@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.12.2016

2017'de Yengeç burcunu neler bekliyor?

Yengeçler bu yıl aradıkları mutlu ilişkiyi bulabilirler ancak kariyerlerinde dikkatli olmaları gerek. 2017'de Yengeç burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yönetici gezegeniniz Ay, gökyüzünde fazla hareket etse de Ocak ayı itibariyle tamamen sizin burcunuzda olacak. Ay’ın bu dönemdeki durumu, bir şeyleri tekrar düşünmeniz ve gerekirse enerjinizi yeniden odaklamanız için fırsat yaratacak. Zor bir dönemden geçiyorsanız, yaptığınız her şeyi durdurun ve bir düşünün. Bir sonraki hamleniz ne olmalı?

2017'de Yengeç burcunu neler bekliyor?

Haziran sonlarına Güneş burcunuza giriş yapacak, bu da kişiliğinizi ön plana çıkaracak. Duygusal hassasiyetiniz yüksek olacak, ama şefkat ve sempati duyguları sizin için her zaman en önemli duygular, bunu aklınızdan çıkarmayın. Bu dönemde ailenizle olan ilişkileriniz de önem kazanacak. Özellikle ailedeki kadınlarla olan bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

Ekim ayı başlangıcıyla beraber, Jüpiter Akrep burcuna girerken, size çok büyük ve güçlü değişimlerin haberini verecek. Yaşam hakkındaki gizemler ilginizi çekecek, bilinmeyene karşı büyük bir çekim hissedeceksiniz. Hayatınızın birçok alanını etkileyebilecek bir durum bu. Kimin, neyi, nerede, nasıl, neden yapmış olduğunu merak edecek ve araştıracaksınız. Bu konuda oldukça iyi olduğunuzu fark edeceksiniz ve bu bilgileri işinize yarayacak şekilde kullanacaksınız.


Aşk Hayatı

Şubat ayı biterken, Yeni Ay’a ve Güneş tutulmasına denk geliyorsunuz, bu dönem yeni bir şeylere başlamak için pek de uygun değil. Aşk hayatınız üzerinde gölgeler olacak ve bu durum gözünüzün önünde olanları görmenizi engelleyebilir. Hoşlandığınız kişiye açılmayı mı düşünüyorsunuz? Cesaretinizi toplamak sandığınızdan uzun mu sürüyor? Veya konuştuğunuz seksi iş arkadaşınızla flört aşamasını geçmek mi istiyorsunuz? Bu dönem yüksek duyguları beraberinde getirirken, beklenmedik sonuçlar almanızı da sağlayabilir. Kafanızdaki soruları, dile dökmenizde bir sakınca yok, ama daha kesin cevaplar için bu dönemin bitmesini beklemek daha mantıklı olacaktır.

Zaten bir ilişkideyseniz, hayatınızdaki kişiyle bir sonraki aşamaya geçmekte tereddüt edebilirsiniz. Bu konuda da haklısınız. Sezgileriniz sizin yararınıza çalışıyor ve eğer bunun doğru zaman olmadığını söylüyorlarsa, önemli bir şey istemeden veya o önemli soruyu sormadan evvel, onları dinlemelisiniz. İçgüdülerinize kulak verin.

Haziran ayı ile başlayacak olan Venüs-Satürn birlikteliği, aşk hayatınıza bolca sadakat duygusu getirecek. Bu size eski kafalı gelebilir, ama düşünürseniz klasik Yengeç davranışına uyacağını görebilirsiniz. Sizin olayınız bu. Aile sizin için önemli. Güvenlik. Geleneksel ilişki. Hem ilişki içinde olan hem de olmayan Yengeçler somut bir temel üzerine kurulu bir ilişkinin önemini kavrayacaktır. Bu zaten sizin ihtiyacınız olan ve kovalamanız gereken şey.

Venüs ve Plüton’un gireceği ilişki, bazı yakın ve kişisel ilişkilerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek. Ama aynı zamanda uzun süreli ilişkileriniz daha da derinleştirmenizi sağlayacak. Birbirinizin gözlerine bakıp, merak ettiğiniz her soruyu sorabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, ciddi bir ilişkiden korkmanızı gerektiren bir durum yok. Duygusal olarak birine çekim hissediyorsanız, test etmek için uygun bir dönem. Eğer bir ilişki içindeyseniz, hala birbirinizle alakalı öğrenecek çok şeyiniz var. Daha önce inmediğiniz duygusal derinlikler aranızdaki bağı güçlendirecektir.


Kariyer

Ocak ayı başında, Koç burcundan çıkan Ay, Boğa’ya girmeden evvel boşlukta olacak. Bu kısa bir süre, ama önemi büyük. Ay’ın etkisi altında olan Yengeç için, duygular duracağından, dolayısıyla mantık içinde, yapıcı kararlar almak için uygun bir zaman.  Yeni sorumluluklar almaktan kaçının ama üzerinde çalışmaya başladığınız işleri büyük bir çaba göstererek bitirin. Düzenlemek, incelemek, yazdıklarınızı tekrar kaleme almak, detaylarla ilgilenmek, kaybettiğiniz eşyaları bulmak, yapılacaklar listesi hazırlamak veya başladığınız işleri bitirmek için en uygun dönem bu.

Haziran ayında burcunuza giren Mars’ın etkisi ile, kariyerinizde daha savunmacı bir pozisyon almanız gerekecek. Duygusal anlamda baskı hissetmeniz bu dönemde oldukça olası, ama mantığınızı terk etmemelisiniz. Herkese bütün ilginizin işiniz üzerinde olduğunu göstermeniz, gelecekte sizin yararınıza olacaktır. Yaptığınız işe bütün benliğiniz ve yaratıcılığınız ile sarılmanız gerekecek.

Eylül ortasında Merkür ve Neptün arasındaki ilişki, profesyonel anlamda sizi zor bir döneme sokacak. Mümkün olduğu kadar ayrıntıların önemli olduğu işlerden kaçınmalısınız. Bu dönemde ayrıca yanlış anlaşılmanız çok olası olduğundan, bütün yaptığınız işlerde, gitmeyi seçtiğiniz yönlerde, kendinizi açıklamanız gereken durumlarda tavrınız kesin ve net olmalı. Liste yapıp, yaptığınız listeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Hatta başka birinden de kontrol etmesini rica edin, herhangi bir şeyi atlamadığınıza emin olmalısınız. Atladığınız ya da önemsiz bulduğunuz bir ayrıntının kariyerinizi kötü etkilemesi muhtemel.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER