@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2014

Astrolog Dinçer Güner'den 2015 yıllık burç yorumu / İkizler

Astrolog Dinçer Güner, 2015 yılında İkizler burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar için 2015 yılının astrolojik yorumu:

Astrolog Dinçer Güner'den 2015 yıllık burç yorumu / İkizler
(21 Mayıs - 20 Haziran)

Seneye Satürn’ün Yay burcundaki seyahati ile başlıyorsunuz ve hayatınızda tüm sene bu etki devam edecek. Satürn oldukça uzun bir süre 7. evinizde hareket edecek, ilişkilerinizi düzenleme, ilişkilerle ilgili sorumluluk alma, deneyim kazanma ve olgunlaşma süreci olacak sizin için. Tam Satürn buradan geçerken başlayan ilişkiler Türk kahvesi tadında yavaş pişen, zorlu ama temeli sağlam olabilir. Satürn ilişkiler alanında sizi test ederken ilişkileri ve ortaklıkları olanlar eğer temel sağlam değilse ayrılık zilleri çalabilir. Şimdi evli, mutlu, çocuklu modundaysanız Demet Akalın rüyaları misali, bir durup ilişkinizi gözden geçirme zamanı gelmiş demektir. Eğer ilişkilerinizde su sızdıran çatlakları görmezden geldiyseniz partnerinizle birden yollarınızı de ayırabilirsiniz. Partnerinizin davranışları, hareketleri size çok daha fazla batabilir; ona eleştiri oklarınızı acımasızca saplayabilirsiniz. Bu dönem yeni ortaklaşa girişimlere ve işlere başlayacaksınız öyle parayı hemen vururum, hemen bütün ortaklaşa işlerim büyür gider diye beklemeyin. Önce ezilecek, kavrulacak, pişeceksiniz, bu da nereden baksanız 2,5 seneyi bulacak. İşin güzel tarafı düşmanlarınız kendilerini net bir şekilde gösterecek ama güçlü düşmanlarla savaşmak durumunda kalacaksınız. Özellikle bu dönemde bel ve karın bölgenize çok daha dikkat etmenizde yarar var. Yaşamınızdaki rekabet ve çekişme daha da artacak hazırlıklı olun. Oturduğunuz yerden işkembeden ona buna saldırayım demeyin zararlı çıkacak siz olursunuz. Bu arada Satürn bu dönemde sizi evlendirebilir, bu dönem yapılan evlilikler uzun ömürlü olur, tabii hala elinizde bir ilişki olursa. Ya da bir ortakla yurt dışı odaklı işlere girişebilirsiniz ya da partnerinizle ilişkiniz araya mesafe girerek testten geçebilir. Ya da bu dönem ilişkileriniz sizden mesafe olarak uzakta biri ile de olabilir. Bakalım Satürn size hangi yüzünü gösterecek!

Sonrasında ise 20 Mart'ta Balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma kariyer alanınızda meydana gelecek ve Satürn’den desteklenecek. Size harika haberlerim var bu konuda. Zira yükselmek, terfi almak, uzun soluklu bir işin başına geçmek, yöneticilerinizden destek almak, kendi işinizi kurmak için çok harika bir tutulma. Yalnız kafanız karışabilir, yaşam hedefleriniz ve amaçlarınızı belirlemekte zorlanabilir, kariyer planınızı yaparken başka alternatifler dağılmanıza neden olabilir. Kendinizden ne kadar emin, ne istediğinizi bilir bir halde olursanız bu tutulma size o kadar faydalı olur. Bu tutulma zamanı başkalarına iş bulma konusuna da el atabilirsiniz. Tutulma bir süredir peşinde olduğunuz pozisyon ve işi almanız konusunda size destek olacaktır.

Bu tutulmadan hemen sonra 4 Nisan'da Terazi burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Bakın bu oldukça önemli bir tutulma, neden mi? Çünkü Ekim ayında Koç burcunda bir tutulma meydana gelmişti 15 derecede. Şimdi ise 14 derece Terazi'de olacak, tam karşısında. Bu da demek oluyor ki, Ekim ayında hayatında neyin başlangıcını yapmış, temelini atmışsan bununla ilgili sonuçları, gelişmeleri almaya başlayacaksın. Tutulma aşk evinizde gerçekleşeceği için, eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek, sinema, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız eğer bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz. Tutulmanın yöneticisi olan Venüs o gün Boğa burcunda olacağından, aslında bu tutulma sana biraz daha ruhsal anlamda iyi gelecek. Bir takım alışkanlıklardan, ruhsal yüklerden kurtulmak için harika gelecektir. Ya da gizli saklı bazı ilişkilere çekilebilirsiniz.

27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Venüs geri hareket edecek. Venüs sizlerin 3. evinde geri gidiyor olacak; hayatımızı ve kendimizi güzelleştirmek için attığımız adımlar geri tepebilir, istediğimiz sonuçları alamayabiliriz veya engellerle, gecikmelerle karşılaşabiliriz. 3. evinizde geri gidecek olan Venüs, tatil ve dinlenmek için çıkacağınız bir yolculukta daha fazla yorulacağınızı gösterebileceği gibi, yazışmalarınızda bazı karışıklıklar, adres yanlışlıkları da olabileceğini gösteriyor. Veya editörünüz veya yayıneviniz yazılarınızı kaybettiğini söyleyebilir. Seyahat esnasında çantanıza sahip çıkın. Venüs bu gibi karmaşalar yaratabilir yaşamınızda. Kardeşlerinizle veya yakın çevre ilişkilerinizde huzursuzluklar meydana gelebilir. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanları size karşı samimi olmadığı düşüncesine kapılabilir, ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz. Bunu kardeşlerinize de yapabilirsiniz aynı şekilde. Eski ilişkiler, sevgililer üzerine çevrenizde çok fazla sohbet etmek isteyen kimseler olabilir, ama bunlar ağzınızdan laf almak için taktiksel de olabilir. Dikkat edin.

12 Ağustos'ta ise şans, talih, bereket ile sembolize edilen Jüpiter Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016'ya kadar kadar bu burçta seyahat edecek. Aile içindeki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz? Artık ev sahibi mi olmak istiyorsunuz? Ya da evinizde belki çok pahalı bir dekorasyon yenilemesi yapmak mı istiyorsunuz? Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamı mı gerekiyor? Giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı mı? Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacak bir sene boyunca. Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilir. Ailenizin kökleri, atalarınızla ilgili araştırmalar yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları gerçekleştirmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylülde Jüpiter’in geçiş yaptığı bu alanda bir de Güneş tutulması meydana gelecek. Demek oluyor ki evinizle ve ailenizle ilgili gerçekten aksiyon alma zamanınız gelmiş demektir. Bu tutulma hafiften aşk hayatınızı da etkileyebilir gibi gözüküyor. Mesela aileniz veya aile bireylerinden biri çöpçatanlık yapabilir sizin adınıza veya hoşlanacağınız kimse mesafe olarak oturduğunuz yere çok yakın hatta aynı mahalleden bile olabilir. Ya da belki de bu tutulma ile bir ev sahibi olabilirsiniz kim bilir? Ama her şekilde size destek olacak, hayatınızı olumlu etkileyecek bir tutulma olacak bu.

28 Eylül'de ise Koç burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacak. Tutulma zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün Başak burcunda seyahat edecek, ev içinde su tesisatı ile ilgili sıkıntılar, problemler söz konusu olabilir. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda hatalı davranışlar, hayal kırıklığı, yanlış konulara yanlış tepkiler ve öfkeler yüzünden sıkıntılı durumlara düşebilirsiniz aman dikkat. Aile içinde kriz yönetmeyi iyi bilin, siz kriz yaratmayın. Aynı etkiler iş hayatını içinde geçerli, aklınızdan çıkarmayın.

Hepinize kendinizi tam ve bütün hissedeceğiniz; sevgi, huzur ve şefkat duygularını yaşayacağınız, cebinizdeki paranın her şeye yettiği bir yıl dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER