunu görmenizi sağlayacak bir işaret gibi. Aynı zamanda tanımlanamayan, garip bir enerjiyi de beraberinde getirecek ve daha önce fark etmediğiniz şeyleri ya da kişileri düşünmenizi sağlayacak. Bu durum aklınızı karıştıracağı için de bazı zorlu kararlar almanız gerekecek. Bunu bir test gibi düşünün, aşk hayatınızı ne kadar iyi yönettiğinizi ve bilinmeyen önünüze geldiğinde gerçek aşka ne kadar sadık kalabildiğinizi öğrenmenizi sağlayacak.

Ekimde gerçekleşecek Venüs-Mars kavuşumu size oldukça erotik bir enerji yükleyecek, daha da açıkçası cinsel çekim kuvvetiniz hiç olmadığı kadar artacak. Yani aşk hayatınızda yoğun ve heyecanlı zamanlar size bekliyor. Eğer yalnızsanız, flörtlerinizi bir sonraki fiziksel aşamaya taşımak için ideal zaman olabilir. Planlarınız henüz erken olduğunu gösteriyor olabilir ama her şeyin bir tek doğru yeri ve zamanı vardır ve emin olun bu dönem bulabileceğiniz en mükemmel zaman.
İlişkisine biraz heyecan katmak isteyen Koçlar için de Ekim sürprizlerle dolu. İlişkinizdeki tutku birden yükselebilir. İyi şeyler sabır gerektirir derler ve siz sabrınızın karşılığını almak üzeresiniz.


Kariyer

Nisan başında Satürn geri harekete geçiyor ve geçmişte yaptıklarınız birden gün yüzüne çıkıyor. Belki sevmediğiniz bir işte çalışıyorsunuz ya da ekonomi düzelene kadar yeni bir iş aramayı erteliyorsunuz. Bu aslında klasik, sorumluluklarıyla yüzleşmek istemeyen Koç davranışı ama artık kaçacak yeriniz kalmadı. Yüzleşme vakti geldi. Eğer çok çalışıyorsanız, Nisan sizin için oldukça iyi gelecek çünkü sonunda bir şeylerin karşılığını alacaksınız. Ama değilse sizi zor günler bekliyor. Önceden bir zor gün planı yapmanızda fayda var. Eğer yeni bir işe girecekseniz de kendi reklamınızı iyi yapamayabilirsiniz. İyi yönlerinizi nasıl ön plana çıkaracağınızı öğrenmeniz lazım.

Mayıs ortasında, Mars-Jüpiter birlikteliği kariyerinize büyük bir şans getiriyor ve daha önce kullanamadığınız kaynaklar önünüzde beliriyor. Başarısız olma ihtimaliniz yok. Her zaman doğru zamanda doğru yerde olamayabilirsiniz, ama bu dönemde ne zaman olursa olsun gelecek olana hazırsınız. Önünüze çıkan hiçbir ihtimali gözardı etmeyin ve tüm potansiyelinizi ortaya koymaktan sakınmayın.

Kasım ortasındaki Venüs-Jüpiter kavuşumuyla birlikte yıl sonundaki kariyer planınız da oldukça iyi görünüyor. Kendinize daha uygun bir iş mi arıyorsunuz? Ya da şu anki işinizde terfi almanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Bu iki gezegenin bir araya gelmesi istekleriniz için olumlu alanı oluşturacak. Ve unutmayın Koçlar, dünyaya verdiğiniz her şeyi geri alma şansınız var sadece doğru adımları atmanız gerek. Sonuçlar etkileyici olabilir, hatta sadece şu an için değil uzun süreli olarak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER