@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Terazi burcunu neler bekliyor?

Terazileri bu sene pembe dizi tadında bir aşk hayatı ve sınavlarla dolu bir kariyer bekliyor. 2017'de Terazi burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yöneticiniz Venüs ile Neptün’ün birleşimi yeni yıla merhamet dolu girmenizi sağlayacak. Bu yumuşaklığınız diğer insanlar için yararlanılacak bir şey haline gelebilir. Yardımsever biri olmakla, sizden yararlanmalarına izin vermek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

2017'de Terazi  burcunu neler bekliyor?

Sevgi dolu Venüs, Nisan sonunda agresif Koç'ta zorlu bir geziye çıkıyor ve sonraki dört ay sizin için hem finansal anlamda hem de ilişkiler için zorluklar getirecek. Aşk ve finansla ilgili vereceğiniz ani kararlar, tüm yaşamınızı etkileyebilir bu yüzden acele kararlar vermemeye çalışın. Bu dönemin size vermek istediği ders, yavaşlayın ve kendinize zaman tanıyın.

Eylül sonunda ise Güneş, burcunuza pratik Başak’ı getirecek ve hayat amacınızı bulmanız için harika bir ortam yaratacak. Hayalleriniz ve amaçlarınız neler? Neler yapmak istiyorsunuz? 5 yıl içinde kendinizi nerede görüyorsunuz? Bu soruların cevabını ve dengenizi bulmanız için Eylül sonrası çok uygun.


Aşk Hayatı

Venüs Mart başında retro hareketine başlıyor, yani sonraki 6 hafta bağlılık için pek iyi değil. Eğer bekarsanız ve bir adım atmayı düşünüyorsanız, bir ilişkiye başlama ihtimaliniz varsa ya da işler ciddileşmek üzereyse önemli kararlardan önce biraz daha beklemenizde fayda var. Zaten bir ilişkiniz varsa bu dönemde bazı şüpheler yaşamanız, bu şüphelere kendinizi fazla kaptırıp ilişkinize zarar vermeniz mümkün. Ama aynı zamanda bu dönem eski ilişkilerinizin izlerinden kurtulmak ve şu anki ilişkinizin eski sorunlarını halletmek için ideal bir zaman.

Yönetici gezegeniniz, Ağustos sonunda Aslan’a geçiyor ve bu durum tek bir kelimeyle özetlenebilir: Drama. Hep aşk hayatınızın pembe dizi gibi olmasını mı istemiştiniz? İşte bu sizin şansınız. Bekar ya da ilişkide olmanız önemli değil, romantik bir çılgınlık içine sıkışmanız an meselesi. Buna sebep olan sizsiniz. Hatta gizlice bundan hoşlanıyorsunuz. Ayrıca Venüs’ün Aslan’da olması size kendini beğenmiş bir tavır da getirecek yani seçimleriniz genelde ortamın en dikkat çeken kişisini elde etmek üzerine olacak. Hoşlandığınız kişiye kalabalık önünde bir öpücük vermekle, hatta cevap alamamakla ilgili bile bir sıkıntınız olmayacak. Çünkü önemli olan sizin ilgi çekmeniz. 

Venüs Aralık başında meraklı Yay’a geçiş yapıyor ve aşk hakkında daha çok öğrenme isteğiniz artacak. Size yardımcı olacak yazılar, kişisel gelişim kitapları, romanslar bu dönemde daha çok ilginizi çekecek ve bir şeyleri gözden mi kaçırıyorum sorgulamasına gireceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yılın sonunda birlikte daha kaliteli ve romantik zaman geçirmeyi öğrenmeye çalışacaksınız. Dünyayı birlikte keşfetmek ilişkinizin ana konusu olacak. Eğer yalnızsanız, yılın sonunda birlikte dünyayı keşfedeceğiniz birini aramaya başlayabilirsiniz. Kütüphaneler, okul, konferanslar doğru kişiyi bulmak için uygun yerler olabilir.


Kariyer

Ocak sonundaki Merkür-Plüto birleşimi size odaklanma ve derinlik getiriyor, bu da konsantrasyonunuz için mükemmel. İşlerin içinde kaybolabilirsiniz ki bu aslında olumlu bir etki. Ancak bir şeyler üzerinde fazla durmanız, olmayan problemleri görmenize de neden olabilir. Başkaları tarafından sorun olarak algılanmayacak şeyler üzerinde bile uzun süre durmanız, size boş yere vakit kaybettirebilir. Orta yolu bulmak için uğraşmanız gerek.

Haziran ortasında retro harekete başlayacak Neptün, 5 ay boyunca kişisel şeytanlarınızı ortaya salabilir. Bu durum da hem özel hayatınızı hem kariyerinizi etkiler. Bir şeyleri inkar ettiniz mi? Bir şeyleri yapmamış olmayı mı dilerdiniz? Geçmişin pişmanlık dolu hayaletleri ziyaretinize geldi. Kendinizle ilgili şüpheleriniz, iş yaşamında kendini belli etmeye başlayacak. Bu süreçte hatalarınızı kabul etmeyi öğrenebilirsiniz.

Venüs, Kasım başında sizi bırakıp Akrep burcuna geçecek bu da sadakat, güven ve kıskançlık meselelerini masaya getirecek. Zaten adalet duygusu güçlü olan Teraziler için, iş arkadaşları ve patronlarıyla sorun yaşama ihtimali de beraberinde gelecek. Hak ettiğiniz değeri görmediğinizi düşüneceğiniz bu dönem tartışmalara da açık. Güveninizin ve sadakatinizin de sorgulanacağı bu dönemde, iş arkadaşlarınızla rekabet etme dürtünüz de artacak. Özellikle de yeni başladığınız bir işteyseniz biraz zor zamanlar sizi bekliyor olabilir. En iyi çözümse kendinizi olduğunuz gibi ortaya koymak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER