@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Oğlak burcunu neler bekliyor?

Oğlaklar için hem kariyer hem de aşk hayatları için yeniliklerle dolu bir yıl geliyor. 2017'de Oğlak burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Ocak ayı ortasında yönetici gezegeniniz Satürn ile Marsın bir araya gelmesi, yıla zor bir başlangıç yapmanıza neden olacak. Bu yüzden yılbaşı kararlarınızı tam gaz uygulamak isteseniz bile bir şeyler sizi tutacak. Hayal kırıklığı korkusu yeni bir şey denemenizi engelleyecek, biraz sabretmenizde fayda var.

2017'de Oğlak burcunu neler bekliyor?

Mayıs ayı ortasında gerçekleşecek Satürn-Uranüs birlikteliği varmak istediğiniz yer konusunda sağlam fikirler edinmenizi sağlayacak. Oraya belirli bir yolunuz olmasa bile, bulacağınızdan eminiz. Bunu, eve uzun yoldan gitmek açısından düşünün. Kararınız net olmayabilir belki de bu yola mecbur kaldınız ama ne olursa olsun sonuç size memnun edecek.

Güneş, Aralık ayı sonunda burcunuza geçecek ve bu gerçekten parlamanız için uygun vakit. Hırsınızın seviyeleri çizelgelerin üstünde ve tamamlanma aşamasında bir şeyler görmek için öz disiplininiz, sorumluluk ve pratiksiniz. Yapmanız gereken bir işiniz olduğunda, ona lazer odaklı yaklaşacaksınız ve bunu kişisel hayatınıza uyguladığınızda hiçbir şey sizi durduramayacak.


Aşk Hayatı

Ocak ayı sonu, Venüs-Satürn birlikteliğini de beraberinde getirecek. Bu birliktelik sizin için sevginin olduğu bazı problemleri ortaya koyacak.İlişkilerinizde bir sürü tıkanıklık var ve sevginizi göstermek sizin için pek kolay bir şey değil. Muhtemelen bu yüzden kapatılmış ve bunalmış hissedeceksiniz. Aynı zamanda kendinizi sevdiğiniz kişiye layık hissetmeyebilirsiniz. Birinin sizi her halinizle sevebileceğiniz kabullenemiyorsunuz. Bu tür engellerin üstesinden gelmek için ne gerekiyor? Reddetme ve gerilemelerin genellikle sizin veya kişiliğinizin direkt bir sonucu değil, zamanlama veya koşullar olduğunu anlamaya çalışın.

Temmuz sonuna doğru Satürn-Merkür üçgeni, organizasyon ve öz disiplin becerilerini aşk hayatınıza uygulayabildiğiniz için aşk hayatınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak. Romantizmle ilgili bir gezi veya etkinlik planlıyorsanız, bu bir aksama olmadan işlerin bitmesini sağlamak için mükemmel bir zaman. Her ayrıntıya dikkat etmeniz mükemmel, böylece mükemmel bir romantik ortam yaratıyorsunuz. 

Başka bir Satürn-Uranüs üçgeni Kasım ayı başında ortaya çıkacak ve aşk hayatınız üzerindeki etkisi oldukça özgürleştirici. Sizi terk etmiş kişileri, geçmişinizde aşk hayatınızı belirli bir yola yönlendiren katı kuralları unutmak için ideal bir zaman. Geçmişe sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, ilişkilerinize yenilik katmayı deneyebilirsiniz. Değişim için lider konumda olması gereken siz olacaksınız. İlişkiniz varsa yeni şeyler katmak sizin elinizde. Tekseniz, özellikle teknolojik uygulamalar sayesinde yeni insanlarla tanışma fırsatı bulmanız mümkün. Sosyal medya ya da flört uygulamalarını deneyin. Size uygun olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama gökyüzü sizi tam olarak oraya gönderiyor.


Kariyer

Plüto, 2016'da burcunuzdan geçmeye başladı ve önümüzdeki birkaç yıl boyunca burcunuzda hareket etmeye devam edecek. Para ana odak noktalarınızdan biri olacak ve bu alanda bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Hırsınız her zamankinden çok daha fazla, bu yüzden ufak gelirler size bir şey ifade etmeyecek. En fazlasını isteyeceksiniz ve elbette bir Oğlak olarak kaderinizi kontrol edebilmeyi tercih edersiniz. Buna karşı durmak yerine maddi güvenliğinizi tehdit eden şeye karşı hemen harekete geçin. 2017 boyunca fazla harcamadan kaçınmak ve finansal evinizdeki sorunları mümkün olduğunca azaltmaya çalışmak için biraz zaman ayırın.
 
Temmuz ayının başında burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, nihai güç ve kontrolü de beraberinde getirecek. Bu dönemde kendi kaderinizden sorumlu olmanın inanılmaz duygusunu hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ufak yükselmeler sizi tatmin etmeyebilir, ortalama olmak bu sene size göre değil. Bu durumun dezavantajı aşırı derecede talep etmeniz olabilir ve eğer bir patron / yönetici / amirseniz, muhtemelen altınızda çalışan kişilerle arkadaş olamayan birisiniz. Ancak sorun değil, çünkü herkes yapmaları gereken şeyleri yapmaya devam ettiği sürece sorun yaşamayacaksınız. Sadece disiplinli duruşunuzdan vazgeçmemeniz gerek.

Satürn, 1988 yılından bu yana ilk kez Aralık ayının ortasında burcunuza girecek ve muhtemelen kendi hareketleriniz için sorumluluk duygunuzda ani bir artış hissedeceksiniz. Bir ekibin bir parçası olarak çalışsanız bile, kendi sorumluluk ve görevlerinize karşı aşırı hassaslaşacaksınız. Halihazırda iş arayan Oğlaklar, geçmişinizde reddettiğiniz işlerle ilgili pişmanlık duyabilirsiniz. Ancak mazeret bulmak yerine kendinize güvenerek tekrar harekete geçmeniz için de uygun bir zaman


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER